QUOTE(Alchemie @ 2011 10 17, 08:48)
O daiktu pasikabinimui vietos uztenka?Sunui ten uniformines klenes, svarkelius kabinciau, gal keleta stirukiu
turiu STUVA su stalchiais. tik mano melyna su zalia mixuota.
Pradzioj maschiau imti medzio imitacija- nes lovos pusines ir nuo seno turim TROFAST medini.. bet nesipjauna ir naturoj labai linksmai kambarys atrodo)

du bernai - abejiems po spinta. je idomina- galiu foto is vidaus.
kai pirkau spintas- nebuvo tu metaliniu stalchiu -bet iki siol nir nepirkom. be ju isgyvenam
is IKEA jurga vakar atveze mums papildyma:
nebais kazka emem, bet gal kam idomus bus
staline lempa - na busiam pirmokui visai gerai. kaip uz tokia kaina. tik tevas lempute isuko idomia- apsvietimas keistas nuo jos. o siaip patenkinta. gerai kai gali sviesa reguliuotis kaip nori
kadangi musu laistymo asotelis suduzo - turejom pirkt nauja. / siaip maniau mazesnis. realia itoks nemenkas. labai patogus
pirkom ZALIA
Stiklinis asotelis itariu jau ne pas viena namuose. labai labai / prie progos dar paimsiu
Papildyta:
halogenines lemputes - vyras ivertino kad kaina labai gera. - reik paziureti kiek rimtai LT jos kainuoja
lempechkos i sitas va lempas / kabinsiu jaunuoliams salia lovu. vienam geltona kitam raudona.
siaip labai fainos. po teisybe tikejaus gal kiek prastesniu - kai tokia kaina. bes maloniai nustebinau. tikrai fainos
pakabukai PAGALIAU atveze mums juos. Renaldas per 3 uzsakymus nesugebejo prigriebti
Labai faini shikniukai pakabukai / minksti tokie. galiukas lankstus-
dar neprisukom- ieskosim vietos kambary patogios jiems
paklode - mano mazasis dar su avarijom miega - tai nutariau isandyt kad nebutu gaila po to ismesti jei ka. siaip skystokos - persimato. bet dideliu priekaistu neturiu. malonios liesti. medziaga ner tokai kieta kai kad buna kai kuri patalyne (nepatinka man tokios)
emiau taip ju vadinama
deze patalynei / labiausia bernia apsidziauge kai iskleidem

sulipo ir uzsidare. nu abu sunkiai jau sisipaiso- lipo po viena. o kiek laimes

kol nesusipese.
siaip telpa kaldra laisvai. ir po lova super pasikisha. kai turesiu uztiesti kazka - panaudosim pagla paskirti. dabar itariu sumesim kokius minkstakunius zaislus