mūsų vaikiui operacija kartą jau buvo atidėta, nes vaikis pradėjo kosėti.
Dabar operacija numatyta penktadienį, o kosuliai nelengvėja, ryt-pirmadienį prašysim antibiotikų, gal nuo atipinės infekcijos, nes kitaip operaciją teks nukelt dar kartą.
Ar teko jums operacijas vis nukelti?
QUOTE(RitosS @ 2012 01 22, 18:59)
mūsų vaikiui operacija kartą jau buvo atidėta, nes vaikis pradėjo kosėti.
Dabar operacija numatyta penktadienį, o kosuliai nelengvėja, ryt-pirmadienį prašysim antibiotikų, gal nuo atipinės infekcijos, nes kitaip operaciją teks nukelt dar kartą.
Ne neteko
mes irgi nusprendem operuot, nes per metus tris kartus sunkia anginos forma buvo
kas vilniuj operuojasi, kas geriausia tai daro?
QUOTE(Rianka @ 2012 01 17, 14:05)
Mamos, kurios operavot Kaune Klinikose, kokius tyrimus prieš operaciją darėtės? Ar reikia atskirai nusistatyt kraujo krešumo rodiklius ar pakanka pilno kraujo tyrimo?
Kai mums salino tonziles, kraujo kresejimo tyrima reikejo pasidaryti. manau pries kiekviena rimtesne operacija toks tyrimas atliekamas
QUOTE(jolax @ 2012 02 06, 15:35)
Kai mums salino tonziles, kraujo kresejimo tyrima reikejo pasidaryti. manau pries kiekviena rimtesne operacija toks tyrimas atliekamas
Priklauso nuo ligoninės, kurioje operuojiesi tvarkos. Kauno klinikose nereikia
Po operacijos jau beveik savaitė laiko, mergina laikosi labai neblogai
na mano sunus 9 metu ir turi 3 laipsnio tonziles tai nezinau ka daryti gydytoja siulo operuoti
o kaip jusu vaikai po operaciju ar maziau serga? kokios bedos ir kokie pliusai preis ir po
busiu labai dekinga uz info nes db nezianu ka daryti
QUOTE(Rianka @ 2012 01 19, 20:22)
Blogiau tai aišku, kad nebus, bet visi krešumo rodikliai yra daromi mokamai, tai be reikalo neapsimoka
QUOTE(daivute22 @ 2012 02 06, 12:42)
Mano vyriausiam balandį šalino adenoidus ir sausio mėn tonziles šalino.Abi operacijas darė Sakalinskas.Tik geri atsiliepimai apie šitą gydytoją
QUOTE(vasarele85 @ 2012 02 15, 19:09)
na mano sunus 9 metu ir turi 3 laipsnio tonziles tai nezinau ka daryti gydytoja siulo operuoti
o kaip jusu vaikai po operaciju ar maziau serga? kokios bedos ir kokie pliusai preis ir po
busiu labai dekinga uz info nes db nezianu ka daryti 
mano sūnui visada problemos būdavo su klausa.Vos tik sloga taip ir užguldavo ausies kanalą.Po visų operacijų patikrinom klausą
QUOTE(meilutė @ 2012 02 16, 23:01)
O aš mokėjau
QUOTE(Rianka @ 2012 02 19, 20:30)
O aš mokėjau
niekaip nesuprantu kas per tvarkos tose gydymo įstaigose
man sakė kad kraujo grupės nustatymas tik yra mokamas.
Dičkiui dar ir šiaip buvo darytas krešėjimo tyrimas ne prieš operacija tai ir nemokėjau
QUOTE(mylimuke @ 2012 02 19, 22:28)
O kada ir kaip jūs pasakėt savo vaikams apie operaciją? Kokiais žodžiais, kaip paaiškinot? Išsigando, verkė, bijojo, nesileido? Nedurni tie vaikai, nesinori gąsdinti iš anksto, bet slėpti ir nutempti nežinančią operuot irgi negražu vaiko atžvilgiu.
Mes apie operaciją pradėjome šnekėtis kai jau nutarėm kad teks ją daryti.Pasakojau kaip paims iš venos kraują(kai darys tyrimus),kad duos ligoninėje tabletytę,kad pašalins negerumus esančius gerklytėje,kad po operacijos bus žymiai geriau.Šiaip mūsų gydytojas labai gražiai dar ir pats paaiškino ką darys.
Vaikai priima viską paprastai.Jiems tai tarsi nuotykis.Svarbu neparodyt patiems tėveliams nerimo
O pasakoti tikrai reikia.Juk vaikui ir pačiam kils klausimų(nebent jis dar mažuliukas)