Įkraunama...
Įkraunama...

Cikas

QUOTE(dzordze29 @ 2014 01 15, 20:12)
as saviski nukarpau jei nudziuna-pavasari ir vasara siltnami laikau-isleidzia naujus lapus.o lapais sudziuvusiais pasidekoruoju... biggrin.gif

Nukirpau pageltusius-sudziuvusius lapus ir ka jus manot smile.gif po 2 savaiciu 3 nauji isleisti!!!!!!!
Atsakyti
turiu ir as cika smile.gif perskaiciau visa tema, kietas riesutelis pasirodo smile.gif ale grazus man, taip namus puosia, ziuresime kaip seksis priziuret ax.gif
Atsakyti
Sveikos cikų augintojos!
Tikiuosi ir aš prie jūsų prisijungti greitu metu. Anyta augina labai gražų ir didelį ciką jau nemažai metų, kas du metus vis pradžiugina naujais stiebais, senuosius taip pat sugebėjo išsaugoti nenudžiuvusius, tai jos cikas platus ir aukštas, nors kai kurie senieji stiebai galuose pasiraitę toje pusėje kur mažiau saulės šviesos gauna.
Tai va ir aš nusižiūrėjau cikutį senukuose, bet kad kaina ohoho... 69Lt, tai MB sako, neprisigalvok tokiom kainom pirkiotis, ir taip nėra kur dėti gėlių, bet kad jau įsimylėjau tą gėlę, tai dabar laukiu trečiadienio su senukų akcija ir galvoju gal atgailėsiu tuos ~50Lt ir nusipirksiu tą gražuolįsmile.gif
Atsakyti
PATARKIT: niekad neauginau sitos geles, bet gavau is koleges "palikimo" ... augalas nejaunas, bet biski nupiepes. Pasodintas iki ausu i zemes, tai galvoju> reikia ji skubiai pult persodinet kad jo gumbas butu is zemes islindes, ar palaukt pavasario - dar labiau nestresuojant augalo prie to streso, kuri patyre kraustydamasis is vienos vietos i kita- ar persodinti nieko nelaukus? g.gif Be to augalas man atrodo gerokai perlaistytas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2014 11 06, 16:39)
PATARKIT: niekad neauginau sitos geles, bet gavau is koleges "palikimo" ... augalas nejaunas, bet biski nupiepes. Pasodintas iki ausu i zemes, tai galvoju> reikia ji skubiai pult persodinet kad jo gumbas butu is zemes islindes, ar palaukt pavasario - dar labiau nestresuojant augalo prie to streso, kuri patyre kraustydamasis is vienos vietos i kita- ar persodinti nieko nelaukus?  g.gif Be to augalas man atrodo gerokai perlaistytas  doh.gif

Aš persodinčiau unsure.gif
Atsakyti
mano ciko pradejo gelst lapai, taip viena diena nugelto krastiniai, matyt senesnio vainiko, o dabar jau praktiskai visi... palieku sua vilti kad mane jis nustebins vasaro i terasa isgabentas... unsure.gif nes jauciu teks kirpt negi lakysi geltonus...
Atsakyti
parnešu šito karaliaus temą aukštyn smile.gif
tai va ištrenkiau į terasą nabagėlį, nukarpiau tuos lapus kurie visi nugelto. ir beveik pamiršau, kažkada srutom palaisčiau.
nu ir ką misliju, reik jau mest lauk tą gumbę. tada čia kadu žvilgt - ogi 5 nauji stiebai bigsmile.gif
gal kas pasakytų kada man jį namolio parsigabent? jau šaltokos naktys atkeliauja. ale jei staigiai pakeisiu sąlygas kaži ar tie lapai vystysis? ax.gif
Atsakyti