Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(Gmamyte @ 2012 03 09, 15:37)
blink.gif  jei Klaipėdoj tokių nuolaidų būtų tai garsiai šaukit biggrin.gif

man irgi įdomu, jei kas sužinosit - brūkštelėkite čia. Dėkui iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Šiandien buvau "Panoramos" Lindexe, tai prie įėjimo užrašas, kad kovo 9-11 d. visiems vaikiškiems rūbams 30% nuolaida bigsmile.gif Tačiau... vėliau pardavėjos paaiškino, kad galioja tik ženkliuku Right Now pažymėtoms prekėms, toli gražu ne "visoms"... cool.gif Nuolaidinėms, aišku, irgi netaiko.
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2012 03 09, 18:04)
Šiandien buvau "Panoramos" Lindexe, tai prie įėjimo užrašas, kad kovo 9-11 d. visiems  vaikiškiems rūbams 30% nuolaida bigsmile.gif Tačiau... vėliau pardavėjos paaiškino, kad galioja tik ženkliuku Right Now pažymėtoms prekėms, toli gražu ne "visoms"... cool.gif Nuolaidinėms, aišku, irgi netaiko.

Bet žiūrėkit, kaip tada gaunasi, kad Lindexas dažnai klaidingą reklamą duoda? Iš pradžių visoms prekėms, paskui jau prasideda interpretacijos, ir nuolaida realiai tik kelioms prekėms, kurios gal ir pasibaigė g.gif .. Kaži ar neprisidirbs bėdos su visokiom tarnybom, kai kokią aršesnę mamą apgaus su tokiom reklamom g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2012 03 09, 18:12)
Bet žiūrėkit, kaip tada gaunasi, kad Lindexas dažnai klaidingą reklamą duoda? Iš pradžių visoms prekėms, paskui jau prasideda interpretacijos, ir nuolaida realiai tik kelioms prekėms, kurios gal ir pasibaigė g.gif .. Kaži ar neprisidirbs bėdos su visokiom tarnybom, kai kokią aršesnę mamą apgaus su tokiom reklamom  g.gif  g.gif

Tą patį pagalvojau. Tik kažkaip iškart nepagalvojau, kad galima būtų su jom ir pasiginčyt, nes tikrai bent jau mane suklaidino unsure.gif
Atsakyti
gal kas užmatėte kur bodžiukų su žvaigždutėmis žydrų ir mėlynų 92dydžio? niekur nerandu:(
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2012 03 09, 18:04)
Šiandien buvau "Panoramos" Lindexe, tai prie įėjimo užrašas, kad kovo 9-11 d. visiems  vaikiškiems rūbams 30% nuolaida bigsmile.gif Tačiau... vėliau pardavėjos paaiškino, kad galioja tik ženkliuku Right Now pažymėtoms prekėms, toli gražu ne "visoms"... cool.gif Nuolaidinėms, aišku, irgi netaiko.

siandien Panoramoj jau jokiu nuolaidu neradau g.gif Matyt, daug nepasitenkinimo buvo visas iskabas susirinko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oii: 10 kovo 2012 - 21:28
QUOTE(oii @ 2012 03 10, 22:28)
siandien Panoramoj jau jokiu nuolaidu neradau  g.gif Matyt, daug nepasitenkinimo buvo visas iskabas susirinko  biggrin.gif

Mjoo, kaip diena taip nauja interpretacija:)
Nes kovo 8, prieš rašant forume paėmiau pora maikyčių nuo nuolaidinės lentynos, be jokių kalbų pritaikė 30%.
O ir pati lentelė apie nuolaidą buvo ant durų ir virš nuolaidinių kabyklų.. žodžiu mistika.
Atsakyti
labas vakaras, kas galėtų man padėti užsisakyti iš lindex internetu, nes man niekaip neleidžia sumokėti ir nesuprantu kodėl:(
Atsakyti
QUOTE(JusteR @ 2012 03 13, 21:31)
labas vakaras, kas galėtų man padėti užsisakyti iš lindex internetu, nes man niekaip neleidžia sumokėti ir nesuprantu kodėl:(

kortele turi buti butinai kreditine smile.gif
Atsakyti
tai kad man to užsakymo neapmoka, viską suvedu ir kai paspaudžiu pay and confirm, man išmeta lenteles - Unable to connect to the remote server -
Atsakyti
QUOTE(JusteR @ 2012 03 13, 22:53)
tai kad man to užsakymo neapmoka, viską suvedu ir kai paspaudžiu pay and confirm, man išmeta lenteles  - Unable to connect to the remote server -

tai gal kas su tinklalapiu negerai g.gif Pabandykit kita diena ax.gif
Atsakyti
Noriu paklausti kaip nesiojasi Lindex pedkelnes. Kaina tai kosmine, galvoju, gal ir kokybe atitinkama, kad vis skalbi ir skalbi, o jos kaip naujos. 4u.gif
Atsakyti