sveiki kolegos
pas mus jau pirmas aukstas beveik uzbaigtas, komanda pradejo treciadieni darbus

kaip smagu matyti toki progresa, kad net saldu
QUOTE(Auruma @ 2012 04 11, 13:12)
Aš medinius dėčiau nebent jei norėčiau langų medienos faktūros, t.y. dėl stiliaus. Bet jei langai dažyti lygiai kokia nors spalva, kad nesimato medienos rašto, tai manau plastikiniai langai labai tinkami.
QUOTE(inguzas @ 2012 04 20, 09:22)
Kanalizaciją mums dare FELIKS NAVIS esame labai patenkinti jų ir patarnavimas nei kitų pigesnis ir visai nesvarbu kad įmonė Alytuje...
mums irgi nuli padare feliksnavis, zadame ir visa kanalizacija pas juos daryti, maladiec vyrukai
QUOTE(kristal @ 2012 04 20, 16:08)
Ir stogo danga keturslaiciam 15% stogui

linkstam link bitumines, nes cerpes del svorio atkrenta, o skardos visi purtosi...
kas cia per pasakymas, cerpes del svorio atkrenta? pas mus stogas 14 laipsniu ir desim cerpes.... nesuprantu kame problema... yra gi visokiu tu cerpiu...
pas mus su vyru nebuvo net minties apie kitokia stogo danga
QUOTE(Auruma @ 2012 04 20, 17:15)
Mums kitą sav turėtų daryti grindis. Pasirinkom visur grindininį šildymą, tai galėsiu pasakyti ką nors dėl grindininio.
mes irgi abiejuose aukstuose planuojame ir nesamone kas kalba apie dulkes kylancias... susiurbliuoti jas gali, o va kas tarp radiatoriu ten vyksta, tai prisipazinkim tikrai ne kas savaite mes juos siurbliuojam....
QUOTE(Simona C. @ 2012 04 20, 19:26)
Langai Veka Alphaline, 6 kameru, 90 mm, 44 mm stiklinimas, su TGI remeliais
mes irgi situ norime, tai parasiau ir jusu fimai uzklausa, ziuresim kokia mums kaina pasiulys, pas mus truputi daugiau kvadratu
QUOTE(kristal @ 2012 04 21, 10:06)
Dar vienas klausimas - koks yra realus isikelimo i nama laikas nuo statybu pradzios?
mes svajojam per metus isikelti

pradejome va kelti sienas pries kelias dienas, pamatai jau buvo is pernai rudens
QUOTE(inguzas @ 2012 04 22, 10:46)
Aš labai džiaugiuos kad palangė aukščiau nei stalviršis, nes jeigu su lyg tai labai sunku būtų pasiekti palangės galą, plius tada vietoj palangės reiktų dėti stalviršį

pas mane kažkur 10-15 cm nuo stalvišio palangė

as irgi taip uzsiprasiau, man visai ir net nesiziuri, kai palange tokio pat aukscio kaip ir stalvirsis