Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus krašto statybininkai

QUOTE(Auruma @ 2012 02 13, 15:15)
Sveiki,
Galite gal parekomenduoti elektrikus. Su Noriuko5 elektriku kalbėjome, neblogai, tik kaina galvoju ar 15lt neperdaug  g.gif . Ir dirba tik savaitgaliais, tai norisi dar kito varianto.
Beje kas įprastai įeina į "taško" kainą? Aš buvau susidarius nuomonę, kad tai jau su rozetės/jungtuko įdėjimu, bet elektrikas sako, kad tai tik laido atvedimas iki taško, jungtuko įdėjimas, tai sekantis darbas už papildomą kainą  g.gif

visi elektrikai panasus .ir kainom .ir dirba tik savaitgaliais .pasiulymas i az .
Atsakyti
Aš samdžiau elektriką, kurį rekomendavo "Lesto". Kolkas jis man tik įvadą darė, bes kaip sakė dirba ir su išvedžiojimu ir pajungimu. Dirba ne vienas, greitai. Būtinai kviesiu kai reiks daugiau, nors išvedžiojimo ir pajungimo kainų nežinau.
Įvadą darė jis + du darbininkai su ekskavatoriuku. 70 m tranšėjos + 80 m kabelio (lygtais 25 kvadratų alu) + sign juosta, + skydinė su kirtikliais ir visa kita, + dokumentų įforminimas, kitaip tariant visi darbai "iki raktų" kainavo 2000 LT. Padarė per 4 valandas.
Atsakyti
[quote=Izium'as,2012 02 13, 22:42]
Sveiki Viniaus krasto statybininkai ir statybininkes smile.gif noreciau Jums uzduoti toki gal jau visiems pabodusi klaus4ma... Noreciau suzinot kiek kam kainavo ar kainuoja statybos? mirksiukas.gif kokioj stadijoje esate? Kiek pinigeliu isleidote? Noreciau suzinot placiau... Kiek kv.metru namas,is ko statet? Buciau labai dekingas uz suteikta naudinga informacija smile.gif Aciu

Sia tema nuo pradziu paskaitykite, taip pat yra kita tema "kiek kainavo namo statybos" Sioje ir toje temoje yra ir mano pasisakymai kiek kainavo sis malonumas
Atsakyti
Ačiū už atsakymus dėl elektrikų.
O dėl sąmatos didėjimo - tai turbūt reikia ne 30proc pridėti, o iš 2 padauginti smile.gif . Bent jau tą pirmą paskaičiavimą. Prasidėjus statyboms ir "patyrus" kaip didėja sąmata, paskaičiavimai jau tikslesni buvo.
Atsakyti
g.gif
Papildyta:
QUOTE(prekestolen @ 2011 10 11, 10:07)
Galiu atsakyti į 2 klausimą:  smile.gif
Pamatus darėme iš Brolio blokelių. 1 ir 2 aukštai iš FIBO blokų.  Naujos statybos  namui rinksimės taip pat tokius.
(dabar ruošiamasi antro namuko statybai, pirmasis jau pastatytas ir gyvenamas)

Perskaiciau, kad pastatete jau nama is Fibo blokeliu smile.gif Noreciau placiau suzinot, kaip ar siltas namas is situ blokeliu. ar nebuvo problemu statant is siu blokeliu? ir jei ne paslaptis kiek apsiejo namo statybos? jei galima placiau rolleyes.gif aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izium'as: 16 vasario 2012 - 09:48
Sveiki, sveikinimai gavus leidimus smile.gif
kadangi mes rajone, tai vargome, nemažai ir leidimas buvo tik tada kai jau beveik dėžutė buvo ax.gif

kadangi mes jau metus gyvename tai jau ir pliusai ir minusai ryškėja smile.gif noriu paklausti gal kas turite ŽIDINIO MEISTRIUKĄ rekomenduoti ax.gif ? AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguzas @ 2012 02 16, 10:33)

kadangi mes jau metus gyvename tai jau ir pliusai ir minusai ryškėja smile.gif

O gal galite pavardinti pliusus ir minusus? Į ką esminio statant atkreipti dėmesį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2012 02 13, 14:15)
Sveiki,
Galite gal parekomenduoti elektrikus. Su Noriuko5 elektriku kalbėjome, neblogai, tik kaina galvoju ar 15lt neperdaug  g.gif . Ir dirba tik savaitgaliais, tai norisi dar kito varianto.
Beje kas įprastai įeina į "taško" kainą? Aš buvau susidarius nuomonę, kad tai jau su rozetės/jungtuko įdėjimu, bet elektrikas sako, kad tai tik laido atvedimas iki taško, jungtuko įdėjimas, tai sekantis darbas už papildomą kainą  g.gif

na net nezinau kas uz tokias kainas dirba 15lt uz taska cia jau nesamone gryna yra.siuo metu minimali kaina tasko pilnai yrengto yra 30lt (laido atvedimas+mechanizmo ystatimas)na bet jei randat tokius pigius elektrikus tai saunu seip nuosavo namo pirmo auksto isvedziojimas iseina apie 1000lt-1500 lt o antro 700lt-1200lt skydelio surinkimas bei pastatymas nuo 150iki 350
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 02 16, 15:51)
O gal galite pavardinti pliusus ir minusus? Į ką esminio statant atkreipti dėmesį? ax.gif

šiaip tai kadangi prieš tai net kelis buutus buvom įsirenginėję, tai dėl išplanavimo ar kitų dalykų visai nesigailime viskas thumbup.gif tik patariu nepatingėti kai darysite stogus lipti ir prižiūrėti, nes mes labai pasitikėjome pažįstami dirbo, tai po metų nuo pabaigimo teko daug ką perdarinėti... plius labai apamstykite jeigu turite nešildomus garažus apie duris iš garažo į namą bei apie tai ar ten nebus slenkstuko šalčio... ir šiaip manau kad net jeigu ir yra san.mazguose langas ventiliatorius nepamaišytų ax.gif
Atsakyti
Sveiki! smile.gif Noreciau paklaust, jei statyt nama is brolio bloku, ar galima juos palikt ''ziemuot''? g.gif Ar neprisigers dregmes sienos unsure.gif Esu zalias statybose, tai patarkit kas galite. Suku sau galva is kokiu visgi blokeliu statyt nama. g.gif Buvau sumastes is fibo, nes patogiai statyt, silta, sugeria dregmes,bet kaina didoka... mirksiukas.gif Gal kas yra jau pastates nama is fibo? rolleyes.gif Aciu thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
Noriu paklausti ar kas nors šiemet tarėsi jau dėl vandens gręžinio/kanalizacijos? Vieni už vandens gręžinį nori 110lt/m+pvm. Maniau brangu, o kiti išvis nori 130lt/m+pvm blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2012 02 21, 12:06)
Sveiki,
Noriu paklausti ar kas nors šiemet tarėsi jau dėl vandens gręžinio/kanalizacijos? Vieni už vandens gręžinį nori 110lt/m+pvm. Maniau brangu, o kiti išvis nori 130lt/m+pvm blink.gif

As domejausi neseniai greziniu. Uzklausiau labai daug imoniu, visos labai panasiai nori: nuo 100 iki 120. buvo pasiulymas net 130 +pvm, bet maziau 100 neradau schmoll.gif BET daugelis labai siulo susitikti uzsimindami, kad susitikus bus galima pakalbet ir apie nuolaidas. Kadangi kol kas grezinio grezima atidejom velesniam laikui, tai su niekuo ir nebuvom susitike.
Atsakyti