Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojimo tikimybė

QUOTE(katukas23 @ 2011 11 10, 17:15)
Čia truputuką ne į temą, bet gal galėtumėte rekomenduoti kokią gerą ginekologę Kaune?  4u.gif

Geri ginekologai Kaune turėtumėte rasti ką nors 4u.gif
Atsakyti
O mes labai norime jau antro vaikelio, bet dar maitinu savo pirmaji ir menesiniu dar taip pat nera.. tai nzn kaip cia sektusi pastoti...
Atsakyti
Sveikos mamytės. Turiu klausimelį Jums. Esu 21m, su vyru visada saugodavomes. Kontraceptinių tablečių niekada negėriau, apsauga būdavo arba prezervatyvai arba baigdavo ne manyje. Šį mėnesį kažkaip gavosi jog mėnesinių paskutinę dieną ir vieną dieną po jų mylėjomes visiškai nesisaugodami. Tad norėjau pasiteiauti ar mėnesiniu gale ir dienai ar kelioms po jų yra tikimybė pastoti ir jeigu yra ant kiek didelė ta tikimybė?
Dėkoju labai iš karto už Jūsų atsakymus. smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(saulutexxx @ 2012 01 24, 13:40)
Sveikos mamytės. Turiu klausimelį Jums. Esu 21m, su vyru visada saugodavomes. Kontraceptinių tablečių niekada negėriau, apsauga būdavo arba prezervatyvai arba baigdavo ne manyje. Šį mėnesį kažkaip gavosi jog mėnesinių paskutinę dieną ir vieną dieną po jų mylėjomes visiškai nesisaugodami. Tad norėjau pasiteiauti ar mėnesiniu gale ir dienai ar kelioms po jų yra tikimybė pastoti ir jeigu yra ant kiek didelė ta tikimybė?
Dėkoju labai iš karto už Jūsų atsakymus. smile.gif)

Na, jei ciklas trumpas, tuomet ovuliacija būna netrukus po mėnesinių, o jei dar spermatozoidai tavyje išgyventų kelias dienas, manau tikimybė pastoti yra labai nemaža.
Atsakyti
QUOTE(dolzenka @ 2011 10 06, 08:48)
Nereikia pykti, temas skaitau, bt matuoju ne nuolatos, bet dažnai, anksčiau ji pakildavo iki 37, 37.1. Tiesiog dar neplanuoju, įvyko ,,nelaimingas atsitikimas", todėl nematau tikslo nuolatos sekti savo bt.  Man visada įdomu isgirsti kitą nuomonę. Gal ir klystu, bet manau, kad forumai tam ir skirti, kad pasidalinti savo nuomone, patyrimais ar išgirsti kitų nuomonę tam tikru klausimu. Jei kažkieno klausimas nervina, kam į jį atsakinėti, paskaitai ir pamiršti.

Vat ir as manau, jei kas nepatiko, tai ir neatsakinet, paskaityt ir pamirst, kam kitiem nuotaika gadinti blink.gif , nebent sitaip hormonai veikia lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2012 01 25, 11:31)
Na, jei ciklas trumpas, tuomet ovuliacija būna netrukus po mėnesinių, o jei dar spermatozoidai tavyje išgyventų kelias dienas, manau tikimybė pastoti yra labai nemaža.

Dėkoju. Labai noriu vaikelio, tad labai pergyvenu, kad iš karto nepastosiu. Tačiau net labai didelė dauguma sako, kad mėnesinių gale ir po jų gana nemaža tikimybė pastoti, tas labai džiugina. O po kurio laiko dažniausiai pasijaučia nėštumo simptomai jeigu visgi pastočiau? Žinau, kad visoms skirtingai dažniausiai būna, bet gal yra kažkokių labai išskirtinų požymių į ką labiau reikėtų atkreipti dėmesį?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 13, 14:51)
tai tada dar palukekite, kol bus ir antroji puse pasirengusi mazyliui  mirksiukas.gif

mano irgi antroji puse nepasirengusi,nors is tikro jis pats nzn ar nori ar ne g.gif wiena diena sako nori,kita jau nebezino doh.gif as manau kad jis bijo ir wiskas biggrin.gif o kai bus ir bus wiskas gerai:)tikiuosi dabar bus laukiu smile.gif as tai labai noriu ir tikiuosi ka jau kaskas yra manyje smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutės,kad tik greičiau pastoti arba geriausia, kaip dievas duos? ką manot apie tai?
Atsakyti
Ar yra tikimybė pastoti mylintis po menesinių, kai vaikinas į vidų man nenuleido, bet kelis kartus buvo vėl įkyšęs?
Būsiu dėkinga už atsakymą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meiluciukas15 @ 2012 06 25, 22:56)
Ar yra tikimybė pastoti mylintis po menesinių, kai vaikinas į vidų man nenuleido, bet kelis kartus buvo vėl įkyšęs?
Būsiu dėkinga už atsakymą.  smile.gif

Issireiskimus rasant gallima parinkti ir grazesnius turbut smile.gif tikrai galima pastoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meiluciukas15 @ 2012 06 25, 22:56)
Būsiu dėkinga už atsakymą.  smile.gif

Priklauso nuo jūsų ciklo. Šiaip moterys, kurios nori pastoti, mylisi praėjus kelioms dienoms po mėnesinių, tuoj pat po jų būna vaisingos tiktai trumpo ciklo moterys (daugmaž 21-15 dienų ciklo.)
Atsakyti
Sveikos panos,

Mano ciklas nera reguliarus, taciau skirtumas buvo labai menkas. O si men nesulaukiu menesiniu, pasidariau testa, jis neigiamas. Jau 33 dienos kai nera mm ir nezinau ka galvoti. Gal turit pamastymu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Strasdanele: 28 birželio 2012 - 09:27