Labai didelis dekui uz komentarus! Visu necituosiu, bet dekutis visom, pasisakiusioms
Esu patenkinta sulaukusi teigiamu atsiliepimu, reiskiasi po truputi judu pirmyn(gal) arba, teisiog pataikiau
Malonu,kad ir kitosm patinka, nes as galiu kartais buti ir neobjektyvi, vis tik tai mano mazoji madam
[quote=Akasha,2011 10 04, 11:35]
Prisiprasei Siaip is tiesu pirmoji labai labai, kompoziciskai ir paskutines dvi super... antroje man mergaite per daug i sona nustumta ir tas nueinantis kelias i kita puse, kazkaip keistai ziurisi.... Nuotraukoje su vyru, tai keistai pasukta ir man truputi galva krypsta, nelabai malonu ziuret....
Spalvytes labai grazios ir visumoje super ziurisi... Speju labe skanavai, nes baisiai uzsarpinta, del to juostos grozio nebelieka, o tai jau nera gerai. Del paciu spalvu tai is karto klausimas iskyla kokia juosta? ar nebus tai kazkiek laboratorijos apdirbimas? O gal su ektaru fotkinta?
[/quote]
Aciu, Akasha, kad nepagailejai laiko ir pakomentavai taip issamiai
Sakai uzsaarpinta?!Taip, skanavau parduotuveje, joks ten ne labas..eiline parduotuve, kaip IKI Lietuvoje...tik turi savo nuotrauku skyreli, tai zinai, nei ten labai kas stengiasi kazka koreguoti, nei ten kam labai ir rupi...kazkada puse juosteles negrazino, turbut suplese,nes keli nuskanuoti kadrai buvo perplesti, bet negatyvu nebuvo...tai, ne neabejoju,kad tu lmano trukstamu kadru,tiesiog neliko sveiku.Tai buvo mano pirmasis skanavimas ten, ir nepatikrinau prie jus is karto, tai buvo mano klaida...na, zodziu...o ka bandziau namuose skanuoti, tai is vis...net nebandau daugiau, nes, kaip jau minejau, nera nei splavu, nei ryskumo, kazkoks vientisas bliuras
Tai jei remciausi savo turimu skaneriu, tai neimciau juostos i rankas ne per simta km.manydama, kad nei spalvu neturi, nei fokuso nera...bet, panasu, kad yra kiek kitaip,tai va...reikia pasiandyti su geresniu skaneriu, ale brangu..norisi isitikinti,kad tikrai viskas bus gerai pries perkant ir mokant tokius pinigelius.
Del spalvu, tai cia Ektar
Gerai, kad dvi is karto nusipirkusi buvau..nes gi viena anasyki ismete MB, o va sita suejo
[/quote=Maggie,2011 10 04, 12:04]
saunuole.
su heliosu ane?
as turiu itarima (o gal cia pasiteisinimas nevykelishkas), kad mano helios blogas kiek bebandyciau, su fonu jis taip grazhiai nesuzaidzia. kazhkas ne taip. o bandymu tikrai buvo nemazhai, negali buti, kad nei vienos foto normaliai nepadare.
Kaip man patiko foto "cat", Yvettes ideta pirmoji nuoroda. nereali.
[/quote]
Su heliosu, kazkoks stovi ant senuko rusisko uosvio Zenito, tai ir pyskinu su juo..is tiesu, tai nei as zavejausi tais heliosais, nei ka..galva sukdavosi paziurejus i jusu nuotraukas ir tiek...ir net nesistengiau per daug isgauti to spec sukimosi efekto...na, tiesiog ieskojau rudenisko, margesnio fono ir tiek....kai kurias susuke daugiau, kai kurias maziau...pati nezinau kas tai itakoja...Bet gal tikrai kas negerai su tavuoju Heliosu
jei spec daug bandei,stengeisi isgauti ta efekta, tai turetu kazkas iseiti
I Kaledinius mainus visai noreciau,pernai nesiryzau...tai gal siemet pasibandyti..dar pagalvosiu
Zydraak, antra nuotraulyte kokia grazi...Patinka kampas, astrumas, pasikartojantis voratinklis antrame plane
well done!