Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(salamandra07 @ 2011 10 13, 23:58)
Na aš tai dvigubai neisleisiu, nes dėžutė gavos apie 2. Tai viduj tikrai nereiks 4. Na nebent svarovskiniu paauksuotu sviestuvu uzsimanysiu  biggrin.gif . Nes jau ir pati savęs bijot pradėjau... Nuomone keičiasi dažniau nei mėnulio fazes.
Teisingai Kristal sako - viskas priklauso nuo poreikiu.  drinks_cheers.gif

Taigi RK maišai du vyrus. Čia ne Egis o Ihmantas.

Pas mus nei vieno sviestuvo dar nera, neiskaiciuoti baldai su buitine technika.
Ai, tik zinau, kad bendroj sumoj nuo 500t. nieks nebeskaciuoja cool.gif

Speju kad sumaisiau lotuliukas.gif , velus vakaras buvo cool.gif

QUOTE(Ritaram @ 2011 10 14, 09:03)
Sveikos merginos  4u.gif
Noriu užklausti tokio klausimo, kaip jūs dėjote laminatą/parketlentes ant grindų, ar dejote tas lentas, kad butu lygus sujungimai kiekvienoje eileje, ar kad butu tos siules sujungimai "issimėtę"? Kaip gražiau atrodo? Mano noras linksta prie tų "išsimėčiusių"  ax.gif gal suprantamai parašiau  doh.gif

TIK ISMETYTA.
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 10 14, 09:03)
Sveikos merginos  4u.gif
Noriu užklausti tokio klausimo, kaip jūs dėjote laminatą/parketlentes ant grindų, ar dejote tas lentas, kad butu lygus sujungimai kiekvienoje eileje, ar kad butu tos siules sujungimai "issimėtę"? Kaip gražiau atrodo? Mano noras linksta prie tų "išsimėčiusių"  ax.gif gal suprantamai parašiau  doh.gif

pas mus imetyta- man taip graziau 4u.gif buvo meistrai pradeje deti lygiai- gavo velniu ir perdejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 14, 09:46)
TIK ISMETYTA.

QUOTE(indruciukas @ 2011 10 14, 09:48)
pas mus imetyta- man taip graziau  4u.gif  buvo meistrai pradeje deti lygiai- gavo velniu ir perdejo  4u.gif

Na tikrai dėsiu (ne aš, MB) išmėtytą, jei jau visos mūsų temos statybininkės taip darė, kaip galiu atsilikti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o kad jau prakalbom apie sviestuvus... balsavimas bigsmile.gif bigsmile.gif kuris komplektas jums tiktu pas mane namuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2011 10 13, 22:06)
mes dabar turim tik dezute, tai toliau pazengusios pasakykite, mirksiukas.gif  dar tiek pat reikes isleisti, ar daugiau g.gif  ax.gif reikia nusiteikti biggrin.gif

QUOTE(*Vilma* @ 2011 10 13, 22:13)

bent jau dvigubai, sakoma, kad dėžutė yra pigiausias etapas, o po to jau prasideda gerumai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 10 14, 10:46)
nereikia nei paauksuotu sviestuvu  ax.gif  vandentiekis ir sildymo sistema (vamzdukai, radiatoriai, katilas ir visokie "sudeliukai" prie ju,kuriu niekas neitraukia i samatas, bet susidaro tikrai nemaza sumele),grindu betonavimas,  sienu tinkavimas, apdaila, plyteles, santechnine keramika, durys, laiptai,grindys  virtuvinis, buitine technika.... ar vardinti toliau  cool.gif  man atrodo, kad tam kisimui nera galo  doh.gif kas dien kaip koks ziurkenas vis tempi ka nors namo- ir to reikia ir ano  doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif oo taip, tikrai, kiši, kiši ir galo nesimato... unsure.gif Jums jau galas gal ir matosi, mums dar ne... schmoll.gif umn.gif

Balsuoju už pirmą šviestuvų variantą.... biggrin.gif Trečia variantas irgi neblogas... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 14 spalio 2011 - 10:39
QUOTE(indruciukas @ 2011 10 14, 10:59)
o kad jau prakalbom apie sviestuvus... balsavimas  bigsmile.gif  bigsmile.gif kuris komplektas jums tiktu pas mane namuose  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Aciu  4u.gif  4u.gif

Man atrodo paskutinis ax.gif
Ma2iau tas kur kitas rodei užuolaidas SBA, bet reikia 5 , tai tik 2 teturi, o ir kaina gaunasi nebe tokia graži biggrin.gif
Atsakyti
o kad jau prakalbom apie sviestuvus... balsavimas  bigsmile.gif  bigsmile.gif kuris komplektas jums tiktu pas mane namuose  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

cia i svetaine ar i valgomaji? rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=salamandra07,2011 10 13, 23:58]
Na aš tai dvigubai neisleisiu, nes dėžutė gavos apie 2. Tai viduj tikrai nereiks 4. Na nebent svarovskiniu paauksuotu sviestuvu uzsimanysiu biggrin.gif . Nes jau ir pati savęs bijot pradėjau... Nuomone keičiasi dažniau nei mėnulio fazes.
Teisingai Kristal sako - viskas priklauso nuo poreikiu. drinks_cheers.gif

[quote=Rytine Kava 10,2011 10 13, 23:06]
Kad Tauralaukis nuo Ginduliu nera toli, abu prie Palangos kelio ax.gif
Taigi RK maišai du vyrus. Čia ne Egis o Ihmantas.
[/quote]
4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 10 14, 09:59)
user posted image

user posted image

user posted image

Man antras ir trečias patiko, jei į svetainę. Pirmas šviestuvas jau matytas labai daug kur, aš vien dėl to nenorėčiau, antras įdomesnis, tiesiog priprasti akiai labiau reikia cool.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Aciu  4u.gif  4u.gif

Kadangi as nesu pacios namuose buvusi ax.gif , bet man grazesnis 3, na is bedos 2 ax.gif 4u.gif
Atsakyti
As uz 3 balsuoju mirksiukas.gif tokio ir pas save noreciau mirksiukas.gif
Atsakyti