Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(PUka @ 2011 10 20, 17:49)

Dėl 163 ...
gal ten ne tiek dalyvių, o jūsų eilės numeris Registracijos žurnale, kuriame reistruojami visi į VISUS konkursus toje įstaigoje smile.gif ... nes neužvedamas naujas registro žurnalas dėl naujo konkurso, nebent senas užsipyldė smile.gif

Tai, as maciau, kad pasirasiau ties 163, bet dar pasiteiravau ar daug pretendentu, tai darbuotoja atsake, kad as 163.
Atsakyti
QUOTE(Ak@cija @ 2011 10 20, 19:12)
Tai, as maciau, kad pasirasiau ties 163, bet dar pasiteiravau ar daug pretendentu, tai darbuotoja atsake, kad as 163.

tikras siaubas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bigsmile @ 2011 10 20, 16:18)
vertina sveikais, bet vidurkis buna vienos desimtosios tikslumu

tai vienas komisijos narys parašo 5 pažymius? išvis gaunasi 25 pažymiai, taip? nes nu 8,5 tai niekaip išeit negali, jeigu nelyginis pažymių skaičius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(.lea. @ 2011 10 20, 21:11)
tai vienas komisijos narys parašo 5 pažymius? išvis gaunasi 25 pažymiai, taip? nes nu 8,5 tai niekaip išeit negali, jeigu nelyginis pažymių skaičius doh.gif

o kiek isviso klausimu duoda komisija? idomu siaip, nes jei 163 dalyvaujantys, tai vistiek didesne dalis i pokalbi pateks, tai idomu kie ta ntra dalis uztruks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 10 20, 21:17)
o kiek isviso klausimu duoda komisija? idomu siaip, nes jei 163 dalyvaujantys, tai vistiek didesne dalis i pokalbi pateks, tai idomu kie ta ntra dalis uztruks g.gif

Аš tai manau, kad nebus visų tų 163...nes dažnai būna, kad dalis iš vis neateina..Dalis tikrai testo neišlaikys..kita dalis, kuri silpniau testą išlaikys į pokalbį neis...tai atsisijos..O klausimus užduos 5..kaip ir priklauso..Ir jei bus daug dalyvių, tai pati komisija bus suinteresuota, kad viskas greičiau praeitų...tai tikrai nieko nekamantinės..Užduos arba atsakys, arba ne..ir sekantis..vienam žmogui 5 minutės bus maximumas.. g.gif ..Nes nu tikrai, jei žinai atsakymą..pasakai, jei ne..sakai nežinai..o kai klausimai tik 5, tai ką ten pusvalandį veikti.. biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Salne @ 2011 10 20, 12:49)
Tai čia pakanka paprasto rašto laisva forma parašyto apie tavo pareigas ir darbus..Svarbu, kad įmonės antspaudas būtų..Jei turi toj įmonėje žmogų su kuriuo gerai sutari..paprašyk, kad antspaudą uždėtu, o raštą gi ir pats gali pasirašyti, vadovo parašo niekas gi netikrins..Kad šioje įmonėje dirbai paimsi iš sodros pažymą..ir viskas bus gerai..Jei tikrai dirbai tokį darbą, kokio reikalauja, tai nebus kažkoks didelis nusižengimas, jei tokį raštą pats pasirašysi...Svarbiausia, kad būtų įmonės antspaudas, kad tas raštas įgautų oficialaus dokumento pagrindą.. 4u.gif

tai, kad antspaudo naudojimas yra labai ribotas, tiek privačiam, tiek valstybiniam sektoriuj, negali jo bet kas, kur nori dėlioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 10 20, 21:17)

sako 5 duoda, kiekvienas po vieną, bet man buvo taip, kad 4 nariai davė po klausimą, o penkta- 5 klausimus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 10 20, 22:36)
tai, kad antspaudo naudojimas yra labai ribotas, tiek privačiam, tiek valstybiniam sektoriuj, negali jo bet kas, kur nori dėlioti smile.gif

Na, šitą aš žinau.. smile.gif ..Bet jei nėra antspaudo, tai toks raštas netinka..nes jį tokį gi bet kas gali parašyti..ir pasirašyti..
Tai ir sakau, jei yra galimybė, kaip nors, kokiu nors būdu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.lea. @ 2011 10 20, 21:11)

ne, suvidurkina tik visu komisijos nariu sveikus ivertinimus, jei 5 komisijos nariai, bus 5 ivertinimai. tai gal uz uzsienio kalbos mokejima buvo dar vienas vertinimas balu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bigsmile: 20 spalio 2011 - 22:55
QUOTE(Salne @ 2011 10 20, 21:43)
Na, šitą aš žinau.. smile.gif ..Bet jei nėra antspaudo, tai toks raštas netinka..nes jį tokį gi bet kas gali parašyti..ir pasirašyti..
Tai ir sakau, jei yra galimybė, kaip nors, kokiu nors būdu.. smile.gif

Bet kažkoks darbuotojas, suraitojęs antspaudą, gali į nemalonę gerą pakliūt, taip, kad tokios mahinacijos, švelniai tariant, gali daugiau bėdos privirt, nei naudos smile.gif
aš supratau, kad kalba eina apie privatų sektorių, aišku, privatininkai elgiasi kas kaip iš mano, bet aš reikalaučiau griežtai pažymos iš darbdavio. Kuom jis motyvuodamas man gali jos neišduot, juk AŠ tą darbą dirbau, ne kažkoks kolega ir ne apie jį informacijos prašau.. Galų gale galim išsireikalaut darbo sutarties kopijos kažkokiais pagrindais. Nežinau, reikia pasiknist po aktus, bet aš tai raščiau pagrindą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 10 21, 00:03)
Bet kažkoks darbuotojas, suraitojęs antspaudą, gali į nemalonę gerą pakliūt, taip, kad tokios mahinacijos, švelniai tariant, gali daugiau bėdos privirt, nei naudos  smile.gif
aš supratau, kad kalba eina apie privatų sektorių, aišku, privatininkai elgiasi kas kaip iš mano, bet aš reikalaučiau griežtai pažymos iš darbdavio. Kuom jis motyvuodamas man gali jos neišduot, juk AŠ tą darbą dirbau, ne kažkoks kolega ir ne apie jį informacijos prašau.. Galų gale galim išsireikalaut darbo sutarties kopijos kažkokiais pagrindais. Nežinau, reikia pasiknist po aktus, bet aš tai raščiau pagrindą. biggrin.gif

Visiškai su tavim sutinku.. smile.gif ..
Atsakyti
QUOTE(.lea. @ 2011 10 20, 21:40)
sako 5 duoda, kiekvienas po vieną, bet man buvo taip, kad 4 nariai davė po klausimą, o penkta- 5 klausimus doh.gif

jo, aš čia ir norėjau paklaust, kaip suprast blink.gif ar gali būti tiek klausimų? unsure.gif
Atsakyti