Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(meile_G @ 2011 09 30, 10:05)
Nera taip blogai. Melyna atsilupo tik ten, kur buvo priklijuotos apsaugos ant kampu. Tai kaip ir lipdukas, ji nuplesus, vienodai atsilups ar balti ar melyni dazai. Bet jei tu lipduku neklijuosit ar niekas ju nenuples, tai problemos nera. Patys dazai nuo lovytes tikrai nesilupa ir nebyra.
Man asmeniskai medine nelabai ziurisi, gal tik nuotraukoj taip, nezinau. Ir juoda kate virs galvos nepatinka biggrin.gif
Man ir Olegas pasiule geriausia kaina.
Beje, Kritteriui emem Vysa vinka ciuzini, labai patinka, spyruoklinis, kvepuojantis

Na man taip pat pusines nepasirode grazios, o vat melynosios grazesnes ir tikejausi geros kokybes. Mes emem ciuzinius Vyssa Snosa su ta tendencija, kad pas mus dar pasitaiko avariju, gali tekti po pusmecio ar metu keisti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2011 09 28, 20:30)

labai grazus kambarys.
o ant sienu lipdukai? jei ne paslaptis, kur pirkote? mums panasiu reiektu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 09 30, 08:28)
o dar klausimas, kai atveza prekes jus sutikrinat kaip? nes uzsakiau daug smulkmenu tai galvoju gal koki sarasa padaryt, patikrint ar tikrai viska gavau  g.gif

Man buvo su prekemis pateikta saskaita, daikto pavadinimas, kodas kaina, kiekis.
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2011 09 29, 14:39)
O kuris vezejas pritaiko nuolaida kai buna su "Family card" pigiau?

hmm, kazin ar taiko..
QUOTE(Lionesss @ 2011 09 30, 09:19)
As tai pasakysiu taip, nei vienas jie saves nenuskriaudzia wink.gif

teisybe.
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri is jusu turite lentynu is ikea? Vaiku kambaryje baldai pusiniai, tai noretume tokiu paciu ir lentynu knygom, gal ka galite parekomenduoti?
http://www.ikea.com/...ucts/S49898586/ cia kazka panasaus radau, bet nzn, siaip didoka ji...
Atsakyti
QUOTE(Virgince @ 2011 09 30, 13:23)
Sveikos,
gal kuri is jusu turite lentynu is ikea? Vaiku kambaryje baldai pusiniai, tai noretume tokiu paciu ir lentynu knygom, gal ka galite parekomenduoti?
http://www.ikea.com/...ucts/S49898586/ cia kazka panasaus radau, bet nzn, siaip didoka ji...

geriau jau iš šitų susikomplektuokit čia spauskit, čia yra šonai, atsifiltravus IVAR, yra ir kitokių aukščių ir t.t., tada žemiau rasit lentynas įvairaus ilgio ir dar gale toks geležiukas pas mus tvirtinosi, X formos, stabilumui. Patogu, kad kiek reikės, tiek ir pasiimsit lentynų ir t.t. (jei pamatysit, kad pritrūkot kokios lentynos, atskirai nusipirksit, tikrai patogu smile.gif), o jas sudėliosit pagal reikiamą aukštį. Man labai pasiteisino, nes yra trys stelažai ir visuose skirtingai išdėliota, net skaičius lentynų skirtingas, pagal tai, kas viduje: įdedu kokias knygas ar dėžutes, palieku, kiek reikia erdvės ir dedu sekančią lentyną, pvz. apatinėms reikėjo daug didesnio tarpo, ten buvo padėtos didelės dėžės ir t.t. O kai kur reikėjo tankiai sudėliot. Ir visada pakeist galima, pagal poreikį, nes ten ant tokių įkišamų geležiukų laikosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegok @ 2011 09 30, 13:14)
Papildyta:
labai grazus kambarys.
o ant sienu lipdukai? jei ne paslaptis, kur pirkote? mums panasiu reiektu... smile.gif

Pirkau www.artidea.lt
Lipdukai, daugkartinio naudojimo. Jau kelis kartus perklijuoti, tikrai saunus. Brangoki, bet ju daug, tad verta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2011 09 30, 15:02)
geriau jau iš šitų susikomplektuokit čia spauskit, čia yra šonai, atsifiltravus IVAR, yra ir kitokių aukščių ir t.t., tada žemiau rasit lentynas įvairaus ilgio ir dar gale toks geležiukas pas mus tvirtinosi, X formos, stabilumui. Patogu, kad kiek reikės, tiek ir pasiimsit lentynų ir t.t. (jei pamatysit, kad pritrūkot kokios lentynos, atskirai nusipirksit, tikrai patogu  smile.gif), o jas sudėliosit pagal reikiamą aukštį. Man labai pasiteisino, nes yra trys stelažai ir visuose skirtingai išdėliota, net skaičius lentynų skirtingas, pagal tai, kas viduje: įdedu kokias knygas ar dėžutes, palieku, kiek reikia erdvės ir dedu sekančią lentyną, pvz. apatinėms reikėjo daug didesnio tarpo, ten buvo padėtos didelės dėžės ir t.t. O kai kur reikėjo tankiai sudėliot. Ir visada pakeist galima, pagal poreikį, nes ten ant tokių įkišamų geležiukų laikosi  4u.gif

O ar nelinksta tos lentynos nuo knygu svorio?
Atsakyti
http://www.ikea.com/...06?pageNumber=2
As tai trofast rekomenduociau, ten lentynas pusines galima idet
Atsakyti
QUOTE(Voverushka @ 2011 09 30, 14:28)
O ar nelinksta tos lentynos nuo knygu svorio?

ne smile.gif, kai kuriose yra sudėti ir sunkesni daiktai, nei knygos.

Trofast faini drinks_cheers.gif, tvirti smile.gif, bet kai mačiau variantus su lentynom gyvai, tai man nelabai patiko, nes šonai uždari, erdvę "suvalgo" labiau, kai su plastmasės stalčiais, tai vis kažkoks žaismingumas ir tvarkingiau, o jei su lentynom variantas, tai nutariau, kad ir stelažinis lentyninis pigesnis variantas blogiau neatrodys, nes aš ne Lenkijoj pirkau, tai kaina man skyrėsi, kai plius minus sukomplektavau, dabar net pažiūrėjau ant likusių lipdukų, tai Lenkijoje bent lentynos gamintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 09 30, 13:19)
hmm, kazin ar taiko..

nuolaidas, kur family club kainos ar kažkaip būna taiko Edvinas, jis man vežė vyrišką chalatą, tai ten viena kaina šiaip, o kita klubon nariams, tai gavosi pigesnė smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
O kas dabar vaziuoja greiciausiai? Mums pasirodo truksta poros mazu detaliu tai kvartal sistemai doh.gif
Atsakyti