QUOTE(emilia999 @ 2012 03 18, 17:31)
Man dar grasino jei iseisiu ne tik kad neatiduos vaiko, bet ir paprasys ,kad kasnors uzpultu isprievartautu, tada neva apkaltins mane neistikimybe, kad atimtu motinos teises ir t.t.
Kad atimtu motinystes teises-neistikimybes fakto neuztenka

Niekas motinystes teisiu del ejimo i kaire(net tikro) neatima, nesijaudinkit. Vadinasi, kas antrai seimai reiketu atimti tevystes/motinystes teises
Vyrui galit atsikirsti: uzpuls kas ir isprievartaus-eisiu i policija, uzpuolimo uzsakova nurodysiu tave, ikisiu cypen kaip gaidi, galesi giedoti ten, labai kaliuzininkai myli prievartautojus.

Policijoj bus mano pranesimas apie isprievartavima, vadinasi, jokio neistikimybes fakto nebus. Bandysi narkotikus suduoti-vel kreipsiuos i policija uz sisteminga bandyma mane nuzudyti, darysiu ekpertize kraujo. Tikri narkomanai patys i policija prisipazinti neina, vadinasi, patikes manimi, kad nori mane nuzudyti. Sesi i kaliuze, jei jau graziuoju susitarti negalime.
Manau, kad po tokiu "atsisaudymu" zodziais psichologinis smurtas baigsis.
O dar vienas patarimas: turit laisvo laiko, tai isnaudokit produktyviai, turit po ranka prieinama kompiuteri, interneta, pasiieskokite teisines informacijos, kiek sutuoktinio zodziai turi realios gresmes(kad ir apie tas motinystes teises, kaip jos atimamos, kada ir pan.).

Beje, pamenu, kaip man advokatas sake, jog teismas atsizvelgia i kaimynu, i darbuotoju, i pazistamu atsiliepimus, ir net jei sutuoktinis sakys, kad zmona tai prostitute ar psichine ligone, vis tiek teismas netikes, kai liudininkai sakys visiskai priesingai. Vadinasi, puoselekite gerus darbo santykius su bendradarbiais ir kaimynais
QUOTE(editita @ 2012 03 19, 00:24)
Tas ir yra skaudziausia, kad jam vaiko nereikia, jei tik man reikia trumpam kur isbegti, paprasau, kad pabutu, tuoj po 5 min skambina ir klausia "kas jam yra? ko jis verkia? ko jis nori? kada grisi?"... pasakyti, bet kur eiti? is ko gyventi jei dabar tik motinystes pasalpa gaunu, nes kudikelis dar mazas.. o jis grazina neatiduoti... o dar grasina smurtu... jis tai gali - tikrai GALI....
Iseikit ne trumpam, o ilgam, kokioms trims valandoms ir nekelkit ragelio

I priekaistus atsaukite, kad siekiate pripratinti vaika prie tevo, nes juk vis tiek atims, tai lai mokosi su juo susitvarkyti.
Atminkite tik viena:psichologiniai smurtautojai "kanda" i silpniausia aukos vieta-vaika. Taciau tereikia parodyti, kad jums menkai terupi vaikas(tebunie tai sventas melas), ir viskas, smurtautojas nebeturi manipuliavimo irankio. O vyrai, patikekit, labai is tiesu bijo vieni pasilikti su mazu vaiku(ta puikiai irodo skambuciai kas 5 minutes).