QUOTE(D'Arbuzas @ 2012 04 11, 23:39)
Mediniai - medis, natūralu, puikiai tinka jei reikia įgyvendinti sudėtingus architekto sumanymus, garantija 10 metų (megrame), bet reikalauja nuolatinės priežiūros ir dėmesio
Plastikas - nereikalauja daug dėmesio (jeigu tvirti ir kokybiški), pigesni, bet garantija tik 5 metai (megrame), plastikas, nepatikimi sudėtinguose sprendimuose (pvz. kampinis langas)
Dekui

Kaip suprantu jus pats Megrame dirbate
O man idomu ir kiti geri bet ne tokie brangus gamintojai siltu langu...
QUOTE(Auruma @ 2012 04 12, 08:56)
Manau , kad visi daro kaip jiems atrodo geriausia

. Aš taip darau, jūs taip darysit ir kiti taip darys. O kitiems gal atrodys nesąmonė, kaip pvz. aš padariau

.
O dėl šiltumo - tiek geri mediniai, tiek geri plastikiniai panašaus šiltumo. Aš kiek žiūrėjau tai abejus galima gauti su ~0.8 W/m2K. Tad iš esmės lieka tik stiliaus ir kainos klausimas. Na ir kaip D'Arbuzas rašo su mediniais galima įgyvendinti sudėtingesnius architektūrinius sprendimus - man tai neaktualu, tai nežinau.
Na, taip, bet su laiku visi pastebime/suzinome is aplinkos t.t. minusus ar neabejotinus privalumus savo pasirinktu daiktu
As pvz niekada nebesirinkciau ir kitam nerekuomenduociu deti aliuminio profilio langu

Mes susidejome i balkona stumdomus, tai kazkokia tragedija
Sudetingu architekturiniu sprendimu pas mus nebus, kampiniu langu atsisakeme. Tiesiog noriu siltu langu ir kad grazu butu. Medis grazu, bet plastiko ziuriu yra irgi labai neblogu medzio imitacijos gaminiu...
O kur jus Auruma pirkote langus?