QUOTE(elegantiska04020 @ 2012 06 12, 18:10)
i kokias pareigas pretenduojat?
Sosdroj i registro tvarkytojo.
QUOTE(Sugihara @ 2012 06 14, 09:55)
Man kai teko dalyvauti mazam mieste konkurse (ne sodroj) i personalo skyriu, turejo buti is viso 18 kandidatu, dalyvavo kazkur 14-15, viena tik nepraejo i antra etapa (i testa zodziu), tad sansu nebuvo daug. Be to, buvo jau aisku, kas laimes (akivaizdziai jautesi), ir laimejo ta, kuri ten jau dirbo, kitaip sakant, is savu

Tik tiek, kad labai nekoks jausmas zaisti toki zaidima, kai is anksto zinai, kas bus nugaletojas

bet viltis durniu motina juk. Ir norejau pasakyt, kad konkursas vyko nuo pat ryto, nuo 9 val., viskas baigesi ir rezultatai paaiskejo kazkur apie 17 val.

Tai neisivaizduoju, kaip imanoma per diena speti, jei kandidatu 200...

O del saugumo, kad niekas nieko neispliurptu, buvo gerai suorganizuota: po apklausos zodziu kiekvienas dalyvaves buvo palydimas iki kito kabineto, kur rinkosi ir lauke rezultatu visi, dalyvave apklausoje zodziu, ta prasme, nebuvo imanoma nieko suzinot ar kam perduot, kokie buvo uzduodami klausimai. Tai vat, mano patirtis tokia
Man taip pat teko vietinej savivaldybej dalyvaut. Net juokas sueme, buvom is viso 6, bet is tu 6 as viena nieko ten nepazinojau. Kvaila sedeti ir matyti, kad ateina konkurso pretendentai ir su komisija sveikinasi ir kalba kaip seni pazistami. Laimejo aisku pretendentas, kuris gyveno kaiminystej konkursa organizuojancios istaigos vadovo. Todel nelabai manau, kad kazkas ir si karta kitaip bus, bet bandyti verta. Laiko turiu, tai sakau bandysiu, dar ankstesniam darbe teko nemazai reikalu su sodra turet, o ir magistro darba susijusi su sodra rasau, tai manau, kad bus lengviau ismokt. Tik skau, kai matai, jog konkursas skelbiamas del akiu, tai biski abidna buna.