Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Ingusia31 @ 2011 11 17, 21:35)
Reikia pagalbos, kankina vidines problemos ar siaip menulis veikia?

ar viduriai užkietėjo tamstai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2011 11 17, 20:48)
Merginos turiu prasyma, kas galetu mane teisingai nukreipti...

Rekomenduoju pauostyti Givenchy play smile.gif . Dar senas, bet mylimas Lacoste Pour femme rolleyes.gif

Į savo kvepalų, kuriuos turiu pauostyti, sąrašą turiu susirašius šiuos (kai kurie jau seni, bet kažkaip dar neuostyti biggrin.gif):
Emilio Pucci Aqua 330
Prada L'eu Ambree
Laura Biagotti Roma
Jesus del Pozo Halloween
Dior J'adore
Tom Ford Black Orchid
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abejoklė: 17 lapkričio 2011 - 20:41
QUOTE(Ingusia31 @ 2011 11 17, 21:36)
truksta pavadinimu kvepalu kurie atitiktu mano megstama kvapu gama.

o ką bendro kvepalų pavadinimai turi su tom nelietuviškom dešrom ir norvegiškomis sauskelnėmis šioje temoje - niekaip nesuprantu g.gif galbūt tikrai trūksta tribūnos pasisakymams, kad ciongą reikia kelti dėl savo vertybių skalės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 11 17, 21:35)
drinks_cheers.gif  o kokios dar dešros... g.gif maniau,kad ką jau ką,o dešras ir patys neblogas darom g.gif O dėl tos kvepalų kokybės tai pastebėjau tokią tendenciją-kuo mažiau žinių ir patirties-tuo kategoriškesnė nuostata,kaip koks vaizdinis kliedesys-maždaug žinau ir taškas-du kvepalus uosčiau,tuos geltonus pailgam buteliuke ir dar tuos su kaspiniuku ,tiek ir argumentų...

gerai manei, o va mums europa siuncia savo atliekas... na bet cia per zinias sake tai gal nesiklausot net tokiu... nera laiko... svieskites tada nors taip http://www.lrytas.lt...2...-Ŕalis.htm
Papildyta:
QUOTE(Abejoklė @ 2011 11 17, 21:38)
Rekomenduoju pauostyti Givenchy play smile.gif . Dar senas, bet mylimas Lacoste Pour femme  rolleyes.gif

Labai jums aciu aciuks.gif uzsirasiau ir bandysim ieskoti kazko sau artimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2011 11 17, 21:41)
gerai manei, o va mums europa siuncia savo atliekas... na bet cia per zinias sake tai gal nesiklausot net tokiu... nera laiko... svieskites tada nors taip http://www.lrytas.lt...2...-Ŕalis.htm

Na ir šaltinį radot lotuliukas.gif Šito popieriaus su jo bulvariniu turiniu net dienraščiu nesiverčia liežuvis vadint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 11 16, 13:25)
Spėju čia tik man vienai baltai varnai taip atrodys - bet Robert Piguet - Futur  man labai liūdnas kvapas. Kai testavau vis kildavo asociacijos su laidotuvėm, žeme, tamsa....

Ačiū.
QUOTE(Passero @ 2011 11 16, 22:06)
kažkur skaičiau (buvo nelabao profesionaliai aprašyti Chanel eksliuzyvai), kad La Pausa 28 pats liūdniausias iš jų. Aš jį vienintelį iš eksliuzyvų esu bandžiusi - su laidotuvėm tikrai neasicijuojasi, bet toks ilgesingas, "neorientuotas į šviesią ateitį"...

biggrin.gif apibendrinimas patiko, dėkui.
QUOTE(Monmorensis @ 2011 11 16, 22:10)
Penhaligon's Lilly and Spice
Ačiū.

Atsakyti
http://www.15min.lt/...ryti-316-180138
ir kur link pasaulis ritasi...
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2011 11 17, 21:48)

kaip pasakytų mano močiutė: „kaip rašė Mikaldos knygelė, pasaulio pabaiga jau netoli...“ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2011 11 17, 22:56)
kaip pasakytų mano močiutė: „kaip rašė Mikaldos knygelė, pasaulio pabaiga jau netoli...“  biggrin.gif

bet tai mane net supykino......o kaip PASIRINKTI reiktu tuos kvapus>>? doh.gif toooooooooki malonuma is zmogaus atimti...
Atsakyti
QUOTE(seeramuun @ 2011 11 17, 15:53)
O kur juos galima nusipirkti? Nes kiek ziuriu nelabai kur parduoda

Yra parduotuveje Creme de la Creme Vilniaus Panoramoje. Arba siustis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Passero @ 2011 11 16, 22:06)
kažkur skaičiau (buvo nelabao profesionaliai aprašyti Chanel eksliuzyvai), kad La Pausa 28 pats liūdniausias iš jų. Aš jį vienintelį iš eksliuzyvų esu bandžiusi - su laidotuvėm tikrai neasicijuojasi, bet toks ilgesingas, "neorientuotas į šviesią ateitį"...

Man La Pausa labai sviesus, pavasarinis kvapas, lengvas papudruotas irisas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2011 11 16, 21:10)
Penhaligon's Lilly and Spice
drinks_cheers.gif toks šviesus liūdesys
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2011 11 17, 21:48)

siaubas vien pažiūrėjus reklamą blink.gif
Atsakyti