Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(spaliukė @ 2012 06 11, 10:07)
nesu tikra, bet besimokydama radau, kad turi pranešti, kai gauna darbo pasiūlymą, kad nebūtų interesų konflikto.

QUOTE(Radistka_Ket @ 2012 06 13, 17:35)
Pries rai klausimas buvo apie CV siuntima (dalyvavima VT konkurse) ir jus klaidingai pasaket kad reikia prenesti

as nieko klaidingai nerasiau doh.gif darbo pasiulymas ir yra pasiulymas dirbti, o ne siusti cv smile.gif
Atsakyti

Perskaicius tema supratau, kad atsakes i klausimus iseina ir sedi bendrai su kitais, dar neatsakinejusiais. Tad jeigu kandidatai plepus, tai paskutiniam eiti geriausia, nes visi vis po koki klausima isplepa iseje is apklausos biggrin.gif O as eisiu pirmoji doh.gif
[/quote]

Negi tikrai taip? As i ta sodros manau eiti, Vilniuje, sake bus virs 200 kandidatu. Tai manau ir po kelis draugus gal bus ateje, kazkas kazkam tada gali pasakyt kokie klausimai zodziu buvo. Negi nera jokiu apribojimu, negali kalbetis, negali naudotis mobiliais ir t.t. Nes tada irasymas zodziu egzamino netenka prasmes man atrodo, saziningiau nepasidaro...
Atsakyti
QUOTE(zeizdre @ 2012 06 13, 20:41)
Negi tikrai taip? As i ta sodros manau eiti, Vilniuje, sake bus virs 200 kandidatu. Tai manau ir po kelis draugus gal bus ateje, kazkas kazkam tada gali pasakyt kokie klausimai zodziu buvo. Negi nera jokiu apribojimu, negali kalbetis, negali naudotis mobiliais ir t.t. Nes tada irasymas zodziu egzamino netenka prasmes man atrodo, saziningiau  nepasidaro...

nzn kaip kur buna, bet cia skaiciau butent taip. siaip kazin, ar tikrai eina taip va draugai i konkursa tik tam, kad pasakytu klausimus kazkuriam. nes kad pakliut i apklausa zodziu, tai reik gerus balus surinkt teste, o tam reik mokytis. Tai as bent jau nesimokyciau, jei man paciai nereiktu, nes nu eina sau kaip uzkniso doh.gif biggrin.gif
o saziningumo tai cia retas atvejis, kad galima butu tiketis.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliukė @ 2012 06 13, 20:47)
nzn kaip kur buna, bet cia skaiciau butent taip. siaip kazin, ar tikrai eina taip va draugai i konkursa tik tam, kad pasakytu klausimus kazkuriam. nes kad pakliut i apklausa zodziu, tai reik gerus balus surinkt teste, o tam reik mokytis. Tai as bent jau nesimokyciau, jei man paciai nereiktu, nes nu eina sau kaip uzkniso doh.gif  biggrin.gif
o saziningumo tai cia retas atvejis, kad galima butu tiketis.. ax.gif

Ir draugai gali noreti i tas pacias pareigas, deja as viena busiu sad.gif
Kai mazesnis kandidatu skaiciau, kaip cia rase zodziu 6 ar maziau tai aisku viskas greitai, gals nespes gal mazas tarpas bus tarp kandidatu. Bet SODROJ jei simtai tai visokiu gali buti... Bent klausiau kiek tiketis dalyvaujanciu man ivardino toki dideli skaiciu...

p.s. paskaiciau ir as sensnius puslapius radau parasyta, kad isejus kai kas pasako kalusimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeizdre: 13 birželio 2012 - 20:53
QUOTE(zeizdre @ 2012 06 13, 20:52)
Ir draugai gali noreti i tas pacias pareigas, deja as viena busiu sad.gif
Kai mazesnis kandidatu skaiciau, kaip cia rase zodziu 6 ar maziau tai aisku viskas greitai, gals nespes gal mazas tarpas bus tarp kandidatu. Bet SODROJ jei simtai tai visokiu gali buti... Bent klausiau kiek tiketis dalyvaujanciu man ivardino toki dideli skaiciu...

p.s. paskaiciau ir as sensnius puslapius radau parasyta, kad isejus kai kas pasako kalusimus.

tai va, nusiteikit sodroj praleist vos ne visa diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliukė @ 2012 06 13, 22:00)

ir taip į visas kategorijas??
Atsakyti
O kas yra dalyvave, gal galetu atsakyt:

klausimai pokalbio metu buna pvz. is ko sudarytas tas anas, kokius dok reikia pateikti tokiu ir tokiu atveju ar pvz: kokioje eiluteje rasoma tas ir anas, na ar labai giliai reikia moket, ar uztenka pavirsutiniskai 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 06 13, 21:14)
ir taip į visas kategorijas??

Tikrai nezinau, bet sodroj, migracijoj visalaik didelis kiekis kandidatu buna.
Atsakyti
QUOTE(spaliukė @ 2012 06 13, 21:00)

Jei nueisiu manau ir teks visa diena, vien testus patikrinti kiek laiko uztruks, kai kandidatu nezmoniskai daug... O zodziu tai nemanau, kad bus normaliai suorganizuota, bet uztruks ilgai...
Atsakyti
Man kai teko dalyvauti mazam mieste konkurse (ne sodroj) i personalo skyriu, turejo buti is viso 18 kandidatu, dalyvavo kazkur 14-15, viena tik nepraejo i antra etapa (i testa zodziu), tad sansu nebuvo daug. Be to, buvo jau aisku, kas laimes (akivaizdziai jautesi), ir laimejo ta, kuri ten jau dirbo, kitaip sakant, is savu doh.gif Tik tiek, kad labai nekoks jausmas zaisti toki zaidima, kai is anksto zinai, kas bus nugaletojas doh.gif bet viltis durniu motina juk. Ir norejau pasakyt, kad konkursas vyko nuo pat ryto, nuo 9 val., viskas baigesi ir rezultatai paaiskejo kazkur apie 17 val. doh.gif Tai neisivaizduoju, kaip imanoma per diena speti, jei kandidatu 200... schmoll.gif O del saugumo, kad niekas nieko neispliurptu, buvo gerai suorganizuota: po apklausos zodziu kiekvienas dalyvaves buvo palydimas iki kito kabineto, kur rinkosi ir lauke rezultatu visi, dalyvave apklausoje zodziu, ta prasme, nebuvo imanoma nieko suzinot ar kam perduot, kokie buvo uzduodami klausimai. Tai vat, mano patirtis tokia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugihara @ 2012 06 14, 08:55)
O del saugumo, kad niekas nieko neispliurptu, buvo gerai suorganizuota: po apklausos zodziu kiekvienas dalyvaves buvo palydimas iki kito kabineto, kur rinkosi ir lauke rezultatu visi, dalyvave apklausoje zodziu, ta prasme, nebuvo imanoma nieko suzinot ar kam perduot, kokie buvo uzduodami klausimai. Tai vat, mano patirtis tokia 4u.gif

O telefonais naudotis negalima? Ir man tie savi labai nepatinka jei bus... Kadangi dalyvavai gal gali pasakyti, ar galima atsinesti istatymus ir juos skaityti iki egzamino zodziu kol iskvies, ar geriau net nesiimti, nes pvz. lieps kazkur padet ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(elegantiska04020 @ 2012 06 12, 18:10)
i kokias pareigas pretenduojat? ax.gif

Sosdroj i registro tvarkytojo.

QUOTE(Sugihara @ 2012 06 14, 09:55)
Man kai teko dalyvauti mazam mieste konkurse (ne sodroj) i personalo skyriu, turejo buti is viso 18 kandidatu, dalyvavo kazkur 14-15, viena tik nepraejo i antra etapa (i testa zodziu), tad sansu nebuvo daug. Be to, buvo jau aisku, kas laimes (akivaizdziai jautesi), ir laimejo ta, kuri ten jau dirbo, kitaip sakant, is savu doh.gif Tik tiek, kad labai nekoks jausmas zaisti toki zaidima, kai is anksto zinai, kas bus nugaletojas doh.gif bet viltis durniu motina juk. Ir norejau pasakyt, kad konkursas vyko nuo pat ryto, nuo 9 val., viskas baigesi ir rezultatai paaiskejo kazkur apie 17 val. doh.gif Tai neisivaizduoju, kaip imanoma per diena speti, jei kandidatu 200... schmoll.gif O del saugumo, kad niekas nieko neispliurptu, buvo gerai suorganizuota: po apklausos zodziu kiekvienas dalyvaves buvo palydimas iki kito kabineto, kur rinkosi ir lauke rezultatu visi, dalyvave apklausoje zodziu, ta prasme, nebuvo imanoma nieko suzinot ar kam perduot, kokie buvo uzduodami klausimai. Tai vat, mano patirtis tokia 4u.gif

Man taip pat teko vietinej savivaldybej dalyvaut. Net juokas sueme, buvom is viso 6, bet is tu 6 as viena nieko ten nepazinojau. Kvaila sedeti ir matyti, kad ateina konkurso pretendentai ir su komisija sveikinasi ir kalba kaip seni pazistami. Laimejo aisku pretendentas, kuris gyveno kaiminystej konkursa organizuojancios istaigos vadovo. Todel nelabai manau, kad kazkas ir si karta kitaip bus, bet bandyti verta. Laiko turiu, tai sakau bandysiu, dar ankstesniam darbe teko nemazai reikalu su sodra turet, o ir magistro darba susijusi su sodra rasau, tai manau, kad bus lengviau ismokt. Tik skau, kai matai, jog konkursas skelbiamas del akiu, tai biski abidna buna.
Atsakyti