QUOTE(kiskas5555 @ 2014 10 18, 13:39)
sweiki noreciau jusu patarimo noriu skirtys abu sutinka bet yra viena problema turiu 2 vaikus vienam 3 metai kitam 2 menesiai greit bus abu vaikai ant jo pawardes bet vyresnis vaikas ne jo kaikurie pazystami sako kad nks neiskirs iki metu kol vaikuj nesukaks gal ka turit patart kad greiciau issiskyrt vaikai ajsku liks su mama
Mus bendru sutarimu išskyrė kai vaikui buvo 5 mėn. Dokumentus pradėjom tvarkyt dar nė dviejų mėn. nebuvo. Skyrybų motyvas, kuris teismui pateiktas, buvo nesutapę charakteriai ir išsiskiriantis požiūris į gyvenimą. Išskyrė iš pirmo karto. Svarbu tvarkingi popieriai. O dėl ko ten iš tiesų skiriatės - niekam neįdomu.
Ai ir dar - dokumentuose mūsų abiejų adresas buvo nurodytas tas pats.
Papildyta:
QUOTE(simkalinimka @ 2014 12 16, 01:38)
Noreciau gerbiamos moterys jūsų nuomones.
Mudu su vyru kaip oficialiai išsiskyre puse metu. Kadangi skyrybos buvo jo iniciatyva dėl kitos moters, buvau priversta pasirašyti skyrybų dokumentus geruoju. Nors to ir nenorėjau visiškai. Auginu mudviejų dukra 5 metuku. Su dukra gyvenam dviese. Kadangi po skyrybų galima sakyti likom be nieko nes visas turtas liko jam( as Jo nieko neprasiau ir advokate sustvarke Jo naudai). Viska teko pradeti nuo nulio nuo būsto gyvenamo iki elementariausių daiktu. Bet esmė tame kad jo drauge dar nepilnamete jaunesne 14 metu už ji. Jis viešai visur su ja demonstruojasi kelia nuotraukas i fb ir Pan. As asmeninio gyvenimo kaip ir neturiu. Nes visa laika atima darbas, dar mokausi neakivaizdžiai, užsiimineju fitnesu beveik kasdien aišku namų ruošos darbai ir Pan. Norinčiu bendrauti vyriškos lyties atstovu netrūksta tik vat kažkodėl as nelinkusi kažko įsileisti i savo gyvenimą, gal dėl to kad neabejinga dar buvusiam. Bet kaip atrodo is šalies kad jis turi antraja puse o as ne?
Tai tegu turi jis tą pusę. Mano diedas irgi pas kitą išėjo. Irgi 14 metų jaunesnę. Nu ir staltiese jiems kelelis. Man tai nei šilta nei šalta - draugauja jis su ja ar ne. Net jei išsiskirtų - nebe mano reikalas.
O Jūs tai susirasit dar tą antrą pusę. Gyvenimas dar ilgas laukia. Ieškokit sau mielo žmogaus ir nebesidairykit į savo buvusį. Kiti metai ožio - tegu pagyvena