Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(inkava @ 2011 12 16, 11:35)
o man nepavyko nieko uzsisakyti nors ir gavau ta koda i pasta  doh.gif
susidejau  prekes i krepseli, tai ilgai vargau kol ta koda "prieme" vis nenorejo taikyt, bet galu gale vis tik pritaike ir uzsakymas buvo tvarkoje, bet pinigelius vis saskaitoje nerezervavo ir va po dvieju dienu "anuliavo" .
norejau siandien is naujo visa tai uzsakyt bet jau nebeduoda tos nuolaidos  g.gif

Šiaip tai ten pas juos kažkas su pačiu puslapiu buvo, man beužsakinėjant vyro vardu persikrovė ir viskas nebeleido taikyt kodo. parašiau į jų techninį aptarnavimą. Šiandien atrašė, kad taip buvo bėdų, bet dabar viskas tvarkoj. Bet kodas nebegalioja.
Turiu įtarimą, kad betvarkydami surado spragą, kad pritaiko nuolaidą visam krepšiui smile.gif
Gerai, kad mano pirmas užsakymas spėjo iškeliauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2011 12 16, 12:45)
o gal jau to dydžio rūbelių, kurių jums reikia nebėra? aš taip su vienais džinsais vargau, o pasirodo kad juos iš po nosies kažkas kitas nupirko, užtai nei nuolaidos taikė nei pinigų nuskaitė, nors kurį laiką jie "kabojo" parduotuvėj dar g.gif

ne , cia panasu ne del dydziu, nes ir siandien to ko as norejau galiu detis i "krepseli", rodo kad ju dar turi doh.gif

Laimuska, jauciu teisi mirksiukas.gif , susizgribo jauciu kad cia masiskai visam pirkiniui taiko ax.gif

Atsakyti
kažin tada, nesugrąžins tų, kurie jau siunčiami? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuska @ 2011 12 16, 13:50)
Šiaip tai ten pas juos kažkas su pačiu puslapiu buvo, man beužsakinėjant vyro vardu persikrovė ir viskas nebeleido taikyt kodo. parašiau į jų techninį aptarnavimą. Šiandien atrašė, kad taip buvo bėdų, bet dabar viskas tvarkoj. Bet kodas nebegalioja.
Turiu įtarimą, kad betvarkydami surado spragą, kad pritaiko nuolaidą visam krepšiui smile.gif
Gerai, kad mano pirmas užsakymas spėjo iškeliauti smile.gif

as spejau uzsipirkti thumbup.gif Prigriebiau bodziuku 3 uz 2-ieju kaina. Tai vienas net 15lt nekainavo bigsmile.gif
Man raso, kad siuntinukas jau keliauja i parduotuve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazinka @ 2011 12 13, 19:20)
Tai,kad ne visai sumai o vienai prekei mirksiukas.gif
Internetinis pasiūlymas – 25 proc. nuolaida vienam pirkiniui!
Internet code: SEE1149

4u.gif

o iki kada tas kodas galioja? g.gif
va noriu nusipirkti sau naktinukus ir man rašo, kad kodas negalioja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 17, 22:55)
o iki kada tas kodas galioja?  g.gif
va noriu nusipirkti sau naktinukus ir man rašo, kad kodas negalioja  verysad.gif

Man atrodo, kad iki gruodzio 15 dienos. 4u.gif
Atsakyti
šį savaitgalį LINDEX kas antrai prekei 40 proc. nuolaida smile.gif visai apsimoka, savo mažiui 2 poras džinsiukų prigriebiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2011 12 18, 09:43)
šį savaitgalį LINDEX kas antrai prekei 40 proc. nuolaida smile.gif visai apsimoka, savo mažiui 2 poras džinsiukų prigriebiau smile.gif

Kai paskaiciuoji, tai gaunasi vienai prekei 25 proc., o pirkti turi dvi prekes, kad gautumei ta nuolaida. Nukainuotiems netaiko. smile.gif
Atsakyti
na man kaip tik reikėjo tai ta jų akcija labai laiku išpuolė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zweika @ 2011 12 17, 22:30)
Man atrodo, kad iki gruodzio 15 dienos. 4u.gif

pavėlavau eilinį kartą... lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien prasidejo Lindex ispardavimas e-parduotuveje 50% nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matuko mamyte @ 2011 12 19, 14:19)
Siandien prasidejo Lindex ispardavimas e-parduotuveje 50% nuolaida  4u.gif

Jauciu ir parduotuvese vyksta arba vyks g.gif
Atsakyti