Įkraunama...
Įkraunama...

Pavilnio mamos plepa čia

QUOTE(AurelijaGP @ 2012 01 04, 22:37)
sakykit, kokia kokybe per TEO? ar pakankamai greitas? suprantu cia DSL rysis

Pas mus rodo gerai, 40 kanalu su priedeliu...

beje, gal biski ne i tema, bet mano auginamos putpeles pasiuto deti kiausinius, jau patys nebesuvalgom:) gal bus norinciu isigyti? apie putpeliu kiausiniu nauda radau cia (http://www.mamoszurnalas.lt/index.php?Itemid=0&id=177&option=com_content&task=view) kai ieskojau nuo kada savo mazajam galesiu duoti:)
Atsakyti

Svaikute- sveika prisijungusi smile.gif Aš tai iš Gurių sodų (27-osios), tai pro langus matau Kalnėnus smile.gif O kurioje tu gatvėje?

Beja, tos kur intensyviau bendraujame ir susitinkame- turime Facebooke uzdarą grupę smile.gif Tai jei norėsi ir patiks kokį kartą susitikus bendrauti- kviesime prisijungti smile.gif

Vitalija- aš savo vaikui Tavo dovanotus putpelių kiaušinius su visai lukštais (tik va blogai -neploviau, kaip parašyta jokiame vandenyje) sublendereviau į pienišką bananinį kokteilį. Tai net sužinojęs antrą dieną, kad su putpelių kiaušiniais- vis tiek mielai išgėrė. Nors šiaip dabar kas antrą dieną darau pieniškus kokteiliukus su bananu ir trinta žemuogių-mėlynių uogiene. Super ir vitaminų daug.

O kadangi mano vaikas vištos kiaušinių nemėgsta ir labai retai kokį omletą nebent suvalgo, tai įmaišymas į kokteilį putpelinių - mums visai patiko. Tai aš jau Tavo klientė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jase @ 2012 01 05, 13:33)
Svaikute- sveika prisijungusi smile.gif Aš tai iš Gurių sodų (27-osios), tai pro langus matau Kalnėnus smile.gif O kurioje tu gatvėje?

Beja, tos kur intensyviau  bendraujame ir susitinkame- turime Facebooke uzdarą grupę smile.gif Tai jei norėsi ir patiks kokį kartą susitikus bendrauti- kviesime prisijungti smile.gif
Vitalija- aš savo vaikui Tavo dovanotus putpelių kiaušinius su visai lukštais (tik va blogai -neploviau, kaip parašyta jokiame vandenyje) sublendereviau į pienišką bananinį kokteilį. Tai net sužinojęs antrą dieną, kad su putpelių kiaušiniais- vis tiek mielai išgėrė. Nors šiaip dabar kas antrą dieną darau pieniškus kokteiliukus su bananu ir trinta žemuogių-mėlynių uogiene. Super ir vitaminų daug.

O kadangi mano vaikas vištos kiaušinių nemėgsta ir labai retai kokį omletą nebent suvalgo, tai įmaišymas į kokteilį putpelinių - mums visai patiko. Tai aš jau Tavo klientė smile.gif

Sveikos,
Apie putpeliu kiausinius mazai ka ismanau, bet man kyla klausima... ar nebijote del salmoneliozes? Juk kiausiniai vis vien zali.
Atsakyti
Bet salmonelioze juk buna tik ant luksto? Jei kiausis nepazeistas ir labai labai gerai nuplautas, niekaip neuzsikresi. As tai neisivaizduoju, kaip galima valgyti neplautus kiausinius - visus privalu plauti. Jau vien del estetinio aspekto, net jei jis ir "nepavojingas" cool.gif
Atsakyti
sveika Vitalija,

zinok laiku tu cia su savo pasiulymu smile.gif mano vaikinui nustate alergija nuo kiausiniu baltymo. Ir man patare, kad galima duot putpeliu. Gal tu zinai? Jei taip, tai noreciau
uzsisakyt.
Papildyta:
AurelijaGP, o jus cia tuos susitikimus organizuojates cia, per facebooka ar per asmenines pazintis?? biggrin.gif Vienu zodziu prasau, priimkit mane visur biggrin.gif
Atsakyti
Renata kai skambino man sake radus kazkoki straipsni, kad putpeliu kiausinius galima duoti ir alergiskiems vaikams, gal pasidalins nuoroda kur rado:) as asmeniskai tiek nesidomejau giliai, putpeliu uzsiveisem nes man truksta veiklos ir noriu seimininkauti bei tureti naminiu kiausiniu, o vistu bijau:)) tik kad tos putpeles produktyvesnes nei man atrode pasitaike:)

tada merginos brukstelkit i az kiek noretumet (masiskai as ju neturiu, bet galim sustarti kiek atideti bent jau pabandymui ar vaikams tikrai tiks ir patiks).

o del salmoneliozes tai ji buna vistu kiausiniuose ant luksto. ar putpeles is principo serga sia liga nzn, bet maniskes sesios tai sveikos, nes jau butume ant saves pastebeje - gera menesi valgom ir pirkom is pazystamos seimininkes visciukus...
Atsakyti
Va sitame straipsniuke perskaiciau... Tiesa, jis 2009metu, bet manau galioja info. Aišku, geriau gal su gydytoja pasitarti...

Ten ir dėl salmoneliozės parašyta.

PUTPELIU KIAUSINIAI

O del prisijungimo prie FAcebooko uzdaros grupes - parašyk per az Masako, ji kūrė temą.
Atsakyti
Manau, prijungti nauja nari FB bet kas is grupes gali, svarbu, kad tas zmogus butu drauguose g.gif Bet galit man rasyt - prijungsiu.

ziu, o gal gali zmogus ir pats ten pasiprasyt?
susiraskit FB grupe "Pavilniskiu godos" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AurelijaGP @ 2012 01 04, 22:37)
sakykit, kokia kokybe per TEO? ar pakankamai greitas? suprantu cia DSL rysis

Dabar galvoju kas tas DSL jei sviesolaidinis tai taip. Kokybe labai gerai turim pati paprasciausia tai letumo nepastebejau nei karto smile.gif filmai atsisiuncia per kelias min smile.gif

QUOTE(Jase @ 2012 01 05, 12:33)

Beja, tos kur intensyviau  bendraujame ir susitinkame- turime Facebooke uzdarą grupę smile.gif Tai jei norėsi ir patiks kokį kartą susitikus bendrauti- kviesime prisijungti smile.gif

As is Guriu gatves. Del bendravimo tai mielai, ypac dabar kai auginu mazaji. Tai per dien viena, reikia kompanijos gyvu zmoniu karts nuo karto, kad nenupusciau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaimynėlės,

Gal pažįstat kokią gerą (kokybės ir kainos prasme) siuvėjėlę kur aplinkui Gurius? Reiktų vyr. švarkui pamušalą pataisyt.
Atsakyti
Sveikos, sakykit, kur Pavilnyje netoli gamtininku centro su vaikiais eiti rogėmis pačiuožinėti? g.gif
Papildyta:
Beje, turiu info, kad gamtininku centro ir zoo greit nebeliks verysad.gif bus parduota zeme ir viskas.
Atsakyti
o iš kur tokia info? kažkaip neįtikinamai skamba...
Atsakyti