Įkraunama...
Įkraunama...

Apklausos

gal kas galetu padeti?neleidzia balsuoti forumo apklusose..kodel? verysad.gif
Atsakyti
Jau buvo toks klausimas, bet atsakysiu: reik surinkt 20+ žinučių.
Atsakyti
Jeigu apklausa padariau blogai, kaip istaisyti?
Atsakyti
QUOTE(Tiske @ 2008 07 26, 09:28)
Jeigu apklausa padariau blogai, kaip istaisyti?

Spaudi prie klausimo mygtuką user posted image. Keist gali kaip ir kiekvieną žinutę, per 30 min po žinutės parašymo.
Atsakyti
As esu surinkusi daugiau nei 20 zinuciu, bet man vistiek apklausose neleidzia balsuoti. Kodel?
Atsakyti
QUOTE(Amil'a @ 2008 10 15, 10:24)
As esu surinkusi daugiau nei 20 zinuciu, bet man vistiek apklausose neleidzia balsuoti. Kodel?

Pažiūrėjau jūsų žinutes, tai tik dabar surinkot wink.gif Pabandykit, turėtų leist dalyvaut apklausose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 10 15, 14:57)
Pažiūrėjau jūsų žinutes, tai tik dabar surinkot wink.gif Pabandykit, turėtų leist dalyvaut apklausose smile.gif

Neleidzia schmoll.gif Raso kad ivyko klaida, ir as negaliu pasinaudoti sia teise ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amil'a @ 2008 10 15, 18:22)
Neleidzia  schmoll.gif  Raso kad ivyko klaida, ir as negaliu pasinaudoti sia teise  ax.gif

Kurioj temoj neleidžia balsuot?
Atsakyti
Man taip pat neleidzia balsuoti apklausose nors turiu surinkusi 21 zinute(reikiama skaiciu zinuciu surinkau vakar, bet nei vakar, nei siandien neleido balsuoti)
Pvz apklausa temoje: Balandinukių nėštukių pokalbiai *** 17 tema ***
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 10 16, 19:45)
Kurioj temoj neleidžia balsuot?

Man neleido Geguziuku nestukiu pokalbiuose, 7 temoj (buvo parasyta vietoj 7 temos 5 tema).
Atsakyti
QUOTE(*slapuke @ 2008 10 16, 20:08)
Man taip pat neleidzia balsuoti apklausose nors turiu surinkusi 21 zinute(reikiama skaiciu zinuciu surinkau vakar, bet nei vakar, nei siandien neleido balsuoti)
Pvz apklausa temoje: Balandinukių nėštukių pokalbiai *** 17 tema ***

QUOTE(Amil'a @ 2008 10 17, 10:53)
Man neleido Geguziuku nestukiu pokalbiuose, 7 temoj (buvo parasyta vietoj 7 temos 5 tema).

Kadangi jūsų temos jau uždarytos, todėl ir neleido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 10 21, 15:24)
Kadangi jūsų temos jau uždarytos, todėl ir neleido smile.gif

Tai kad balsuot neleido, kai dar tema nebuvo uzdaryta 4u.gif Kai bus nauja apklausa, parasysiu zinute, tada gal galesit padeti ax.gif
Atsakyti