Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Turėjau "garbės" su jaisiaisiais susipažinti: visiškas niekalas - plokšti, banalūs, visiškai neužkabinantys, vieni jų - totali cocacola... Bet, aišku, skonio reikalas, gal kitiems labai patiks.
Atsakyti
Mergaites, ar skanus kvapas Chanel Eau tendre? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2011 12 30, 18:24)
Turėjau "garbės" su jaisiaisiais susipažinti: visiškas niekalas  - plokšti, banalūs, visiškai neužkabinantys, vieni jų - totali cocacola... Bet, aišku, skonio reikalas, gal kitiems labai patiks.

Deja, turiu pritarti... Pretenzijos nemenkos, o rezultatas sakyčiau toks šnipštas. Jei tuos kvepalus žmonės vertins pagal kriterijų "mano draugas A.Mickevičius sukūrė", tuomet gal jie ir turės pasisekimą v uzkom krugu, bet platesniuose parfumeriniuose vandenyse jie neatlaiko net menkiausios konkurencijos.
Atsakyti
Ačiū už nuomones, net nereiks vargintis ieškot ir uostyt irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnytė @ 2011 12 30, 22:30)
Mergaites, ar skanus kvapas Chanel Eau tendre? 4u.gif

wub.gif fantastiski wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 12 31, 00:01)
wub.gif fantastiski  wub.gif

O man jie kvepia pigiu sintetiniu zemuoginiu automobiliu oro gaivikliu. Sorry, jei kam pasirode per grubiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2011 12 30, 18:24)
Turėjau "garbės" su jaisiaisiais susipažinti: visiškas niekalas  - plokšti, banalūs, visiškai neužkabinantys, vieni jų - totali cocacola... Bet, aišku, skonio reikalas, gal kitiems labai patiks.

na va....

smile.gif
Atsakyti
Paneles,gal jus ir turit manija??? manija - kvepalu pirkimas??? belekokio kvapo,belekokio vardo,belekokio buteliuko?? tai jungiuosi i jusu buri biggrin.gif
prie pilnos laimes i mano kolekcija truko dolce and Gabbana kvepaliuku...vyras padovanojo...ir dbr pagalvoju...Dieve tiek buteliuku butelaiciu,o man vis dar mazai..kazkokia apsesta kvapu..o kiekvienais metais ju vis daugeja parduotuvese,o man vis nera saiko blush2.gif
Atsakyti
Va kokį straipsnį radau apie naują kvepalų parduotuvėlę, gal kam pravers mirksiukas.gif Kadangi pati ko gero daugiau negu keturis mėnesius toje senamiesčio vietoje nebuvau, tai man naujiena ax.gif
http://margotblogas.blogspot.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 31 gruodžio 2011 - 12:29
QUOTE(daivameil @ 2011 12 31, 14:26)
Va kokį straipsnį radau apie naują kvepalų parduotuvėlę, gal kam pravers  mirksiukas.gif Kadangi pati ko gero daugiau negu keturis mėnesius toje senamiesčio vietoje nebuvau, tai man naujiena  ax.gif
http://margotblogas.blogspot.com/

Taip taip, yra tokia, tyliai atsidariusi parduotuvė. Iš pradžių net galvojau, kad kokia nesąmonė, bet nueita ir patikrinta - netgi labai sąmonė. Yra tokių prekės ženklų (kiek atsimenu):
Maitre Parfumeur et Gantier
Profumi del Forte
Nez a Nez
Six Scents
Boadicea the Victoriuos
Bond 9
Czech Speake
Miller Harris
Menard
Coudray
So Oud
Piver
Nasomatto
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 12 31, 14:21)
Taip taip, yra tokia, tyliai atsidariusi parduotuvė. Iš pradžių net galvojau, kad kokia nesąmonė, bet nueita ir patikrinta - netgi labai sąmonė. Yra tokių prekės ženklų (kiek atsimenu):
Maitre Parfumeur et Gantier
Profumi del Forte
Nez a Nez
Six Scents
Boadicea the Victoriuos
Bond 9
Czech Speake
Miller Harris
Menard
Coudray
So Oud
Piver