Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(vijoleta20 @ 2011 10 20, 11:29)
Labas rytas, ir mane gal prijamset?  4u.gif  lotuliukas.gif

O nuo kada cia bendrauji ax.gif ?

QUOTE(braske24 @ 2011 10 20, 12:11)
Mes turim gerus kaimynus - bent pakol kas biggrin.gif  kiekviena savaitgali darbuojames prie namo, o sestadieni kaimyna kurena pirti - ir kvieciasi pasipirtinti - tai mums super! tai su vyru sakom, gal pirmiau ne nama issirengineti, o pirti statytis biggrin.gif tai nors po sunkiu darbu bus kur atsipalaiduoti...tai kaimnai ir sako, kam jums dabar ta pirtis, juk pas mus yra - sako jus tik greiciau atsikraustykit gyventi.
beja ar dar nepervelu sodinti tujas?

Nu fainiai klausyk bigsmile.gif

QUOTE(Iness @ 2011 10 20, 15:05)
Sveikos Klaipėdos apylinkių statybininkės. Jau senokai skaitinėju jūsų temą nes ji man labai aktuali. Jau esame įpusėję savo namuko statybas. Įdomu būtų pasidalinti savo patirtimis su kitomis.

Labas, ziuriu naujoke supermamoj, tik dabar prisiregistravai g.gif .
Kur namukas?
Atsakyti
QUOTE(Iness @ 2011 10 20, 15:05)
Sveikos Klaipėdos apylinkių statybininkės. Jau senokai skaitinėju jūsų temą nes ji man labai aktuali. Jau esame įpusėję savo namuko statybas. Įdomu būtų pasidalinti savo patirtimis su kitomis.

Sveika 4u.gif kur namukas? kieno kaimyne busit bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ade @ 2011 10 20, 14:50)
as noriu paklaust ar pas visus jumis is katilines yra langas i pasauli. Jei pasilikt tik su durim i lauka cia labai baisu ar normaliai?  g.gif  Kieto kuro katilas bus.

pas mus yra langas (dujinis katilas) 4u.gif reik Jum pasidometis katilines irengimo taisyklemis g.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2011 10 20, 14:30)
867349355, Sigitas. Greitai atvaziuoja, ka reikia, ta pats nuperka, viska sutvarko (dar neturejom jokiu problemu). Dirba dviese. Tik nezinau, ar visi santechnikai ir santechnikos prekes taip brangiai kainuoja?  blink.gif Nu jau tik pasikviesk santechnika arba elektrika, tai ir pakratysi pinigine  biggrin.gif

Tai prie rekomendaciju galim ji rasyt?

IR ZIURIU KIEK APIE ROLETUS SNEKEJOT, tai su gumom labai geri. Kadaise ir as kazka skaiciau apie juos, nes savo sasiuviny esu uzsirasiusi, kad geriausiai roletai su gumom g.gif . Gal prie patarimu tiktu visa tai ax.gif ?
Atsakyti
[quote=asaraa,2011 10 20, 10:56]
Esu susimastyme, kuris variantas graziau atrodytu. Langas is dvieju daliu. Ar roleta deti ant abieju langiuku atskirai, ar pries angiokrasti vientisa g.gif

Dek ti atskirus, nes bus problemu su lango aidarymu, kai roletai nuleisti.... ax.gif
Atsakyti

Mūsų statyba Gvildžiu k., kaimynai būtų turbūt tie, kurie Mazūriškėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iness: 20 spalio 2011 - 15:51
Merginos, su kuriom įmonėm bendravote vedant dujas į namą?
Atsakyti
QUOTE(Ade @ 2011 10 20, 13:50)
as noriu paklaust ar pas visus jumis is katilines yra langas i pasauli. Jei pasilikt tik su durim i lauka cia labai baisu ar normaliai?  g.gif  Kieto kuro katilas bus.

Sveikutes,
Pas mus yra langelis 4u.gif ir irgi kieto kuro katilas
Atsakyti
QUOTE(Ade @ 2011 10 20, 14:50)

pas mus be isejimo i pasauli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2011 10 20, 16:58)
Merginos, su kuriom įmonėm bendravote vedant dujas į namą?

Klaipedos ugne. Man tiko kaip jie dirba. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 10 20, 12:11)
Mes turim gerus kaimynus - bent pakol kas biggrin.gif  kiekviena savaitgali darbuojames prie namo, o sestadieni kaimyna kurena pirti - ir kvieciasi pasipirtinti - tai mums super! tai su vyru sakom, gal pirmiau ne nama issirengineti, o pirti statytis biggrin.gif tai nors po sunkiu darbu bus kur atsipalaiduoti...tai kaimnai ir sako, kam jums dabar ta pirtis, juk pas mus yra - sako jus tik greiciau atsikraustykit gyventi.
beja ar dar nepervelu sodinti tujas?

pagal rekomendacijas nzn kas kaip rekomenduoja, bet as asmeniskai nesodinciau ant ziemos. man sodinimai kazkaip tik paavsari priimtinesni, nes mano nuomone, nelaabi spes prigyti iki salnu-sniegu, mazu bus snieguota ziema, didelis sluoksnis mazytes tujas prispausti gali, nu ir apskritai man rudeni kazko tik nebent is vazonu imest tiesiai i zeme, su vazone esanciom zemem, kad nepasijudintu saknys, nzn ar gerai smegenuoju ar ne, bet as nesodinciau db 4u.gif palaukciau pavasarelio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 20, 15:26)
O nuo kada cia bendrauji ax.gif ?

nuo 57 temos 4u.gif
Papildyta:
parodysiu musu soda, kuris po metu, kitu gaila, bet bus israutas schmoll.gif
user posted image

norisi grazios aplinkos, grazios vejos, graziu gelynu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2011 10 20, 15:33)
pas mus yra langas (dujinis katilas) 4u.gif reik Jum pasidometis katilines irengimo taisyklemis g.gif

QUOTE(vilmameilute @ 2011 10 20, 17:29)
Pas mus yra langelis  4u.gif ir irgi kieto kuro katilas

as irgi noreciau kad jis butu, bet tam kad ji ipaisyti, reikia mazinti sandeliuka, o taip nesinori. Jau bute gyvendami dziaugemes kad rusi turim, nes kiek visokiu nesamoniu galima ten pasidet, o juo labiau name gyvenant. Nedarant lango is katilines sandeliukas gaunasi 10,8 kv., ir labai nebesinori jo mazinti vien tam, kad ideti langa. O kazin kur tas katiliniu irengimo taisykles galima butu rasti? Gal neis namo priduoti lango neturint? g.gif

QUOTE(vijoleta20 @ 2011 10 20, 17:30)
pas mus be isejimo i pasauli  lotuliukas.gif

tik is vidaus iejimas i katiline ir viskas? nera nei lango nei duru pas jus i lauka?
Atsakyti
QUOTE(Ade @ 2011 10 20, 18:37)
as irgi noreciau kad jis butu, bet tam kad ji ipaisyti, reikia mazinti sandeliuka, o taip nesinori. Jau bute gyvendami dziaugemes kad rusi turim, nes kiek visokiu nesamoniu galima ten pasidet, o juo labiau name gyvenant. Nedarant lango is katilines sandeliukas gaunasi 10,8 kv., ir labai nebesinori jo mazinti vien  tam, kad ideti langa. O kazin kur tas katiliniu irengimo taisykles galima butu rasti? Gal neis namo priduoti lango neturint?  g.gif
tik is vidaus iejimas i katiline ir viskas? nera nei lango nei duru pas jus i lauka?

durys bus is holo ir is kitos namo puses bus durys i katilinuke
Atsakyti