Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus krašto statybininkai

Man rodos nebūtinai vienšlaitis stogas gali būti pigesnis. Jei reikės ilgų gegnių jos kainą iškels. Aš kai vasarą domėjausi mediena, tai sakė kad iki 6m m3 kaina yra viena, o už kiekvieną ilgesnį metrą m3 kaina padidėja 100lt. Plius dar grožis, aš mažai mačius gražių vienšlaičių ax.gif
Pas mus statybos apmirę, nebetonavom šiemet grindų. Santecnikas perkalbėjo. Sakė, kad jei yra noras iki naujų įsikelti, tai verta. Kitu atveju ne. Nes gali žiemą aplankyti vagys ir nupjaustyti vamzdžius kyšančius iš betono. Sakė turėjo tokį objektą ir po to reikėjo ardyti betoną ir vėl iš naujo daryti doh.gif . tai mes supasavom, nes paskaičiavom kad padarius grindis, finansų daug neliks ir iš lėto viskas vyks. Be to ir lesto įvesti lektrą mums daug vėlavo - vietoj rugsėjo vidurio, elektra atsirado lapkričio viduryje...
Dabar galvoju kaip pavasariui geriau pasiruošti - ar kas darė sutartis dėl prekių užsakant , kad atveš tik pavasarį? Galvoju, gal dabar pigiau būtų? Juolab, kad rašo apie PVM didinimą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2011 11 30, 17:16)
Dabar galvoju kaip pavasariui geriau pasiruošti - ar kas darė sutartis dėl prekių užsakant , kad atveš tik pavasarį? Galvoju, gal dabar pigiau būtų? Juolab, kad rašo apie PVM didinimą  doh.gif

Įdomi mintis.
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 11 30, 16:57)
Turejau kontaktus vienos imones, kur dare bumo metu po 105lt/m su dok., bet pameciau telefono aparata su visa info, dabar pati nervojuos  doh.gif
1. nes konkreciai musu namui reiktu gegniu maziausiai 12m, jai ne ilgesniu, o cia jau beda ir kaina butu didziule tokiu, nes lyg klijuotos medienos butu  doh.gif 

2. as geriau sienas kiek pakelciau, kad kambariai (patalpos) butu su paprastais langais, o tada leidziant galimybems deciau gal ir stoglangius papildomai  4u.gif Bent jau vaiku kambariose tai tikrai. Miegamasis, tai tiek tos, gali buti tik su stoglangiu, bet vaiku kambariams butinas paprastas langas  4u.gif  ax.gif

P.S. cia tik mano asmenine nuomome  blush2.gif

o kokie jusu namo ismatavimai?
Atsakyti
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2011 11 30, 18:51)
o kokie jusu namo ismatavimai?

Grubiai 12x10m.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2011 11 30, 18:16)
Dabar galvoju kaip pavasariui geriau pasiruošti - ar kas darė sutartis dėl prekių užsakant , kad atveš tik pavasarį? Galvoju, gal dabar pigiau būtų? Juolab, kad rašo apie PVM didinimą  doh.gif

Kazkada seniau (pries kokius 3 metus bumo metu) jau buvo diskutuota forume sia tema, tai isvados tokios, kad nelabai kuri imone sutiktu nemokamai sandelioti jusu nupirktas medziagas, juolab, kad kalba eina apie kokius 3 menesius maziausiai.
Nebent butu galimybe uzsipirkus is anksto sandelioti pas kokius giminaicius, kaimynus ar draugus kieme, garaze ar pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Niekas nenores sandeliuoti prekiu, nebent uz sandeliavima sumokesit, tai neapsimoka tada isanksto pirkti, nes beveik kiekvienoje imoneje vietos sandeliavimui mazoka. O del to PVM padidejimo 2 proc. tai daug nesutaupysit, juk visam namui neprisipirksit visko nuo a iki z, nes kaip kurios medzaigos brangdavo ne tiek, pvz kaip pernai puta 15-20 proc. cemento maiselis lituku soko nuo rugsejo ir t.t.
Atsakyti
Sandeliuoti tai aisku, kad nesandeliuos, nes butu nepagaminta. Bet isivaizduoju ziema kai kurioms imonems labai sustoja darbai (pvz BVI gamintojams) ir nera pajamu, o moketi atlyginimus vis tiek reikia. Tai jei sudarius sutarti, sumokejus kazkoki avansa, imone tures dabar pinigu. Tai negi imoniu toks variantas nedomintu g.gif ? Zinoma tokiu atveju noretusi nuolaidos, nes kitu variantu neapsimoka moketi avanso... Cia mano tokie pamastymai..
O del PVM - brangs 2 proc, bet remiantis tuo pardavejai pabrangins 10 proc, nes brangsta PVM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2011 11 30, 19:19)
Niekas nenores sandeliuoti prekiu,

o gal ne sandėliuos, o suplanuos 3 mėnesiais vėlesnį prekių atsivežimą. Čia daug niuansų, jau minėtas pinigų srautas, kada pinigų trūksta, antras dalykas, kad pirkėjai pas tave dabar atėjo, tai nereiškia, kad vėliau neapsipirks pas konkurentus. Iš pirkėjo gautus pinigus galima laikyti, kaip paskola be procentų verslui. Juk 3 mėnesius su tais pinigais bus galima daryti bet ką.

Čia tik eini į parduotuvę ir tariesi. Kas vienam pardavėjui atrodo nesamonė, kitam pasirodys super geru pasiūlymu. Bet matau vieną minusą. O kas, jei ta parduotuvė subankrutuos po mėnesio? Stosit į kreditorių eilę.
Atsakyti
Iš pirkėjo gautus pinigus galima laikyti, kaip paskola be procentų verslui. Juk 3 mėnesius su tais pinigais bus galima daryti bet ką.

kaip kaliningrado degalinese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2011 12 01, 00:03)
Bet matau vieną minusą. O kas, jei ta parduotuvė subankrutuos po mėnesio? Stosit į kreditorių eilę.

Sita dalis mane labiausiai ir neramina. Todel isivaizduoju geriausia butu pirkti tiesiogiai is gamintoju ar stambiu tarptautiniu imoniu g.gif Na pvz "Kauno silas", "Traidenis", "Roku keramika" ( cia siaip pvz, ka pirmiausia prisiminiau) ar pan. Gal tokie nebankrutuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2011 11 30, 23:17)
Sita dalis mane labiausiai ir neramina. Todel isivaizduoju geriausia butu pirkti tiesiogiai is gamintoju ar stambiu tarptautiniu imoniu  g.gif Na pvz "Kauno silas", "Traidenis", "Roku keramika" ( cia siaip pvz, ka pirmiausia prisiminiau) ar pan. Gal tokie nebankrutuotu  g.gif

snoro bankroto irgi niekas nesitikejo
Atsakyti
kas neseniai betonavotes grindis (sildomas grindis)?
kokia darbu kaina (1kv.m.)? o kokia kaina gaunasi jei medziagomis pasirupina patys betonuotojai?
Atsakyti