Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

vakar gavau sita staliuka
user posted image

tas "metalas" nera labai kokybiskas, nes tveriant kiek apsibraize, bet is esmes staliukas fainas. stiklas uzsideda ant tokiu guminiu knopkyciu, bet kadangi jos gumines, tai stiklas nevazineja. siaip tikrai grazus staliukas.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 10 16, 14:31)
kalbant apie skustukus tai man sis labai fainas
http://www.ikea.com/...ducts/00152159/

Aciu Neryte wub.gif toks man netinka, bet is tavo nuorodos issirinkau paprasta standartini bulviu skustuka. http://www.ikea.com/...ducts/30175140/
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 10 17, 08:48)
O daiktu pasikabinimui vietos uztenka?Sunui  ten uniformines klenes, svarkelius kabinciau, gal keleta stirukiu

turiu STUVA su stalchiais. tik mano melyna su zalia mixuota.
Pradzioj maschiau imti medzio imitacija- nes lovos pusines ir nuo seno turim TROFAST medini.. bet nesipjauna ir naturoj labai linksmai kambarys atrodo)
user posted image
du bernai - abejiems po spinta. je idomina- galiu foto is vidaus.
kai pirkau spintas- nebuvo tu metaliniu stalchiu -bet iki siol nir nepirkom. be ju isgyvenam

is IKEA jurga vakar atveze mums papildyma:
nebais kazka emem, bet gal kam idomus bus
staline lempa - na busiam pirmokui visai gerai. kaip uz tokia kaina. tik tevas lempute isuko idomia- apsvietimas keistas nuo jos. o siaip patenkinta. gerai kai gali sviesa reguliuotis kaip nori
user posted image

kadangi musu laistymo asotelis suduzo - turejom pirkt nauja. / siaip maniau mazesnis. realia itoks nemenkas. labai patogus drinks_cheers.gif
pirkom ZALIA
user posted image

Stiklinis asotelis itariu jau ne pas viena namuose. labai labai / prie progos dar paimsiu

Papildyta:
halogenines lemputes - vyras ivertino kad kaina labai gera. - reik paziureti kiek rimtai LT jos kainuoja

lempechkos i sitas va lempas / kabinsiu jaunuoliams salia lovu. vienam geltona kitam raudona.
siaip labai fainos. po teisybe tikejaus gal kiek prastesniu - kai tokia kaina. bes maloniai nustebinau. tikrai fainos
user posted image

pakabukai PAGALIAU atveze mums juos. Renaldas per 3 uzsakymus nesugebejo prigriebti doh.gif
Labai faini shikniukai pakabukai / minksti tokie. galiukas lankstus- thumbup.gif
dar neprisukom- ieskosim vietos kambary patogios jiems
user posted image

paklode - mano mazasis dar su avarijom miega - tai nutariau isandyt kad nebutu gaila po to ismesti jei ka. siaip skystokos - persimato. bet dideliu priekaistu neturiu. malonios liesti. medziaga ner tokai kieta kai kad buna kai kuri patalyne (nepatinka man tokios)

emiau taip ju vadinama deze patalynei / labiausia bernia apsidziauge kai iskleidem lotuliukas.gif doh.gif sulipo ir uzsidare. nu abu sunkiai jau sisipaiso- lipo po viena. o kiek laimes lotuliukas.gif lotuliukas.gif kol nesusipese.
siaip telpa kaldra laisvai. ir po lova super pasikisha. kai turesiu uztiesti kazka - panaudosim pagla paskirti. dabar itariu sumesim kokius minkstakunius zaislus
user posted image
Atsakyti
Babetta, man baisiai knieti paklausti apie tuos šuniukų šikniukus blush2.gif Norim ir mes jų, bet pas mus gipso kartono sienos, įdomu kaip jie prisiveržia? Ar tvirti, t.y. ar rankinę, tarkim, išlaikytų? 4u.gif
Atsakyti
del tvirtumo dar nieko negaliu pasakyti- bet manau tikrai ankine turetu laikyti.
as net planuose kad vaikis kurpine ten kabintu ax.gif (snd tevas prisizadejo prie sienos pritvirtinti)

atrodo jie taip (is kabinamos puses)
user posted image

o chia va musu STUVA is vidaus (ten po desine ilgi sukabinti kostiumai visokie - varliuko nindzes, poto transformetrio doh.gif ) spinta 6-mechio
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 17 spalio 2011 - 10:15
QUOTE(Babetta @ 2011 10 17, 08:15)

atrodo jie taip (is kabinamos puses)

Ačiū labai, dabar daug aiškiau 4u.gif . Gundausi aš jais blush2.gif
Atsakyti
noriu pasitikslint, o už tą kainą jis vienas tas šikniukas biggrin.gif ar komptektas g.gif
Atsakyti
QUOTE(atenee @ 2011 10 17, 11:50)
noriu pasitikslint, o už tą kainą jis vienas tas šikniukas  biggrin.gif  ar komptektas  g.gif

1 vnt. wink.gif
Atsakyti
o gal kas turit sita spinta?
http://www.ikea.com/...ducts/70141855/
Kaip ten viduj? ax.gif
Atsakyti
Babetta, aciuuuuuu 4u.gif del spintos aisku tada. O ten parasyta, kad duris, stalciu priekius reik pirkt atskirai g.gif tai kaip uzsakyme formuot g.gif
Ta pirma staline lempa thumbup.gif as kai DK studijavau, tai beveik visu studentu tokios buvo, labai patogios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 10 17, 12:51)
Babetta, aciuuuuuu 4u.gif del spintos aisku tada. O ten parasyta, kad duris, stalciu priekius reik pirkt atskirai g.gif tai kaip uzsakyme formuot g.gif
Ta pirma staline lempa thumbup.gif as kai DK studijavau, tai beveik visu studentu tokios buvo, labai patogios thumbup.gif

tai as tokia lempa isistraukiau is spintos- savo dar- bet su vyru ivertinom kad nekazkas. ir lankstos jau nekaip - ir isvaizda ..hm . tokia pagyvenus. uztat pirkom naujai.

o spinta komplektuotis reiks stai chia va

ka iviskasusidedi- matysi sone Lista zakupów - spaudi Dodaj ir psio. viskas susideda i pirkiniu krepseli.
Jas man atveze Renaldas- jam tiko IKEJOS sukonfiguruotas krepselis (prisiligini ir po to leidzia pirkiniu krepseli atsisiusti meil pdf formate)
tik noriu ispeti- mums reikejo dasipirkti lentyna viena - jie kai duoda "zagatofke" tokios spintos - ten kur krepselis - as ji ismechiau nes rode kad neturi- o realiai sumontavus buvo viena erdve - nuo stalchiu i kabyklas. mes papildomai pirkom lentyna kad atskirti. (aiskiai as chia? ) g.gif
gal aiskiau bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 17 spalio 2011 - 12:06
QUOTE(mallena @ 2011 10 17, 13:49)
o gal kas turit sita spinta?
http://www.ikea.com/...ducts/70141855/
Kaip ten viduj? ax.gif

Pas mane sios serijos baldai stovi megamajam ir svetainej, bet tokios spintos nera. Kokybe gera. 4u.gif
Atsakyti