Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Linckutis @ 2012 01 19, 19:14)

Nesupratau klausimo blink.gif
Atsakyti
Reikia 50-metei moteriai dovanai kvepalų su dominuojančia bijūnų nata.Ką galėtumėte patarti,kad būtų solidu ir gaivu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 01 19, 21:24)
Nesupratau klausimo blink.gif

na as juos turiu , man mociute atidave biggrin.gif gal jie kokie ypatingi sakau , nes is mociutes tai jie tikrai seni yra
Atsakyti
Matyt kazkoks vyntage virusas skrajuoja, visi staiga prisimine apie juos, senokai jau kalbos apie tas senienas nebuvo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 01 19, 21:47)
Matyt kazkoks vyntage virusas skrajuoja, visi staiga prisimine apie juos, senokai jau kalbos apie tas senienas nebuvo. biggrin.gif

cia apie tas mano ? mest man i siuksliadeze ? ;D
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 01 19, 21:47)

Tai gal užvežė iš tos Odesos kokią naują siuntą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2012 01 19, 19:25)
Reikia 50-metei moteriai dovanai kvepalų su dominuojančia bijūnų nata.Ką galėtumėte patarti,kad būtų solidu ir gaivu g.gif

Stella McCartney Stella Nude
Atsakyti
QUOTE(Linckutis @ 2012 01 19, 20:50)
cia apie tas mano ? mest man  i siuksliadeze ? ;D

Tai cia jusu reikalas mest ar naudoti. Patinka ar nepatinka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linckutis @ 2012 01 19, 19:25)
na as juos turiu , man mociute atidave biggrin.gif  gal jie kokie ypatingi sakau , nes is mociutes tai jie tikrai seni yra

Jei kvapas patinka,tada tikrai ypatingi,o ir šiaip reti.Aš džiaugčiausi,jei gaučiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 01 19, 21:00)
Stella McCartney Stella Nude

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2012 01 19, 20:25)

gal Gres Cabaret?
Atsakyti
Labukas mergaites 4u.gif
Pratestavau CREED ACQUA FIORENTINA [I] Is pradziu labai patiko wub.gif pagalvojau, kad noresiu ju, toks mielas kvapas, bet galiausiai taip supanasejo man jie su D&G Light Blue verysad.gif ir net nebezinau , ar as ju benoriu, gal jie tik ant manes taip suregavo ir paliko tokie Light Blue g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo traputis: 21 sausio 2012 - 09:49