QUOTE(jlclove @ 2011 09 29, 21:22)
deja deja
bet labai tikiuosi, kad kada nors susibegsim. jei jau panos i UK islekia, tai kas cia mums reiskia toks atstumas ir kaina su lektuvuku
sekmes
o taaaaip, tikra tiesa
teko mums patiems sudalyvauti 'profu' studijoje
veliau su tokiu pasididziavimo rode mums nuotraukas, o man tik neviltis galvoj. jeeeetus kaip nemoka
kainos cia ziaurios, bet jie visiskai nemokai atsipalaiduoti ir pasileisti i laukus taip sakant. varciau pas juos ir vestuviniu fotkiu albumus. tai feeeee dauguma
va
kooookia simpatulka tu
man kaip ir daugumai, antra liuks ir as uz glamura
pries savaite isigijau pagaliau stova. aisku papigiaiska, uz 199kr, bet tikrai pakanka. tep, kad jei tinka kaina, tai apsidairyk pas save
vat pultelio dar man reiktu, ir objektyvo...ir dar naujo kompo
visai nedaug uzsiprasiau pas Kaledu seneli
sekmes
o taaaaip, tikra tiesa
va
kooookia simpatulka tu
pries savaite isigijau pagaliau stova. aisku papigiaiska, uz 199kr, bet tikrai pakanka. tep, kad jei tinka kaina, tai apsidairyk pas save
Tikrai, kad netoli. 30 min su lektuvu ir tu Bergene.
As ir kai domejausi stafkem
takk takk
As noriu manfrotto stovo, bet jie nepigus.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 29, 21:34)
iš mano autoportretų visiška šikna
visur prisimerkus
tipo nuo šuterio aš čia išsigąstu?
krč
Kike jei tavo mamkės šuteris garsiai veikia, tai sugadinsiu tavo juostas su savo mirksėjimu 
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 29, 21:34)
iš mano autoportretų visiška šikna
visur prisimerkus
tipo nuo šuterio aš čia išsigąstu?
krč
Kike jei tavo mamkės šuteris garsiai veikia, tai sugadinsiu tavo juostas su savo mirksėjimu 
Jezus skauda zandikaulius nuo sypsenos.
QUOTE(kristukass @ 2011 09 29, 20:43)
Jezus skauda zandikaulius nuo sypsenos.
Butu labai malonu, jeigu parodytum savo sikna!

nzn, tikrai baisu ten
QUOTE(virdzzinija @ 2011 09 29, 20:27)
kurioj butent pardejo nepamenu
http://www.prisjakt....ct.php?p=545111
QUOTE(kristukass @ 2011 09 29, 20:28)
neblogai
QUOTE(kristukass @ 2011 09 29, 20:34)
gerai nori
Aš užsisakiau iš ebay stovą už 30 dolerių
Galvoju gaila pirkti gerą brangų stovą, nežinau ar bus man reikalingas, tai pradžiai nusipirkau kinietišką š...
Ateity gal nusipirksiu ir gerą
QUOTE(Myce @ 2011 09 29, 21:07)
Aš užsisakiau iš ebay stovą už 30 dolerių
Galvoju gaila pirkti gerą brangų stovą, nežinau ar bus man reikalingas, tai pradžiai nusipirkau kinietišką š...
o aš pradžiai gal už 30 lt nusipirkau, ar 35 lt
QUOTE(neiste @ 2011 09 29, 15:56)
nebek
man antroji, kokia tu joje grazi
a la prancuzaite
tik canono galetu nebuti
patiko treciosios apdirbimas.
aha, french lady. bet is esmes sutinku su sayonara.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 29, 17:20)
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 29, 17:25)
o as say isivaizdavau tokia daugumaz, kokia ir pamaciau, tikrai ne tokia kaip Svajone parashe - visishka fotomeninke, kuri kambariuke tik ir juostas ryshkina
QUOTE(je t'aime @ 2011 09 29, 20:49)
aš va dabar mąstau, mano zenito eksponometras sugedęs, tai pirkt kokį nors ar bandyt iš akies viską nustatinėt? lapkritį man turėtų kodak trix 400 arba fuji neopan 400 (bandėt tokias kuri nors? ir kaip?) juodbalčių juostų atvežt, bus pirmasis mano bandymas jaukintis juostą. 
ziurint kaip fotkinai. kadangi as su skaitmena visada ant M, tai man nesutrukde neveikiantis exponometras, nors, pripazistu, kad labai stresavau ir nepasitikejau savimi, bet zinok daugumazh ekspozicija ok visur. as bandyciau bent jau viena juosta ishfotkint neskubant visokiais orais ir apshvietimo salygomis - tada ishryshkinus ir perziurejus spresciau.
QUOTE(sayonara @ 2011 09 29, 21:13)
aš tai kai bandau pasitikrinti su skaitmena, vos ne visada prapilu pro šalį, o kai iš akies, praktiškai niekada neapsigaunu.. ir Tau taip bus 
ha! same here
Sveikos
Kristukass, tikrai labai grazi esi ir auto antras labai fainas
Matau snekat apie stovus ir pultelius
Stovo as dar neturiu, bet irgi labai noreciau, o pulteli jau pries metus is ebay nusipirkau, kainavo apie 8lt su parsiuntimu, ir jis kuo puikiausiai veikia dar ir siandien
Kristukass, tikrai labai grazi esi ir auto antras labai fainas
Matau snekat apie stovus ir pultelius
Vyras dirba susikaupęs. Nieko gero?
QUOTE(Myce @ 2011 09 29, 21:26)
man panašiau, kad ne dirba, o tiesiog "nusmigęs" miega