Striukyte tik 49Lt ar matete, man ji grazi, lengvute tokia pavasariui, rudeniui tik gaila musu dydziu nera
http://www.lindex.co...tyleId=15278956
turim siemet ir mes fix striuke, paprasiau,kad numegztu mum po apacia silta bet plona liemene. Dar nebuvom uzdeje tos striukes,laukiam salciu, pirma syki tokia turim,labai idomu ar per minus 10-15 nesusals ...
QUOTE(gegne2 @ 2011 11 18, 10:05)
Striukyte tik 49Lt ar matete, man ji grazi, lengvute tokia pavasariui, rudeniui tik gaila musu dydziu nera
ojej, nors imk ir nusipirk dar viena

QUOTE(indra* @ 2011 11 21, 00:47)
ziurekit, o ji silta, kokies orams labiau tinkama butu?bais uzsimaniau....nors turi, tik kitokia, bet dar ir sitos reiktu

QUOTE(lineva @ 2011 11 21, 10:21)
ziurekit, o ji silta, kokies orams labiau tinkama butu?bais uzsimaniau....nors turi, tik kitokia, bet dar ir sitos reiktu 

man atrodo ruduo pavasaris, teko ciupinet tai labai faina tokia lengvute, minkstute, jei tiktu dydis tikrai pirkciau.
Neradau aš Lindex'e apatinių maikučių. Ir pardavėja sakė, kad nėra. Ar tikrai nebūna? Man atrodo, kad anksčiau buvau mačiusi su Bamse meškiuku...
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 11 21, 11:31)
Neradau aš Lindex'e apatinių maikučių. Ir pardavėja sakė, kad nėra. Ar tikrai nebūna? Man atrodo, kad anksčiau buvau mačiusi su Bamse meškiuku...
Aš kaip apatines laikau tas, kurios būna su ženklu "3 už 2 kainą" - štai čia internete. Yra ten ir berankovių, ir ilgom rankovėm. Tokios paprastos, vienspalvės ar dryžuotos, be paveiksliukų. Kažkaip nieko kito specialaus, man atrodo, ir nereikia

QUOTE(Eglynas9 @ 2011 11 21, 12:43)
Aš kaip apatines laikau tas, kurios būna su ženklu "3 už 2 kainą" - štai čia internete. Yra ten ir berankovių, ir ilgom rankovėm. Tokios paprastos, vienspalvės ar dryžuotos, be paveiksliukų. Kažkaip nieko kito specialaus, man atrodo, ir nereikia 

Mano vaikai mėgsta paprastas, be rankovių

Oi, dar nepamačiau, kad čia yra ir be rankovių

Ačiū

o kiek kainuoja namo siuntimas?, cia simta kartu jau apkalbejot, bet kol nebuvo aktualu, praskaiciau, na nekreipiau demesio, zinau tik, kad i lindex pardas gal nemokamai ane?, o namo?
ai, bet as neturiu kortos su kuria galima apmoket

QUOTE(lineva @ 2011 11 21, 10:21)

jinai rudeniui ir nesaltai ziemai. bet man ji silta pasirode, tokia neplona, storesne uz tas sky jacket (ne fix). nezinau, bandysim ziema nesiot su flyciniu dzempuku po apacia

QUOTE(lineva @ 2011 11 21, 13:05)
o kiek kainuoja namo siuntimas?, cia simta kartu jau apkalbejot, bet kol nebuvo aktualu, praskaiciau, na nekreipiau demesio, zinau tik, kad i lindex pardas gal nemokamai ane?, o namo?

Siuo metu vyksta akcija 150Lt perki nemokamas pristatymas kaip suprantu i namus. I parduotuves visada buvo nemokamas. Bet as irgi neturiu tos korteles, vis svarstau gal verta isigyti bet mano bankas ima 50Lt metini mokesti ir dar kazkiek uz isdavima
QUOTE(gegne2 @ 2011 11 22, 08:45)
Siuo metu vyksta akcija 150Lt perki nemokamas pristatymas kaip suprantu i namus. I parduotuves visada buvo nemokamas. Bet as irgi neturiu tos korteles, vis svarstau gal verta isigyti bet mano bankas ima 50Lt metini mokesti ir dar kazkiek uz isdavima
uztai ir man neapsimoka, nes as paprastai neperku internetu lindexiuku...gyvo apsiprekinimo pakanka