Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

Indrushka tai smagu, kad pataikiau, kaip sunku dėti į krepšelį, kad nesi matęs spalvos ax.gif kai prikroviau už 140 dol bigsmile.gif ax.gif galėsiu tapyti biggrin.gif 4u.gif bet dar kol sulauksiu bus sutapimas, kai laukiu Klaipėdos filialas neturi , neveža, o paskui ir tie atsiveš, kai tiek dabar būsiu išlaukusi, o jūs jau senai dirbat, pasirodo kokia neteisybė verysad.gif ką reikškia , kad filialui priklausom , mums kas liekas

čia kaip su ta meška jums viršunėlės mums šaknelės arba atvirkščiai verysad.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 06, 23:51)
.......va apie ta spalvyte ir kalbejo inga_ keli psl atgal ideta foto ir pavadinimas  mirksiukas.gif  ir prasau daugiau matytis  mirksiukas.gif

radau ax.gif
teks dazniau skaitinet nors rodos nepraleidziu nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2011 11 06, 22:30)
Indrushka tai smagu, kad pataikiau, kaip sunku dėti į krepšelį, kad nesi matęs spalvos ax.gif kai prikroviau už 140 dol bigsmile.gif  ax.gif galėsiu tapyti biggrin.gif  4u.gif  bet dar kol sulauksiu bus sutapimas, kai laukiu Klaipėdos filialas neturi , neveža, o paskui ir tie atsiveš, kai tiek dabar būsiu išlaukusi, o jūs jau senai dirbat, pasirodo kokia neteisybė verysad.gif ką reikškia , kad filialui priklausom , mums kas liekas

čia kaip su ta meška jums viršunėlės mums šaknelės arba atvirkščiai verysad.gif  biggrin.gif  4u.gif

na va baltos zinok as ir negavau verysad.gif teks siustis is USA bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 06, 23:56)
na va baltos zinok as ir negavau  verysad.gif teks siustis is USA  bigsmile.gif

būsit likimo draugė, būčiau žinijusi, kad norite būčiau du įmetus mirksiukas.gif įkrepšelį smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 06, 12:31)
pasikartosiu turbut, bet nerandu jau temoje  blush2.gif
ir kur be amazono galima uzsisakyti harmony gelish?  g.gif

As per tarpininke uzsisakinejau is www.buynail.com ir per amazon zinoma.
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 06, 22:51)
net ir siandiena dirbai?  blink.gif ogo, nors is kitos puses tai gerai  rolleyes.gif
manyciau kad baze, lempa, sluoksnis raudono, lempa, sluoksnis raudono dar syki, lempa, tada baltas, ji kazkiek pasikoreguoji gelio teptuku vel lempa ir topas. Manau neturetu issilieti, nes as esu dariusi daile su keliais sluoksniais butent lako, tai gan gerai gavosi  blush2.gif Beje gali bandyti pirma balta deti ir tada plius minus su lanku raudonai lakuoti, gal taip netgi geriau  g.gif

Aga ax.gif dirbau, ir šiandien dirbu mirksiukas.gif aš dirbu vieną savaitę 1,3,5 o kitą 2,4,6,7ir vel pirmadienį doh.gif nuo 10 iki 21val.

Na reiks pabandyti, aš vieną kartą dariau ant raudno baltos gėlytės kontūrus tai man susimaišė ta balta su raudona kažkiek ir gavosi tokia ružavesnė gelytė bet klientei tiko, tai va aš bijau kad to nebūtų.

P.s. Na ar bandėt kuri ant to mėlyno pigmento užlakuoti raudoną ir juodą? Aš šiandien darbe turėsiu laiko tai nulakuosiu ir nufotkinsiu ir labai pasistengsiu Jums įkelti.

Pentarda wub.gif prašom dažniau apsilankyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 07 lapkričio 2011 - 08:16
Laba,

na bandysiu ir as uzsisakyti is ebay harmony, kiek ziurejau tai Harmony gelish lakas gaunasi 13.49+2.99 siuntimas=16.48$ (~42LT)
turbut pigiau nerasiu.
gal kas turit rekomenduot pardaveja is ebay is kurio siunciates.
ir dar perkt po viena vnt, kad neuzdetu PVM turbut.

dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugiene: 07 lapkričio 2011 - 11:34
Sveikos merginos. Ir aš jungiuosi i Jūsų būrį. Kadangi keletą kartų turėjau kirpykloj nusilakavus geliniu laku, tai dabar svajoju viską susipirkti ir pati nagus tvarkysiuos namuose. Tai turiu keletą klausimėliu Jums: ar patikima pirkti gelish priemones per lietuviškus skelbimus, pardavėjai siūlo vos nedvigubai pigiau.( gelish lakas 53lt ) kažin ar verta veltis.

Ebay, kiek žiūrėjau gelish lakas 16svarų ir parsiuntimo mokestis( iki 2 svaru), tai gaunas apie 70lt.O gal gali nuorodą, kur už 13£, aciuks
Atsakyti
QUOTE(asorty @ 2011 11 07, 13:17)
Ebay, kiek žiūrėjau gelish lakas 16svarų ir parsiuntimo mokestis( iki 2 svaru), tai gaunas apie 70lt.O gal gali nuorodą, kur už 13£, aciuks

is USA yra pigiau siustis, nei is UK... todel ziurekit amerikietiskam ebay mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 11 07, 14:42)
is USA yra pigiau siustis, nei is UK... todel ziurekit amerikietiskam ebay  mirksiukas.gif

As pigiausiai radau Harmony gelish lakas gaunasi 13.49+2.99 siuntimas=16.48$ (~42LT)
ar taip, gal kas pigiau amerikietiskas randa g.gif imeskit nuoroda
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2011 11 07, 15:48)
As pigiausiai radau Harmony gelish lakas gaunasi 13.49+2.99 siuntimas=16.48$ (~42LT)
ar taip, gal kas pigiau amerikietiskas randa  g.gif  imeskit nuoroda

panasiai ir gaunasi... tik kartais pastebejau kad kai kurie megsta daryti alia akcijas, kad pvz pora dienu shippingas nemokamas, dabar pigiau gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 11 07, 16:03)
panasiai ir gaunasi... tik kartais pastebejau kad kai kurie megsta daryti alia akcijas, kad pvz pora dienu shippingas nemokamas, dabar pigiau gaunasi  ax.gif

aisku dekui
Atsakyti