Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Austė R. @ 2011 11 07, 23:43)

Gucci Flora (galiu parduoti su visu buteliuku likutį)
Versace Vanitas
JR Richmond
Givenchy Play (apsibraižęs,nes tašėj laikau) smile.gif

user posted image

labas kas galit parasyt is siu kvepaliuku kurie saldus o kurie gaivus? aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Ieškau kvepalų, kuriuos apibūdinti būtų galima kaip: liūdni (sukeliantys liūdesį), nostalgiški (liūdni, ilgesingi prisiminimai), laidotuviniai (laidotuvių gėlės) ir panašiai. Patarkit, dėkavoju.
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2011 11 15, 22:23)
Ieškau kvepalų, kuriuos apibūdinti būtų galima kaip: liūdni (sukeliantys liūdesį), nostalgiški (liūdni, ilgesingi prisiminimai), laidotuviniai (laidotuvių  gėlės) ir panašiai. Patarkit, dėkavoju.

Tokį jausmą yra sukėlę du kvapai,pagal sudėtį iki šiol nesuprantu,kokios sudėtinės dalys kaltos g.gif
Paskutinis dėl tos priežasties ir neįtikęs aklas pirkinys http://www.fragranti...outure-865.html
ir mano nosiai tikras "nerimo ,blogos nuojautos kvapas" http://www.fragranti...arhol-5530.html
Abeji man kažkuo liūdni liūdni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2011 11 15, 23:23)
Ieškau kvepalų, kuriuos apibūdinti būtų galima kaip: liūdni (sukeliantys liūdesį), nostalgiški (liūdni, ilgesingi prisiminimai), laidotuviniai (laidotuvių  gėlės) ir panašiai. Patarkit, dėkavoju.

Passage d'Enfer
Atsakyti
Durnas klausimas, bet bandau laime:) o kaip panaikinti , prislopinti kvepalu kvapa is palto ir striukes, kuriuos, budama paprasts zmogus du rudenius teturiu? biggrin.gif viena diena galliano, kita allure, trecia kitu kvapu pasikvepini (aisku ant odos purskiu) ir gaunasi toks raugo kvapas, nors griuk doh.gif nepriplausi rubu kas kelias dienas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2011 11 15, 22:24)
Durnas klausimas, bet bandau laime:) o kaip panaikinti , prislopinti kvepalu kvapa is palto ir striukes, kuriuos, budama paprasts zmogus du rudenius teturiu? biggrin.gif viena diena galliano, kita allure, trecia kitu kvapu pasikvepini (aisku ant odos purskiu)  ir gaunasi toks raugo kvapas, nors griuk doh.gif nepriplausi rubu kas kelias dienas blush2.gif

nakciai i balkona isnesat prasivedinimui. aisku, jei balkonas ne koks apsiltintas, apstiklintas, o vėjų perpuciamas. ne 100% kvapas dings, bet pakankamai.
Atsakyti
Gafsa, eglegle - po balionėlį 4u.gif .
Atsakyti
nezinau ar su savo klausimu i sia tema pataikiau bet ar gali kvapas pasikeisti o kvepalo spalva ne? kiek teke susidurt tai pirma spalva keisdavosi o kvapas nebent po kiek laiko ir tai ne visada jei spedavau isnaudot
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2011 11 15, 21:23)

Spėju čia tik man vienai baltai varnai taip atrodys - bet Robert Piguet - Futur man labai liūdnas kvapas. Kai testavau vis kildavo asociacijos su laidotuvėm, žeme, tamsa....
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2011 11 16, 12:23)
nezinau ar su savo klausimu i sia tema pataikiau bet ar gali kvapas pasikeisti o kvepalo spalva ne? kiek teke susidurt tai pirma spalva keisdavosi o kvapas nebent po kiek laiko ir tai ne visada jei spedavau isnaudot

Tikrai gali. Turiu vienus, kurių splva visiškai nepakitus, deja kvapas ptapo visiškai nekokiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2011 11 15, 21:23)

kažkur skaičiau (buvo nelabao profesionaliai aprašyti Chanel eksliuzyvai), kad La Pausa 28 pats liūdniausias iš jų. Aš jį vienintelį iš eksliuzyvų esu bandžiusi - su laidotuvėm tikrai neasicijuojasi, bet toks ilgesingas, "neorientuotas į šviesią ateitį"...

QUOTE(Gafsa @ 2011 11 15, 21:42)
Tokį jausmą yra sukėlę du kvapai,pagal sudėtį iki šiol nesuprantu,kokios sudėtinės dalys kaltos g.gif
Paskutinis dėl tos priežasties ir neįtikęs aklas pirkinys http://www.fragranti...outure-865.html
ir mano nosiai tikras "nerimo ,blogos nuojautos kvapas" http://www.fragranti...arhol-5530.html
Abeji man kažkuo liūdni liūdni unsure.gif

Keista - man šitie niekaip į ta pusę... Couture apskritai toks pyraginis (man rodos ten daug vanilės? g.gif g.gif ) Nors abu labai seniai uostyti - ga dabar visai kitaip pakomentuočiau.
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2011 11 15, 22:23)

Penhaligon's Lilly and Spice
Atsakyti