Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 09, 12:05)
vakar lyg rašei, kad  drinks_cheers.gif nusimato, ar teko gurkšnoti ką? o kelinta tau DPI? Jei neklystu, tai nemažai, tikriausia NT jau rodytų kaiką  mirksiukas.gif

man tai tik 4 dpi, o taip norisi raudono vyno, kad nebegaliu doh.gif kažkokia nesamonė...
o krutinę jums kada pradėjo skaudėti po IUI?

pas mane snd 13 DPI, vakar NT dariau tai aiskus neigiamas. Aga vakar biskiuka pavartojau drinks_cheers.gif bet nedaug vos keleta tauriu kokteilio (visgi baisu vartot kol mm nera lotuliukas.gif ) o NT manau tikrai jau butu rodes nes pats jautriausias (jautrumas 10)
Man (.)(.) si karta labai anksti pradejo skaudet nuo 2 DPI ir ziauriai skaudejo visa savaite (net nelieciant skaudejo) o dabar jau nuo sios savaites apmazejo skausmas, skauda tik kai lieciu, paspaudau, o kai nelieciu neskauda.
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

Neturiu kada skaityti, tik paziurejau statistika ir truputi nuliudau, taip tikejausi, kad ji bus raudonesne. Nes nesmagu truputi pasidare vienai ten taip sviesti blush2.gif Na bet tikiu, kad jau labai labai greitai visoms pasiseks 4u.gif , o tai kitaip gautusi, kad visai nemoku ledu lauzyti biggrin.gif

Na o mes sianakt grizom is nuostabiu atostogu. Regis, per jas atejo supratimas, kad siai dienai esam trise (isvaziavom dar tikrai be to jausmo). Tuo paciu atejo ir labai didele baime, kuria kovodama su savimi vis bandau nukisti kur nors giliai giliai. Siaip labai nuostabus jausmas kasdien jausti, kai tiek as pati, tiek MV po truputi vis labiau patikime, kad galbut mus irgi aplanke stebuklas wub.gif

Per atostogas testus gadinau tol, kol jie baigesi lotuliukas.gif Taigi, dvieju savaiciu vaizdelis:

user posted image

O siandien kaip didziausia paranojike isejus is parduotuves neistveriau ir nusivariau i vaistine pirkti dar vieno testo doh.gif Su dieniniu slapimu:

user posted image

Rytoj arba poryt pas gydytoja (jis isvaziuoja treciadieni, tai sake tikrai priims per sitas dvi dienas, tai rytoj ryte skambinsiuos). Ir laukiu, ir labai bijau, bet viduj tikiu, kad turi buti viskas gerai wub.gif

Labai noreciau, kad jus visos irgi nenustotumete tiketi savo sekme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 09, 13:32)
Ir laukiu, ir labai bijau, bet viduj tikiu, kad turi buti viskas gerai  wub.gif

Labai noreciau, kad jus visos irgi nenustotumete tiketi savo sekme  4u.gif

Tikrai viskas bus gerai 4u.gif Puikiai ryškėjat, puikiai augat thumbup.gif
Atsakyti
RUDDE labai grazus tavo testukai wub.gif o tu nuo 13 DPI pradejai juos gadinti? anksciau nedarei? 13 DPI tas vaiduokliukas iskart atsirado ar gerokai veliau?
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 09, 13:38)
Tikrai viskas bus gerai 4u.gif Puikiai ryškėjat, puikiai augat thumbup.gif

Aciu wub.gif Labai tikiuosi, kad tavo vaiduokliukai irgi tuoj i tokia kolekcija pavirs 4u.gif

QUOTE(astukijus @ 2011 10 09, 13:40)
RUDDE labai grazus tavo testukai  wub.gif  o tu nuo 13 DPI pradejai juos gadinti? anksciau nedarei? 13 DPI tas vaiduokliukas iskart atsirado ar gerokai veliau?

Pirma testuka dariau 13 DPI, anksciau negadinau. Vaiduokliukas atsirado iskart, tikrai neislaukus 5 min ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 09, 13:45)
Aciu  wub.gif  Labai tikiuosi, kad tavo vaiduokliukai irgi tuoj i tokia kolekcija pavirs  4u.gif
Pirma testuka dariau 13 DPI, anksciau negadinau. Vaiduokliukas atsirado iskart, tikrai neislaukus 5 min  ax.gif

aisku smile.gif o BT matavai?
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 10 09, 13:55)
aisku smile.gif o BT matavai?

Matavau, jei ne ji, 13 DPI testo buciau negadinus, nes buvau sau pasakius, kad daugiau i viena pagali nebeziuresiu doh.gif Bet kai 10DPI BT nukrito, o paskui vel uzkilo, tai susibalamutinau, nes tokiu ciudu niekada nebudavo, visada jei jau pradedavo kristi, tai ir stabiliai vaziuodavo zemyn.
Atsakyti
Jei kam idomu, mano BT:

http://www.part.lt/p...e60f5b92381.bmp

Kazkodel neikelia paveikslelio, tai dedu nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 09, 13:16)
Jei kam idomu, mano BT:

oi kaip gerai, kad pasirodei čia pas mus, kaip tik šiandien apie tave pagalvojau smile.gif jaučiu tai bus geras ženklas mums visoms biggrin.gif

sėkmės tau auginant pilvuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 09, 14:28)
oi kaip gerai, kad pasirodei čia pas mus, kaip tik šiandien apie tave pagalvojau smile.gif jaučiu tai bus geras ženklas mums visoms biggrin.gif

sėkmės tau auginant pilvuką 4u.gif

Manes neatsikratysit, pazadu cia vaidentis karts nuo karto, kartu paliudeti ir pasidziaugti, kazkaip truputi gaila palikti situos namucius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 09, 14:16)
Jei kam idomu, mano BT:

oho tikrai labai idomiai atrodo tavo bt blink.gif suteikia vilties thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 09, 12:32)
Per atostogas testus gadinau tol, kol jie baigesi  lotuliukas.gif  Taigi, dvieju savaiciu vaizdelis:

Žiūrėčiau ir žiūrėčiau wub.gif
kažkaip net susigraudinau cray.gif blush-anim-cl.gif doh.gif
Atsakyti