Maciau Klaipedos autobuse reklama, kad 9-11 lyg tais Big juodasis isparadvimas, kazi kiek lindex bus nuolaidos, gal kas zinote. Dar reikia jusu nuomones apie sia striukyte, kaip supratau rudenine? iki kokios temperaturos tinka ir t.t.

Lapkričio 10 d. Vilniuje, PC PANORAMA LINDEX'e 20 % nuolaida visoms nenukainuotoms vaikų skyriaus prekėms.
QUOTE(gegne2 @ 2012 11 07, 14:23)
Maciau Klaipedos autobuse reklama, kad 9-11 lyg tais Big juodasis isparadvimas, kazi kiek lindex bus nuolaidos, gal kas zinote. Dar reikia jusu nuomones apie sia striukyte, kaip supratau rudenine? iki kokios temperaturos tinka ir t.t.
mes pernai sita modeliuka pirkom, tinka dar ir siais metais, tai pravaiksciojo mano panele su sita striuke ir prie didziausiu salciu. Nors turejom ir storesne striuke, bet atsisake ja vilktis, o as vis paniskai tirkrindavau, ar jai tikrai nesalta. Bet visada budavo siltute

va čia kažkur netoli -20

QUOTE(gegne2 @ 2012 11 07, 15:23)
mes toki modeliuka turim, tik spalva juoda su baltais taskeliais. Pirkau kaip rudenine, bet manau ir ziema galesim kada apsivilkti

QUOTE(indra* @ 2012 11 09, 00:51)
mes pernai sita modeliuka pirkom, tinka dar ir siais metais, tai pravaiksciojo mano panele su sita striuke ir prie didziausiu salciu. Nors turejom ir storesne striuke, bet atsisake ja vilktis, o as vis paniskai tirkrindavau, ar jai tikrai nesalta. Bet visada budavo siltute 
va čia kažkur netoli -20

va čia kažkur netoli -20

Labai fainas sitas praejusiu metu modeliukas, nerandu, kad kas parduotu. Bet galvojau, kad ji rudenine...
Noriu pagalbos
kai perki internete ir kai jau sumoki, prie orderio būna toks užrašas Of which VAT is ten man rodo 7 litus. Ten sukaupta kažkokia nuolaida sekančiam pirkiniui ar kaip?

QUOTE(-Alice- @ 2012 11 13, 11:43)
Noriu pagalbos
kai perki internete ir kai jau sumoki, prie orderio būna toks užrašas Of which VAT is ten man rodo 7 litus. Ten sukaupta kažkokia nuolaida sekančiam pirkiniui ar kaip? 

Ne

Beje, internetiniame Lindexe iki gruodžio 9 d. nemokamo pristatymo į namus akcija.
O parduotuvėje šiandien mačiau, kad 30% nuolaida visiems vaikiškiems lauko rūbams bei moteriškiems paltams ir striukėms (bent jau Gedimino 9, Vilniuje)

Panevezyje Lindekse taip pat maciau,kad -30% vaikiskiems lauko rubams!
QUOTE(gute73 @ 2012 10 14, 18:52)
Megztukai, zaketukai, marskiniai, marskineliai, smelinukai ir yra virsutiniai rubai (cia pagal Lindex)
Tipo kaipo tokia drabuziu kategorija. Pas juos taip ir buna akcijos pagal tai - virsutiniams, kelnems (iskyrus neperslampammas, kombinezonines ir pan), lauko drabuziams (visi silti rubai), dar kartais buna komplektams (virsutinis+ kelnes),

Db lauko rubam nuolaidos yra, tai kas man smulkiau paaiskins, kas ieina i ta kategorija? Striukes, kombiai, kombikelnes? kaip del kepuriu, saliku, pirstiniu?
QUOTE(Karabama @ 2012 11 13, 16:20)
Db lauko rubam nuolaidos yra, tai kas man smulkiau paaiskins, kas ieina i ta kategorija? Striukes, kombiai, kombikelnes? kaip del kepuriu, saliku, pirstiniu?
Praeitais metais pirstiniu man neuzkaite. Striukes kombiai, kombinezonines kelnes tai tikrai
QUOTE(Eglynas9 @ 2012 11 13, 12:46)
Ne
VAT - tai lietuviškai PVM
Todėl tas užrašas reiškia, kad iš jūsų mokamos sumos 7 Lt yra PVM mokestis.

nu va, o aš svajuko dramblionė jau apie nuolaidos litus užsisvajojau

QUOTE(Karabama @ 2012 11 13, 15:20)
įeina ir vokeliai kūdikiams

Sveikos,
gal zinote per kiek laiko nuo uzsakymo pristato i namus ar i parduotuve?
gal zinote per kiek laiko nuo uzsakymo pristato i namus ar i parduotuve?