QUOTE(Yvette @ 2011 10 07, 19:46)
Ka, man tai sunku apie kadravimą pasisakyti, nes yra kitos detalės nepatinkančios. Tarkim fainos linijos būtų veido linijas pabrėžiančios, einančios kaklu link, įsivaizduojama krūtinės linija ir tada keliai. Rankų tarp jų kaip ir nereikia. Kaip i rantakiai viršuje, man tai nereikalingi. Nepatinka nulakuoti nagai. Jie tiktų, jei foto būtų kontrastingesnė. Ir pats foto apdirbimas nepatinka.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 07, 19:46)
man viršaus per daug nukirpta, antaks beveik remiasi į nuotraukos kraštinę.. kirpčiau nugaros gal daugiau.. bet šiaip nežinau... nepatinka aplamai toks kadravimas, apačia nuotraukos netvarkinga, visko ten tiek daug- kojos, rankos, petis... norisi nuotraukos apačią matyt, kaip ji sėdi
QUOTE(sayonara @ 2011 10 07, 19:51)
Ka, keliai
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 07, 19:53)
Ka ir man apačia per sunki, per daug visko, be rankų būtu žymiai geriau, ir viršaus norėčiau daugiau, bei šona kirpčiau dešini
Tamsiai lakuoti nagai ir man nepatiko. Kitą kartą negailėsiu draugės vargo ir liepsiu valyti.
Šiaip, aš pati sau labai daug pylos duodu už šią fs. Daug kas per mano žioplumą nepavyko, daug nesužiūrėjau.

Džiaugiuosi, kad tokie dalykai nutiko per nerimtą fs.
Panašu, kad šitas blynas kiek prisvilo.. Spyris geron vieton, pelnytas, pamokantis.
Say, kas dėl kelių? Visai nereikia ar kas? Per mažai?