Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 05, 22:16)
Greit ieskosim meetams didesniu patalpu, didesniu stalu  biggrin.gif . Smagu kad musu daug susirenka  drinks_cheers.gif , smagu buvo pamatyt senbuves, susipazint su naujokemis  thumbup.gif

Tikrai smagu buvo susipazint thumbup.gif ir vakaras taip greitai praejo!!! O stalo didesnio reikeeeetu rolleyes.gif . Zinau, kad kavineje "Kava ledai" (Danes gatveje ) yra atskiras kambariukas su dideliu stalu....bet kaip ten maistas- nezinau g.gif
Atsakyti
Labas rytas! bigsmile.gif
uh, tik prieš porą dienų grįžom iš atostogų smile.gif lekiu skaityt, ko priplepėjot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2011 10 05, 20:09)
Valdemaras, toks su akinukais? smile.gif

Tas pats smile.gif
Atsakyti
Tikrai meetams reik didesnes erdves ir stalo drinks_cheers.gif
Labas rytas ir geros dienos 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Buvo labai smagu assa.gif ir merginos begalo fainos. O meetams tikrai, kad reiks ieskoti didesniu patalpu 4u.gif

Geros dienos!
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 10 06, 08:03)
Labas rytas  4u.gif
Ir man taip pat atrodo, kad reikia didesnio stalo  cool.gif

Nežinau, kas man buvo, skrandžio jautrumu nepasižymiu, bet nuo to maisto man visą naktį buvo bloga  doh.gif

Aš klausinėjau dėl obuolių sulčių spaudimo, bet dabar jau žinau  thumbup.gif

labas rytas, zinau kad Dituvoj kazkur spaudzia ir atkaitina iskart ir supilsto i 5ltr bambaliukus su kazkokiu kraniuku, sake tas 5ltr bambaliukas kainuoja 6lt biggrin.gif
mes kaime pas save spaudziames, tai bidonas sulciu isspaudimas kainuoja 10 Lt, siemet 4 bidoniukus pavarem biggrin.gif
Ir Rietave kazkur taip pat spaudzia ir atvirina

gal cia galvoju g.gif
http://skelbimai.dra...m...w&Id=233272

reiktu pasidometi, jei kam reikia 4u.gif

nors labiau panasu pagal mano aprasyma i sicia smile.gif
http://www.sulciunamai.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 06 spalio 2011 - 09:33
QUOTE(ilona_24 @ 2011 10 06, 10:35)
Tas pats  smile.gif

Manau ji galima drasiai rasyti i rekomendacijas, pries tai gal jo atsiklausus smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, iš kaitintų sulčių jokios naudos... schmoll.gif Sultis reikia gerti šviežiai spaustas, va, tada tai jos gėris.. thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos, meet'as buvo labai geras thumbup.gif

QUOTE(Ritaram @ 2011 10 06, 08:03)
Nežinau, kas man buvo, skrandžio jautrumu nepasižymiu, bet nuo to maisto man visą naktį buvo bloga  doh.gif [/color]

Man kažkaip irgi unsure.gif Ir dabar nėra l. gerai.
Atsakyti
Tuose kinieciuose turbut koki 8-ta karta susitinkam biggrin.gif , o dabar vis dideja kompanija (labai smagu del to thumbup.gif ), tai kita karta ieskosim didesnio stalo bigsmile.gif . O gal kita karta bus meetas pas mane, gal jau virtuvinis su sala bus baigtas biggrin.gif

Kaip jus vadinat tambura? Man taip tas zodis nepatinka kazkodel schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2011 10 06, 11:15)
Mergaitės, iš kaitintų sulčių jokios naudos...  schmoll.gif Sultis reikia gerti šviežiai spaustas, va, tada tai jos gėris..  thumbup.gif

Ir kiek tu svieziu isgert galim tongue.gif ?
O jei obuoliu labai daug ir sulciu daug?
Atsakyti
Sveikos, statomės namą ir jau reikia gręžinio bei nuotekų valymo įrenginio. Gal galėtumėte pakonsultuoti dėl buitinių nuotekų valymo įrenginių ir gręžinio - kokios firmos nuotekų valymo įrenginiai bei gręžiniai geresni ir aptarnavimas geras. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 10 06, 11:15)
Mergaitės, iš kaitintų sulčių jokios naudos...  schmoll.gif Sultis reikia gerti šviežiai spaustas, va, tada tai jos gėris..  thumbup.gif

ziema svieziu atsigerti nedaug sansu biggrin.gif
o kitur kaip tik raso, kad sviezios negerai biggrin.gif
jei tik virintos sultys tebutu siam pasauly vienas is blogiu, biggrin.gif
Atsakyti