Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Monmorensis @ 2011 11 19, 17:29)
nu belieka user posted image jo akivaizdoj ir pasakyt, kad čia dėl jo  biggrin.gif

lotuliukas.gif tikrai tik šita priemonė padės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2011 11 19, 15:48)
o antra jei jau nevala tai kazi ar gyvunu neturi doh.gif

na na, pavystykit šitą mintį plačiau...
Atsakyti
Jokiu gyvunu neturi, cia ne del gyvuno toks kvapas. Juk smirda prakaitu, o ne kokiu kate ar sunimi schmoll.gif Na o kvepalai, tai ir ne tik butent del to zmogaus, bet ir siaip neapsimoka kvepintis, kai jie greitai isnyksta. Vienu zodziu, pauostysiu jusu parekomenduotus kvepalus, isbandysiu, kurie labiausiai patiks ir tiks, nusipirksiu, ir aciu uz rekomendacijas 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seeramuun: 19 lapkričio 2011 - 16:42
nepamirškite, kad ir kokios koncentracijos kvepalus nusipirksite po savaites jų nesuuosite, nes nosis adaptuosis prie kvapo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(seeramuun @ 2011 11 19, 17:40)
Jokiu gyvunu neturi, cia ne del gyvuno toks kvapas. Juk smirda prakaitu, o ne kokiu kate ar sunimi  schmoll.gif  Na o kvepalai, tai ir ne tik butent del to zmogaus, bet ir siaip neapsimoka kvepintis, kai jie greitai isnyksta. Vienu zodziu, pauostysiu jusu parekomenduotus kvepalus, isbandysiu, kurie labiausiai patiks ir tiks, nusipirksiu, ir aciu uz rekomendacijas  4u.gif  ax.gif

Manau,vistiek nepadės,nebent užsidėsite kaukę,prikvepintą kvepalais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2011 11 19, 17:54)
Manau,vistiek nepadės,nebent užsidėsite kaukę,prikvepintą kvepalais tongue.gif

Tai bent jau kiti nuo manes uzuos kvepalus ir negalvos, kad as tokia pati kaip ji. Nes kai ji salia manes stovi ir tas kvapas viska uzgozia, pradeda atrodyti kad cia ir nuo manes jau taip... Tai bent gedos pries kitus nebus
Atsakyti
O jūs kokias nors vidaus taisykles turit? Gal su valdžia pakalbėkit? Juk net viešąjame transporte negalima važiuot su nešvariais drabužiais ir aitriais kvapais ar kažkaipten...Gal kreiptis galima į higienos tarnybą g.gif
O gal tikrai pradėkit demonstratyviai visi kaukes nešiot vaistinėje nusipirkę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 19 lapkričio 2011 - 17:11
QUOTE(Gafsa @ 2011 11 19, 18:10)
O jūs kokias nors vidaus taisykles turit? Gal su valdžia pakalbėkit? Juk net viešąjame transporte negalima važiuot su nešvariais drabužiais ir aitriais kvapais ar kažkaipten...Gal kreiptis galima į higienos tarnybą g.gif
O gal tikrai pradėkit demonstratyviai visi kaukes nešiot vaistinėje nusipirkę g.gif

Nepades, tikrai nepades. Tiesiog zmogus netiki, kad cia nuo jos taip ir viskas. Net kai prie jos kalbejom apie nesiprausiancus zmones, kuriem sakai o jie nereaguoja, tai jinai tiktai atkirto ''o ka? Juk man irgi daznai sako, kad as smirdziu, nors taip tai nera!'' Cia betkas su ja gali pasikalbet, nieko nepes. Ji nepripazista
Atsakyti
QUOTE(seeramuun @ 2011 11 19, 17:38)
Nepades, tikrai nepades. Tiesiog zmogus netiki, kad cia nuo jos taip ir viskas. Net kai prie jos kalbejom apie nesiprausiancus zmones, kuriem sakai o jie nereaguoja, tai jinai tiktai atkirto ''o ka? Juk man irgi daznai sako, kad as smirdziu, nors taip tai nera!'' Cia betkas su ja gali pasikalbet, nieko nepes. Ji nepripazista

Na tuomet rekomenduoju Chanel Allure EDP, kvapas laikosi ir kitą dieną, ir ne tik man, bet draugės kvėpinosi, sakė kvapą juto ir kitą dieną (ant odos). BEt čia kievienam asmeniškai.
Pabandykite geriau keletą mėginukų ar miniukų įsigyti, kol atsasite savo kvapą.
Šitas dar man ilgai laiko http://www_cooltowea...cret-Elixir.jpg ir šitas ilgai http://4.bp.blogspot...is_high-res.jpg
Atsakyti

Žiauruva ...

Na, jei seeramuun, jums pinigai - ne kriterijus, tuomet pagal savo asmeninę patirtį imčiau kažką iš Amouage kvepalų. Pavyzdžiui Epic, Ubar, Jubilation 25 - laikosi mirtinai. Jei eisit į darbą su tuo pačiu rūbu ir kitą dieną, tikrai jausis.
Atsakyti
QUOTE(seeramuun @ 2011 11 19, 15:20)
Del to zmogaus, tai VISKAS buvo isbandyta, nepadejo. Na o del manes, tai skanus kvapai niekada man dar nebuvo atsibode. Be to kaip tik neseniai pauosciau Lacoste Femme kvepalus ir man labai patiko ju kvapas  ax.gif tik jei ilgai nesilaiko, nera prasmes juos pirkti, kai viskas isgaruoja jau po valandos  unsure.gif

Lacoste Pour Femme tikrai laiko ilgiau nei valanda smile.gif gal tik nebejautet pati?
o kolektyvas jusu darbinis ar mokyklinis? nes keista, kad kiltu problemos del elementarios svaros unsure.gif geriausia iseitis butu jum paprasciausiai vengti sio zmogaus ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkokia man cia nesamone, moteris kvepinsis BET KUO , kad tik pramustu kvapa smirdanti , na kliedesiai. Kas taip galetu, juk kvapas gerai gali laikyti, bet davesti iki galvos skausmo ir pykinimo. Ir kam tas laikymasis iki keliu paru g.gif sunku isimesti i rankinuka, normalus kvepalai atlaiko ,,darbo diena,, .
Atsakyti