Įkraunama...
Įkraunama...

Apklausos

Laba diena.
Kazkodel negaliu balsuoti apklausose.Viska darau teisingai, ten suklysti tikrai nelabai imanoma g.gif Bat man vis raso,kad ivyko klaida ir pataria kreiptis i pagalbos failus.O ten gi viskas angliskai.o as moku vokieciu kalba.
O gal del to,kad mazai zinuciu esu parasius,ar koks techninis nesklandumas tiesiog.
Dekoju,uz atsakyma
Atsakyti
Reik surinkti 20 žinučių ir galėsi wink.gif
Atsakyti
a vat kodel man neleidzhia balsuot.
tai reik mazhu chia praplepet tas reikiamas zhinutes? pafludint?
na nesamone sugalvota. jei man idomus tik bendraamzhiai, o ten zhinutes neskaichiuojamos, tai esu priversta skelbti bevertes zhinutes, kad galechiau dalyvau bendraamzhiu apklausose...
na, jei tokios taisykles, teks taip ir daryti.
Atsakyti
QUOTE(vataipva @ 2007 04 20, 12:11)
a vat kodel man neleidzhia balsuot.
tai reik mazhu chia praplepet tas reikiamas zhinutes? pafludint?
na nesamone sugalvota. jei man idomus tik bendraamzhiai, o ten zhinutes neskaichiuojamos, tai esu priversta skelbti bevertes zhinutes, kad galechiau dalyvau bendraamzhiu apklausose...
na, jei tokios taisykles, teks taip ir daryti.

o tu pabandyk pakeliauti toliau nei bendraamžiai, ir pamatysi kiek čia yra įdomių ir naudingų temų wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien pabančiau įkelti vieną apklausą, bet neišeina man. Kažką matyt ne taip darau, bet ką g.gif
Atsakyti
Spaudi klavišą user posted image.

Temos antraštė - temos pavadinimas,
Temos aprašas - nebūtina...
Apklausos klausimas - užduodamas klausimas

Apklausos pasirinkimai. Įrašykite vieną atsakymą kiekvienoje linijoje. - kiekvienas atsakymas rašomas naujoje eilutėje, paspaudus enter smile.gif
Atsakyti
O kai tema jau sukurta, apklausos prisegt negalima?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 07 20, 19:57)
O kai tema jau sukurta, apklausos prisegt negalima?

Negalima rolleyes.gif
Atsakyti
o kodėl man neleidžia dalyvauti apklausose? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(casolin @ 2007 09 13, 16:24)
o kodėl amn neleidžia dalyvauti apklausose? schmoll.gif

Man atrodo,kad reikia 20 žinučių turėti. g.gif
Atsakyti
Sveiki, o ar būtų įmanoma atlikti apklausą įkeliant savo anketą, ir kaip tai padaryti? Man labai reikia atlikti apklausą supermamoje, nes magistrinio tema apie gimstamumo didinimą, labai prašau pagelbėkit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rmux @ 2007 10 09, 20:37)
Sveiki, o ar būtų įmanoma atlikti apklausą įkeliant savo anketą, ir kaip tai padaryti? Man labai reikia atlikti apklausą supermamoje, nes magistrinio tema apie gimstamumo didinimą, labai prašau pagelbėkit blush2.gif

Dėl to reik tartis su pačia Supermama rolleyes.gif
Atsakyti