Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gizzy @ 2011 10 07, 18:51)
Labas vakaras  smile.gif

Man irgi, kaip ir daugumai, patinka si foto, spalvos grazios ir nesuprantu kodel galvoii, kad labai blogai gavosi  smile.gif

dėl to,kad burdakėlis ten smile.gif netvarkinga foto.. ta žolė ant kurios voratinklis kabo negražiai įkomponuota, bandžiau komponuot visaip, bet niekaip nepagavau kampo, kokiu čia kampu fotkint, kad gražu būtų smile.gif ir dar nepatinka, kad dangaus matosi, nu kaip fainai būtų, jei tas fonas visas žalias būtų.. tai vat, jei būtų ta žolė padoriai įkomponuota į kadrą, ir fonas žalias būtų, tada nesiskųsčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 07, 18:49)

aš platų vieną galiu pasiūlyt, bet jo kaina solidi, bet ir nenusiviltum.. canon 16-35, mano svajonė wink.gif

o koki siūlai?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 07, 19:56)
o koki siūlai?

taigi parase smile.gif
Atsakyti
mano tai plačiausias kampas kokį turiu, yra 50mm biggrin.gif ir platesnio visai nenoriu turėt, POKOLKAS smile.gif kažkaip nepasigęstu aš to platesnio kampo.. tiesa pasakius, nemėgstu iš vis nuotraukų darytu plačiu kampu.. pvz ant juostos man 50mm jau per platu, ir žiauriai nervina, tai tada užsidedu ant juostos 50-135.. bet jis neskirtas FF'ui, ir vinjetuoja žiauriai, o tas irgi nervina doh.gif tai galvoju gal kokį manualinį 85mm ar dar kokį nusipirkt g.gif nzn, Say gal tu turi minčių? nes AF man nereikia.. noriu fixo, šviesaus, seno tranto, papigiaisko biggrin.gif (vėl kas nors pasakkys, kad pinigus skaičiuoju, ir kad per brangu man viskas lotuliukas.gif )
Atsakyti

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 07, 19:02)
mano tai plačiausias kampas kokį turiu, yra 50mm  biggrin.gif  ir platesnio visai nenoriu turėt, POKOLKAS smile.gif kažkaip nepasigęstu aš to platesnio kampo.. tiesa pasakius, nemėgstu iš vis nuotraukų darytu plačiu kampu.. pvz ant juostos man 50mm jau per platu, ir žiauriai nervina, tai tada užsidedu ant juostos 50-135.. bet jis neskirtas FF'ui, ir vinjetuoja žiauriai, o tas irgi nervina  doh.gif tai galvoju gal kokį manualinį 85mm ar dar kokį nusipirkt  g.gif  nzn, Say gal tu turi minčių? nes AF man nereikia.. noriu fixo, šviesaus, seno tranto, papigiaisko  biggrin.gif  (vėl kas nors pasakkys, kad pinigus skaičiuoju, ir kad per brangu man viskas  lotuliukas.gif )

žinok nežinau, galėsiu rytoj paklausti andriuškos, gal pasiūlys kokį seną rusišką manualą..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 spalio 2011 - 19:10
QUOTE(Yvette @ 2011 10 07, 19:46)
Ka, man tai sunku apie kadravimą pasisakyti, nes yra kitos detalės nepatinkančios. Tarkim fainos linijos būtų veido linijas pabrėžiančios, einančios kaklu link, įsivaizduojama krūtinės linija ir tada keliai. Rankų tarp jų kaip ir nereikia. Kaip i rantakiai viršuje, man tai nereikalingi. Nepatinka nulakuoti nagai. Jie tiktų, jei foto būtų kontrastingesnė. Ir pats foto apdirbimas nepatinka.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 07, 19:46)
man viršaus per daug nukirpta, antaks beveik remiasi į nuotraukos  kraštinę.. kirpčiau nugaros gal daugiau.. bet šiaip nežinau... nepatinka aplamai toks kadravimas, apačia nuotraukos netvarkinga, visko ten tiek daug- kojos, rankos, petis... norisi nuotraukos apačią matyt, kaip ji sėdi

QUOTE(sayonara @ 2011 10 07, 19:51)
Ka, keliai  schmoll.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 10 07, 19:53)
Ka ir man apačia per sunki, per daug visko, be rankų būtu žymiai geriau, ir viršaus norėčiau daugiau, bei šona kirpčiau dešini

Tamsiai lakuoti nagai ir man nepatiko. Kitą kartą negailėsiu draugės vargo ir liepsiu valyti. biggrin.gif
Šiaip, aš pati sau labai daug pylos duodu už šią fs. Daug kas per mano žioplumą nepavyko, daug nesužiūrėjau. doh.gif Džiaugiuosi, kad tokie dalykai nutiko per nerimtą fs.
Panašu, kad šitas blynas kiek prisvilo.. Spyris geron vieton, pelnytas, pamokantis. smile.gif
Say, kas dėl kelių? Visai nereikia ar kas? Per mažai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 07, 19:01)
taigi parase smile.gif

ne taip perskaičiau doh.gif supratau kad siūlo viena o svajoja apie kita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 07, 19:13)

Say, kas dėl kelių? Visai nereikia ar kas? Per mažai?  smile.gif

taigi visos rašėm- per sunki apačia.. tai taip išeina, kad nereikia to kelio ten smile.gif kuo mažiau tuo geriau..
Atsakyti
Aišku. smile.gif Džiaugiuosi, kad bent modeliui patiko. O man pamoka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 07, 19:13)

Say, kas dėl kelių? Visai nereikia ar kas? Per mažai?  smile.gif

jie kyšo kažkaip be funkcijos. tokia vieta ganėtinai nefotogeniška, tad arba ją reikėtų stambinti, kad užimtų didesnę kadro dalį ir vaidintų kokią nors faktūrinę rolę, šviesą kokią rodytų, arba visai slėpti.

nagai ir man nepatiko. jauč net nefotkinčiau tamsiais nagais merginos biggrin.gif

tarkim šitašita visai nieko, tik nagai... nugraužčiau biggrin.gif rankos gi gana gražios padėliojus pirštukus visai nieko būtų gavęsi smile.gif bet kelius reikėtų labiau prie savęs spausti, neleisk jai pusiau sulenkus likti. arba tiesia lai, arba spaudžia prie savęs.

vis pamirštu pridėti, kad tai ne liepiamoji nuosaka, o tokia forma mano nuomonė išsakoma. doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti