Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(moliugyte @ 2012 02 11, 10:29)
Man tai i e-pasta ateina ju visokios akcijos 4u.gif

QUOTE(matuko mamyte @ 2012 02 11, 10:35)
Man irgi ateina,bet sito kupono negavau dar g.gif  paskutinis buvo 20% visoms liemenelems g.gif

aš iš viso iš jų nieko negaunu į emailą, norstą anketą pildžiau 2 kartus verysad.gif

Gerai, kad SM yra cool.gif
Atsakyti
dabar paziurejau e-pasta ir ziuriu blink.gif tikrai yra ta nuolaida30% vienai prekei ir tokiom ne mazom raidem parasyta.nesuveike su manimi tas marketingo triukas... 4u.gif as tik liemenelems pamaciau,galvoju nereikia,tai ir uzdariau... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 02 11, 13:02)
aš iš viso iš jų nieko negaunu į emailą, norstą anketą pildžiau 2 kartus  verysad.gif

Gerai, kad SM yra  cool.gif

Tai jūs susikurkit lindex eparduotuvėj accountą, ir tada masiškai naujienlaikraščiai eis.
Aišku visko būna, to kodo kur buvo 30 proc nuolaida nuo 02.03-05, net akyse nebuvau mačiusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuska: 17 vasario 2012 - 11:20
o man, kaip daznai pirkikei blush2.gif , dar atejo laiskas siom dienom, kad penkiems naujiems nariams galiu padovanoti po apsipirkima uz 5 eurus:) ir dar dubliuojasi nuolaidos su sita kur dabar yra 30%, sesuo sako jai lyg ir pavyko nusipirkt viena daikteli su dviem nuolaidom..
tai noriu paskatinti mamytes pasidalinti sia vienkartine penkiu euru nuolaida su kitomis, kam to reikia, gaila nelabai supratau kai gavau ta laiska - reikejo iskart pasiulyti 5 zmones, tai kelis emailus irasiau tokiu zmoniu kurie neapsipirkines.. kaip suprantu, kodukai visi skirtingi, bet gal kam pravers tokios zinios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svirpile: 17 vasario 2012 - 21:01
kadangi vienam accountui, vienai prekei 30 proc, tai pirkau ir savo vardu, ir vyro, ir mamos.. biggrin.gif bet i nei viena emeila jokie reklaminiai laiskai, nei nuolaidu kuponai neateina. gerai, kad cia mergaites pasidalinat ziniomis apie nuolaideles drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2012 02 17, 23:20)
kadangi vienam accountui, vienai prekei 30 proc, tai pirkau ir savo vardu, ir vyro, ir mamos.. biggrin.gif bet i nei viena emeila jokie reklaminiai laiskai, nei nuolaidu kuponai neateina. gerai, kad cia mergaites pasidalinat ziniomis apie nuolaideles  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ir su ta pačia kreditke leido atsiskaityti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2012 02 18, 07:13)
Ir su ta pačia kreditke leido atsiskaityti ax.gif

taip su ta pacia, tik kad acountai kitais vardais lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
O kas nors bandete atsispausdinti ir parduotuveje su tuo 30 proc. kuponu apsipirkti? Ar imanoma, ar cia tik internetu perkant, galioja tas kuponas?
Atsakyti
QUOTE(zweika @ 2012 02 18, 11:20)
O kas nors bandete atsispausdinti ir  parduotuveje su tuo 30 proc. kuponu apsipirkti? Ar imanoma, ar cia tik internetu perkant, galioja tas kuponas?

tai zinoma. visada tik per sitas akcijas ir perkam biggrin.gif. sitos (arba kitos biggrin.gif) akcijos gi reguliariai kartojasi, tai stengiames islaukt, ypac didesniems pirkiniams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zweika @ 2012 02 18, 12:20)
O kas nors bandete atsispausdinti ir  parduotuveje su tuo 30 proc. kuponu apsipirkti? Ar imanoma, ar cia tik internetu perkant, galioja tas kuponas?

tikrai galima atsiskaityti, viena mamyte man atsiunte ta koduka, tai vaika nuo galvos iki koju apipirkau. bet reikejo temptis vos ne visa seimyna, nes viena preke vienam zmogui, o pardavejos veidus atsimena biggrin.gif
labai dekinga tai mamytei, kad uzrode sia temute ir saunuoles mamytes. kad dalinates 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aikštingoji: 18 vasario 2012 - 12:56
nuo pardaves priklauso, kaimyne pasakojo, kad 3 prekes iskart pirko, tik 3 atskirus cekius ismuse, ir viskas thumbup.gif. ne gi gaila, jei jau mama sugalvojo, kad jai REIKIA vaika nuo galvos iki koju aprengt, tai tikrai ras budu tongue.gif
Atsakyti
Gal kas turit 5 eur. nuolaidėlę ax.gif
Atsakyti