QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 29, 20:08)
jau gavau juostas, užmečiau akį į negatyvus, kaip ir gerai su expo viskas
bet išbandžiau lomo juostas, jau pradėjau skanuot, ir spalvos hm.. šlykščios.. su ektar nepalyginsi.. nu nieko, teks su ps nagus prikišt 

o siaip ar jus koreguojat nuotraukas jas paciame skaneryje? Ar nuskanavusios? Ar jusu skaneriai turi kazkokias reguliavimo funkcijas pries skanuojant ar jau nuskanavus?Nieko nesuprantu apie tai, zinau, google visagalis...bet..atejo skaneris, ssss..paskutinis, arba as nieko nesuprantu..bet kokybe s....ryskumo jokio, tik bluras , nustatant paryskinima, uzdeda kazkoki vos ne tinkleli..lyg per koki maisa butu fotografuota...turiu su kuo lyginti(su skanuotomis ir mano ispeiktomis preis tai) vienu zodziu...spalvos, tai lavonynes...siaube...aisku, galima siltinti jas ten ir pns..Tai ar jus irgi taip zaidziat prie kiekvienos nuotraukos, ar vis tik nuskanavus daugmaz normaliai spalvytes buna?
QUOTE(je t'aime @ 2011 09 29, 20:49)
bus pirmasis mano bandymas jaukintis juostą.
ne neabejoju, kad sekmingas

QUOTE(kristukass @ 2011 09 29, 21:28)
Keksiska?
ne, nekeksiska, bet kaip ir daugelis pasisakiusiu, tai pernelyg jau jokios fakturos nebera ant odos

QUOTE(Myce @ 2011 09 29, 22:26)
kur fokusas?!Kur ryskumas? I ka jis ziuri, ka mums nori parodyti???!!!
Priekabi as, ane?
Ai , cia uz visas mano siandienos nesekmes....is tiesu, nepriekabiauju, tik bandau kazka pakomentuoti

Ir is vis, kazkokia pabaisiska diena siandien buvo...gi grizo MB ir ismete mano filmute, sako neisim ir nezaisim po visas parduotuves, tuo labiau nezinodami kur kas uzsiimtu iskrapstyti is fotiko ja....atseit, dar tik pradejom su juosta, tai gi nevesim i ta papigiaiska parduotuve, kur tikrai niekas ten nekrapstys...ai, nu ir tegul...reikia man poilsio nuo kameru..viskas...busiu out! Kol vel pagausiu nora...o dabar, tik neviltis ir liudesys..kazko noriu, kazka lyg ir bandziau kitko, bet isejo snypstas...na, nieko...buna pasitaiko-susiimsiu ir pradesiu vel..tik nebezinau, gal suskydau nuo visu tokiu nesamoniu..o dar tas skanerio(arba mano) grybavimas is vis pribaige mane siandien...vsio...
Va...pamaciau Svajone Musu auto ir taip gera pasidare...eik tu sau, kaip man ciotkai..spalvytes kokios liuksiskos! Dar tas grudelis....JezusMarija! Zinok, kazkuo rpiminei DAinelytes auto