Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Striukyte tik 49Lt ar matete, man ji grazi, lengvute tokia pavasariui, rudeniui tik gaila musu dydziu nera

http://www.lindex.co...tyleId=15278956
Atsakyti
turim siemet ir mes fix striuke, paprasiau,kad numegztu mum po apacia silta bet plona liemene. Dar nebuvom uzdeje tos striukes,laukiam salciu, pirma syki tokia turim,labai idomu ar per minus 10-15 nesusals ...
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2011 11 18, 10:05)
Striukyte tik 49Lt ar matete, man ji grazi, lengvute tokia pavasariui, rudeniui tik gaila musu dydziu nera

http://www.lindex.co...tyleId=15278956

ojej, nors imk ir nusipirk dar viena doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 11 21, 00:47)
ojej, nors imk ir nusipirk dar viena  doh.gif  biggrin.gif

ziurekit, o ji silta, kokies orams labiau tinkama butu?bais uzsimaniau....nors turi, tik kitokia, bet dar ir sitos reiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2011 11 21, 10:21)
ziurekit, o ji silta, kokies orams labiau tinkama butu?bais uzsimaniau....nors turi, tik kitokia, bet dar ir sitos reiktu biggrin.gif

man atrodo ruduo pavasaris, teko ciupinet tai labai faina tokia lengvute, minkstute, jei tiktu dydis tikrai pirkciau.
Atsakyti
Neradau aš Lindex'e apatinių maikučių. Ir pardavėja sakė, kad nėra. Ar tikrai nebūna? Man atrodo, kad anksčiau buvau mačiusi su Bamse meškiuku...
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 11 21, 11:31)
Neradau aš Lindex'e apatinių maikučių. Ir pardavėja sakė, kad nėra. Ar tikrai nebūna? Man atrodo, kad anksčiau buvau mačiusi su Bamse meškiuku...

Aš kaip apatines laikau tas, kurios būna su ženklu "3 už 2 kainą" - štai čia internete. Yra ten ir berankovių, ir ilgom rankovėm. Tokios paprastos, vienspalvės ar dryžuotos, be paveiksliukų. Kažkaip nieko kito specialaus, man atrodo, ir nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2011 11 21, 12:43)
Aš kaip apatines laikau tas, kurios būna su ženklu "3 už 2 kainą" - štai čia internete. Yra ten ir berankovių, ir ilgom rankovėm. Tokios paprastos, vienspalvės ar dryžuotos, be paveiksliukų. Kažkaip nieko kito specialaus, man atrodo, ir nereikia g.gif

Mano vaikai mėgsta paprastas, be rankovių 4u.gif Taip, būtent šitas ir pardavėja man parodė, kad galima vietoj apatinių maikučių 4u.gif

Oi, dar nepamačiau, kad čia yra ir be rankovių 4u.gif Tada lėksiu pirkti bigsmile.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 21 lapkričio 2011 - 11:59
o kiek kainuoja namo siuntimas?, cia simta kartu jau apkalbejot, bet kol nebuvo aktualu, praskaiciau, na nekreipiau demesio, zinau tik, kad i lindex pardas gal nemokamai ane?, o namo?
ai, bet as neturiu kortos su kuria galima apmoket doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lineva: 21 lapkričio 2011 - 12:07
QUOTE(lineva @ 2011 11 21, 10:21)

jinai rudeniui ir nesaltai ziemai. bet man ji silta pasirode, tokia neplona, storesne uz tas sky jacket (ne fix). nezinau, bandysim ziema nesiot su flyciniu dzempuku po apacia g.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2011 11 21, 13:05)
o kiek kainuoja namo siuntimas?, cia simta kartu jau apkalbejot, bet kol nebuvo aktualu, praskaiciau, na nekreipiau demesio, zinau tik, kad i lindex pardas gal nemokamai ane?, o namo?
ai, bet as neturiu kortos su kuria galima apmoket doh.gif

Siuo metu vyksta akcija 150Lt perki nemokamas pristatymas kaip suprantu i namus. I parduotuves visada buvo nemokamas. Bet as irgi neturiu tos korteles, vis svarstau gal verta isigyti bet mano bankas ima 50Lt metini mokesti ir dar kazkiek uz isdavima
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2011 11 22, 08:45)
Siuo metu vyksta akcija 150Lt perki nemokamas pristatymas kaip suprantu i namus. I parduotuves visada buvo nemokamas. Bet as irgi neturiu tos korteles, vis svarstau gal verta isigyti bet mano bankas ima 50Lt metini mokesti ir dar kazkiek uz isdavima

uztai ir man neapsimoka, nes as paprastai neperku internetu lindexiuku...gyvo apsiprekinimo pakanka blush2.gif bet tos striukytes labai uzsimaniau doh.gif
Atsakyti