Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Mizantropė @ 2012 01 07, 15:37)
Labai laukčiau pasisakymų tema: "Kokie pudriniai kvepalai Jums gražiausi?"

Paskutine nenumaldoma pudrine aistra - Frederic Malle Iris Poudre, kiti nuolat besisukantys - D&G Sicily ir D&G originalusis (raudonas kamstelis), Chanel No.22 ir No.5 .
Atsakyti

Aš taip pat balsuočiau už Frederic Malle Iris Poudre smile.gif
Atsakyti

Man labai patinka pudra wub.gif
Pritariu dėl Frederic Malle Iris Poudre, bet man norėtūsi juose stiprumo kažkiek daugiau. Ir man jie šiek tike "žaloki", kaip ir Chanel 19 Pourdre.
Man labiausiai patinka tokie, kur šalia pudrytės yra saldumo:
Dsquared She Wood (pirmieji)
Kenzo Flower ir iš dalies Amour.
Atsakyti

Man iki šiol patys pudriškiausi tebėra Prada Infusion d'Iris. Sakyčiau, jie turėtų būti laikomi chrestomatiniais pudriniais kvepalais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2012 01 08, 13:13)
Man iki šiol patys pudriškiausi tebėra Prada Infusion d'Iris. Sakyčiau,  jie turėtų būti laikomi chrestomatiniais pudriniais kvepalais  biggrin.gif

Man butent tokie chrestomatiniai pudrinia kvepalai tai Style Pastels Blush Pink Jil Sander. Pudresniu dar neuosciau. biggrin.gif
Atsakyti
Merginos ar Lietuvoj yra dar šitų http://eu.strawberry...y/50450/#DETAIL , o gal kas parduotų pigiau likutį? O gal yra koks panašus kvapas? Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2012 01 08, 14:30)
Merginos ar Lietuvoj yra dar šitų http://eu.strawberry...y/50450/#DETAIL , o gal kas parduotų pigiau likutį? O gal yra koks panašus kvapas? Ačiū už atsakymą 4u.gif

Maciau isparduotuveje siuos MilGana pardavinejo.
Atsakyti
rzrzr, Gafsa, Passero, Smauglius, v-i-k-a
ačiū bigsmile.gif o gal kuriai teko proga susipažinti su Bvlgari Petits et mamans? Fragranticoj apie juos labai jau prieštaringi atsiliepimai.
Atsakyti
Pries pora dienu isbandziau Reflection Amouage. Sie konkretus kvepalai nepasakyciau kad labai jau patiktu, bet uzkabino butent toks tipazas: labai dregni, vandeningi, bet kartu ir labai tirsti. Noreciau tokiu pavasariui rolleyes.gif Gal kas galetu pasufleruoti kazka panasaus? Kol kas i galva sove tik Gucci envy (dregnas, tirstas, gelinis- bet atsiduoda metalu, ir del to man jis nera komfortiskas)... l'Artisan Fleur de Liane- bet sis per daug "zalias"... So de la Renta, arba Hermessence Iris- sitiem truksta tirstumo... Help! biggrin.gif Dregnas, tirstas, geliu aromatas? help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 10 sausio 2012 - 13:52
QUOTE(AMARILIS @ 2012 01 10, 14:48)
Pries pora dienu isbandziau Reflection Amouage. Sie konkretus kvepalai nepasakyciau kad labai jau patiktu, bet uzkabino butent toks tipazas: labai dregni, vandeningi, bet kartu ir labai tirsti. Noreciau tokiu pavasariui  rolleyes.gif  Gal kas galetu pasufleruoti kazka panasaus? Kol kas i galva sove tik Gucci envy (dregnas, tirstas, gelinis- bet atsiduoda metalu, ir del to man jis nera komfortiskas)... l'Artisan Fleur de Liane- bet sis per daug "zalias"... So de la Renta, arba Hermessence Iris- sitiem truksta tirstumo... Help!  biggrin.gif Dregnas, tirstas, geliu aromatas?  help.gif

Pirma šovusi mintis - Estee Lauder Beyond Paradise .
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2012 01 10, 14:48)
Help!  biggrin.gif Dregnas, tirstas, geliu aromatas?  help.gif

Pirma mintis sovusi man i galva tai Lotus Blossom and Water Lily Jo Malone.
Atsakyti
Apie tirštas gėles nieko nežinau, tai įsiterpsiu su rožėm: kas ieško gaivutės švelnutės rožytės - pabandykit šituos:

http://www.fragranti...heur-13041.html
Atsakyti