Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

RK, pajunge mums jau kriaukle skalbykloj thumbup.gif nieko "nestriubavo",niekur jokiu vamzdziu nekele ir neleido- tai ir sienu nereikejo "draskyti" thumbup.gif idejau vaizdeli i albuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 10 03, 16:43)
RK, pajunge mums jau kriaukle skalbykloj  thumbup.gif nieko "nestriubavo",niekur jokiu vamzdziu nekele ir neleido- tai ir sienu nereikejo "draskyti"  thumbup.gif  idejau vaizdeli i albuma  4u.gif

bigsmile.gif thumbup.gif jauciu kaip patogu bus tau, viskas savo vietoj....ir dar stalvirsis labai man wub.gif
Atsakyti
ieskau klinkerio plyteliu namo isores apdailai, geriau vokisku, gal uzmatet kur akcijiniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta222 @ 2011 10 03, 14:57)
Laba diena,
Norejau paklausti, gal kas galetu rekomenduoti, kas galetu padaryti greztinius pamatus (polinius) Klaipedos rajone - Gargzduose.
Ir gal zinote, kas galetu istirti grunta ir kiek tai kainuoja?

Grunto tyrinejimams as galiu rekomenduoti geologa tyrinetoja Antana Noreika, Gargzdai. Padaro darbus labai greitai, per 3-4 darbo dienas gausite ir ataskaita. Del kainos susitarti reikia patiems. tel. 868820808 [COLOR=yellow]galite pasakyti,kad nuo Lolitos is Truseliu. Gal prisimena [COLOR=yellow] mirksiukas.gif

doh.gif Pamirsau apie ji pasakyti RK, kad irasytu i sarasiuka doh.gif Vat as, begede blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzessika: 03 spalio 2011 - 19:29
sveikos merginos,
prasau itraukti ir mane i sarasiuka 4u.gif
dovilai, etapas- laukiam adreso suteikimo, o tada projektas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaelr @ 2011 10 03, 22:36)
sveikos merginos,
prasau itraukti ir mane i sarasiuka  4u.gif
dovilai, etapas- laukiam adreso suteikimo, o tada projektas  ax.gif

Sveika 4u.gif
Nelabai supratau, negi be adreso negalima daryti projekto? Ar cia Jus taip norite g.gif
Atsakyti
o as paziejau registru puslapyje, ogi mes jau irgi adresa turim:) Nors niekur dokuose jo kaip ir nereikejo.
Atsakyti
Sveikos,nepamenu tiksliai,bet mes kai tvarkemes popierius del kazkokiu pakeitimu,tai reikalavo taip pat adreso,siemet sugrieztino,nes jis buvo reikalingas visada tik taip grieztai nieks nereikalavo,cia registru centre taip pasake,beje nepasakysiu ar pries darant projekta reikia adreso,manau norint kazka iregistruot tik reikia,pzv.sklypa,pamatus....... g.gif
Atsakyti
Sveiki,

as irgi noreciau prisijungti i jusu gretas. Beda tik nezinau kaip susikurti albuma g.gif
Statusas - sukeltos gegnes, siuo metu lotuojama. Vietove - salia Kursiu Mariu.
Atsakyti
QUOTE(daivaelr @ 2011 10 03, 22:36)
sveikos merginos,
prasau itraukti ir mane i sarasiuka  4u.gif
dovilai, etapas- laukiam adreso suteikimo, o tada projektas  ax.gif

Labas, o kokios mintys apie projekta, 1 ar 2 aukstu? Kiek kvadratu galvojat?

QUOTE(delfin @ 2011 10 04, 00:02)
Sveiki,

as irgi noreciau prisijungti i jusu gretas. Beda tik nezinau kaip susikurti albuma  g.gif
Statusas - sukeltos gegnes, siuo metu lotuojama. Vietove - salia Kursiu Mariu.

Labas, iki albumo dar palauk biggrin.gif . Jei bendrautum sioje temoje toliau, susipazintum, tai tik po keliu menesiu duotume prisijungimo duomenis prie albumo (tokios musu taisykles, parasytos 1 puslay).
Tai stogas i pabaiga, kaip suprantu? Kiek aukstu namas?
O tai yra koks pavadinimas kaimo ?
Atsakyti
Musu kaimukas vadinasi Kairiai, namas yra vieno auksto su mansarda, tiksliau reiktu sakyti dvibutis namas smile.gif
Ieskau skardos, pagal ka rinktis? Siam momentui zinau tik ruuki (monterey), ar turite kas kitokio tipo skarda uzsideje, kokie pastebejimai butu?
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2011 10 03, 17:35)
bigsmile.gif  thumbup.gif jauciu kaip patogu bus tau, viskas savo vietoj....ir dar stalvirsis labai man wub.gif

labai patenkinta esu- anksciau uzknisdavo- issiplauni grindis ir vel tipenti i wc vandeni ispilti- o dabar viskas vietoj thumbup.gif vat dar tik "smulkmes" truksta- dziovykles skalbiniu biggrin.gif biggrin.gif ir reik pagali tarp spinteliu pasikabinti isdziovintiems skalbiniams kabinri kad nesusiglamzytu, ir susirasti toki daikciuka nusipirkti sluotom ir sepeciams kabinti- gal kuri uzmatet?
user posted image

o del stalvirsio tai aciu Demei ir Ritaram 4u.gif 4u.gif gerai kad jusu paklausiau- dabar pati esu labai patenkinta stalvirsio spalva thumbup.gif
Papildyta:
o ka ten pas jus namely is isores daro,kad pastoliai sustatyti g.gif ax.gif gal ir mums reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti