Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

pas mus viena kvepinasi Angel doh.gif nereikia jokiu oro gaiviklių ir dar sutaupom ant kvepalų lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano darbe žiemą-vasarą "gyvena" Kenzo drambliukas
Atsakyti
Pas mus nina ricci nina 25-30 proc neperdedant. Buvo kazkur net foto kai sunese visos ka naudoja ant mano darbastalio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontute @ 2011 10 26, 12:53)
Pas mane darbe dazniausiai uzuodziami sie: Miss Dior Cherie, Chanel Coco Mademoiselle, Ralph Lauren Ralph, Dior Dune, Euphoria

Niekad nebuciau pagalvojus, kad ju dar galima sutikti. Musuose Ralph Lauren nyksta is prekybos. Pati turiu Ralpha ir issivaizdavau, kad kvepiu retesniu kvapu blush2.gif

Dazniausiai uzsiraunu ant Gucci Guilty. Kitu gal neatpazistu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 26 spalio 2011 - 22:07
nežinau kurioj temoj bepaklaust, tai klausiu čia - vieni mano kvepalai purškia įpatingai stipria srove (sugadintas purkštukas), o norisi dulksnos unsure.gif kiek skaičiau - vienintelė išeitis - perpilti į buteliuką geru purkštuku. ar nesikeičia kvapas? man jų įprastai pakanka pusei metų - ar nebus, kad už kokio mėnesio nieko nebeis užuosti? gal ir juokingai klausiu, bet kvepalai kelis šimtus kainavę, tai arba vargstu su ta stipria srove (ir kvepalų daug išpurškiu vienu paspaudimu - upeliukas teka kūnu - reik šluostyti biggrin.gif ) arba perpilu į kitą butelką...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labo: 27 spalio 2011 - 14:24
kas esat bandę Comme des Garcons Sherbet seriją? pasipasakokit, prašau wink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2011 10 27, 15:23)
nežinau kurioj temoj bepaklaust, tai klausiu čia - vieni mano kvepalai purškia įpatingai stipria srove (sugadintas purkštukas), o norisi dulksnos unsure.gif kiek skaičiau - vienintelė išeitis - perpilti į buteliuką geru purkštuku. ar nesikeičia kvapas? man jų įprastai pakanka pusei metų - ar nebus, kad už kokio mėnesio nieko nebeis užuosti? gal ir juokingai klausiu, bet kvepalai kelis šimtus kainavę, tai arba vargstu su ta stipria srove (ir kvepalų daug išpurškiu vienu paspaudimu - upeliukas teka kūnu - reik šluostyti  biggrin.gif ) arba perpilu į kitą butelką...

Tai perpilinėkit dalimis(t.y. nupurkškit) į didesnį atomiką ir iš jo kvepinkitės,o likutis tegul laukia savo eilės originaliam buteliuke,kai atomikas ištuštės,vėl prisipurškiat,ir vėl kvepinatės smile.gif Nebūtina perpilt visus iš karto. ax.gif
Atsakyti
user posted image*user posted image*user posted image*user posted image*user posted image

prauostinejau ir atsirinkau siuos, o dabar kai isirinkt, tai sakes, neapsisprendziu
Tiesa sakant, tokio kvapo, kad jaustusi: vanile, bergamote, kriauses, karamele, kartais buns, kai uzuodi kazkoki gerima, kokteili biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jugita29: 27 spalio 2011 - 19:44
Taip, Ralph jau reciau sutinkamas kvapas, mano kolege olialiashop pirko neperseniausiai ir vel zada pirkt wink.gif ji jau seniai jais kvepinasi, o ir man jie labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugita29 @ 2011 10 27, 21:29)
user posted image*user posted image*user posted image*user posted image*user posted image

prauostinejau ir atsirinkau siuos, o dabar kai isirinkt, tai sakes, neapsisprendziu

pirmus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugita29 @ 2011 10 27, 19:29)

Oho, kokie absoliuciai skirtingi kvapalai biggrin.gif
Viena tik issirinkt norit? Nes tarkim Guerlain Shalimar ir Gucci Flora tai isvis kaip Marsas ir Venera biggrin.gif
O jei kad jaustusi vanile, kriauses, karamele, ir kvapas butu kazkiek "valgomas", tai tuomet Lempicka rinkciausi. Jei rafinuotos vaniles noreciau - Shalimar, tik jokiu bandeliu ir karameles ten nebus ne paduju...
YSL Parisienne - geles geles geles biggrin.gif Insolence - sintetines avietes, degintas cukrus, citruselio uzuomina pakrasciuose ...
Zodziu, baisiai skirtingu kvapu spektras. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2011 10 27, 21:11)
Oho, kokie absoliuciai skirtingi kvapalai  biggrin.gif
Viena tik issirinkt norit? Nes tarkim Guerlain Shalimar ir Gucci Flora tai isvis kaip Marsas ir Venera  biggrin.gif
O jei kad jaustusi vanile, kriauses, karamele, ir kvapas butu kazkiek "valgomas", tai tuomet Lempicka rinkciausi. Jei rafinuotos vaniles noreciau - Shalimar, tik jokiu bandeliu ir karameles ten nebus ne paduju...
YSL Parisienne - geles geles geles  biggrin.gif Insolence - sintetines avietes, degintas cukrus, citruselio uzuomina pakrasciuose ...
Zodziu, baisiai skirtingu kvapu spektras.  g.gif

aciu uz nuomone, man ji lb svari, as ju noriu visu, tas man ir keisciausia, kad jie visi skirtingi, bet as siuos isirinkau, bet toks, kad sakyciau super, fantastika irgi nera, bet man jie patinka...siu kvapu, net nepagalvojus buciau, kad noresiu, o vat...jetus vargas as cia jum su savo dar ne iki galo atskleistais norais biggrin.gif
Atsakyti