38 savaitės, o priešpienio - nulis. Bet visoms skirtingai, ir manau, kad jau kai reiks, jis tikrai pasirodys.
Tik gimus dukrai pasirodė.
Man kazkur apie 16 savaite pasirode pirmieji lasiukai
16-18 savaite
20savaite
Pirmieji lasiukai (1 cento monetos dydzio) pasirode 25 savaite, jei ne vyras, buciau net nepastebejusi ant pizamos
Su pirmu vaiku nebuvo kol nepagimdizau, bet ir pagimdzius pienas nebego jei nepaspaudi. Nuptraukti pavygdavo vos keleta gramu tai taip metus ir ismaitinau be jokio nutraukinejimo
Bet gal geriau taip nei pastoviai slapiai buti
Dabar dar nieko nematyti, kaip bus veliau ziuresim, bet siais laikais kai tiek visko kazkaip nepergyvenu visai, kad maitinsiu ar nemaitinsiu, begs ar nebegs
Dabar dar nieko nematyti, kaip bus veliau ziuresim, bet siais laikais kai tiek visko kazkaip nepergyvenu visai, kad maitinsiu ar nemaitinsiu, begs ar nebegs
Priešpienį pastebėjau aštunto mėnesio pabaigoje, bet jis nebėgo o tik vos vos išsiskirdavo, beveik nepastebima buvo. Pienukas pirmomis dienomis pagimdžius nesirodė, mažyliui turbūt užteko, bet išspausti labai sunkiai sekėsi. Neišmanėlė gydytoja ligoninėje prigasdino, kad vaikas svorio per daug netenka nes pieno "nėra", o kad įrodyčiau, kad yra turėjau nusitraukti (ir kas tokias gydytojas laiko), o vaikutis 8 procentus kūno svorio neteko (dar mekonijus išėjo), ketvirtą dieną nemažai padidėjo svoris tai gydytoja sumurmėjo ir išleido pagaliau namo. O kiek man ir vyrui nervų kainavo pasakymas, kad vaikas badu marinamas
Viskas bus gerai, atsiras ir priešpienis ir pienukas, kad iš kart nepasirodo. O jei kartais dar neskaitėt gydytojo Vitkausko knygos labai rekomenduoju perskaityti ir namuose turėti, pravers ne kartą ir psichologiškai padės.
Viskas bus gerai, atsiras ir priešpienis ir pienukas, kad iš kart nepasirodo. O jei kartais dar neskaitėt gydytojo Vitkausko knygos labai rekomenduoju perskaityti ir namuose turėti, pravers ne kartą ir psichologiškai padės.
Pas mane jis atsirado tik gimdymo rytą,42 savaitę
jau buvau bepradėjusi panikuot,kad nebus MP