Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Monmorensi @ 2011 10 01, 23:42)
o kam čia jau taip? biggrin.gif  pagal natas tai ten „fig pojmioš“, ar jie lengvi, ar jie sunkūs. visko primalta daug  biggrin.gif (bent jau pagal Fragrantica)
sorry už keiksmą, bet WTF yra čia:
????
radau begooglindama smile.gif

Kazkas pasinaudojo google verteju biggrin.gif Spalva kvepalu grazi, idomu kaip kvepia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2011 10 02, 00:44)
idomu kaip kvepia  g.gif

Top notes: Indonesian patchouli, plum
Heart: iris, powder, violet and heliotrope
Base: patchouli

net masina pirkt neuosčius blush2.gif
Atsakyti
????

Čia vėl latviškai irnesakyk.gif internete jų pilna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2011 10 01, 23:39)
Juokaujate, garbioji...

Nejuokauju, o klausiu. Mane itikineja, kad be galo sunkus, neimanoma kvepuoti, ir neverti demesio, o as ju net nesu niekur maciusi nei girdejusi. Siaip man visi Hugo Boss vyriski puse velnio, negi cia bus taip blogai, na po keliu dienu sulauksiu ir matysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 02 spalio 2011 - 08:07
Sveikos, gal kas turit Kenzo Jungle EDT? norėčiau įspūdžių ir palyginimo su EDP.

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2011 10 03, 21:18)
Sveikos, gal kas turit Kenzo Jungle EDT? norėčiau įspūdžių ir palyginimo su EDP.

aciuks.gif

O moteriški EDT būna blink.gif ?Aš tik vyriškus mačius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 10 03, 21:30)
O moteriški EDT būna blink.gif ?

panašu, kad ne
Atsakyti
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
????

user posted image

zinau kad spam bet nesusilaikiau
Atsakyti
Sveiki.
Siuo metu neturiu galimybes pauostyti (nors jau senokai jie rinkoje doh.gif ) Kenzo 7:15 am in Bali. Natos is tu patinkanciuju, tad visai galvoju isigyti, o bet taciau galbut galetumete pakomentuoti kvapa?

Fragranticoje nuomones issiskiria, be abejo.
Noretusi lazko gaiviai silto, tad idomi greipfrutu/jazminu/vaniles sinteze - ar vanile nera tokia saldziai ikyri kaip Hugo Boss Orange, ar greipfrutai pradzioj nera tokie rugstus kaip I love love, ar passion fruit nepadaro kokteiline Escada?

Avansu labai dekoju. 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimą vertą milijono smile.gif
Įsimylėjau savo kvepalus, pirktus Grase, Fragonard kvepalų gamykloje. Tokius va user posted image
Natos: top note- Note Marine, Lilas, Muguet, middle note - Rose, Jasmin, Osmantus, Notes Fruitées, base note - Ambre, Musc.

Bėda ta, kad jie baigėsi ir niekur nerandu jų parsisiųsti (apart pačios gamyklos, kur siuntimas kainuoja tiek pat, kiek patys kvepalai)...

Gal kas nors žinotų jų atitikmenį? ax.gif

Atsakyti
sveikos, prasau visu pagalbos:) gavau pasiulyma keisti savokvepaliukus i Lacoste pour femme, drauge ragina, kad kvapas neblogas, kad mano tipo smile.gif (nes dievinu zalia chance) duty free internetiniame puslapyje perziurint chanel chance eau fraiche paspaudus panasus kvapai ismeta sistema kaip tik siuosius lacoste kvepalus smile.gif zinancios gal galetu papasakoti koks ju pobudis, saldus ar astrus, nes kai komentarus skaiciau raso kad saldus is aprasymo atrodo kad aitresni ir nezinau, o panasuma rodo su chance kuris man toks labiau gaiviai stiprus smile.gif o sarmoje ir parfum express ju neradau pasiuostyt sad.gif siaip nerizikuociau paprastai, bet manieji man niekaip nelimpa ir tiesiog kuri jau laika stovi lentynoje sad.gif
Atsakyti