Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(zuzla @ 2011 10 07, 12:53)
spalio 5 pridaviau progesteroną ir prolaktiną
nu tai ne choriona gi pridavinejai. nori, kad progesteronas tau nestuma parodytu?
nors norma yra tokia:
progesteronas Nėštumas:
I trimestras 52-154 nmol/l
prolaktinas Nėštumas:
I trimestras 190-4050 mU/l
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(zuzla @ 2011 10 07, 12:55)
mlin, pas mus apačioj vaistinėj pigiausias 9 lt kainuoja, nu gaila tokiai nesąmonei doh.gif gal po darbo užsuksiu juostelinį papigiaską nusipirksiu..

baikit svaigt doh.gif nes dar aš pradėsiu..

comfort nusipirk. jis kasetinis, 6 litai. 9 lt kazkaip dafiga... g.gif
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2011 10 07, 12:59)
niu tai su papigeska kad ir ryt pakartok..... 4u.gif

nu tai jau teks, nes prisisvaigau dry.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 07, 13:00)
nu tai ne choriona gi pridavinejai. nori, kad progesteronas tau nestuma parodytu?

comfort nusipirk. jis kasetinis, 6 litai. 9 lt kazkaip dafiga...  g.gif

aš ne dėl nėštumo pridavinėjau, o pažiūrėti, kaip elgiasi hormonai 7DPO mirksiukas.gif

tai jo ir ieškosiu eurovaistinėj.. bet po darbo.. o darysiu rytoj.. gal..
Atsakyti
plia, ko taip ilgai laukti? as jau buciau 8 pasidariusi ivairius. Arba gali "Bitute" nusipirkti - 5 litovcai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 07, 13:05)
plia, ko taip ilgai laukti? as jau buciau 8 pasidariusi ivairius. Arba gali "Bitute" nusipirkti - 5 litovcai.

tai gal tau vaistinė panosėj biggrin.gif pas mane tai, sakau, čia pigiausias 9 lt.. iki kitos važiuot reikia, o aš juk darbe smile.gif bet jau nedirbu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 07, 13:07)
tai gal tau vaistinė panosėj biggrin.gif pas mane tai, sakau, čia pigiausias 9 lt.. iki kitos važiuot reikia, o aš juk darbe smile.gif bet jau nedirbu doh.gif

supranti, man tokioj situacijoje butu visiskai nusispjauti ar ta vaistine man panosej ar kitam miesto gale. as jau buciau prie kasos. su kruvele rankose. o darbas ne vilkas - i miska nepabegs..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 07, 13:24)
supranti, man tokioj situacijoje butu visiskai nusispjauti ar ta vaistine man panosej ar kitam miesto gale. as jau buciau prie kasos. su kruvele rankose. o darbas ne vilkas - i miska nepabegs..

ni! aš kantri smile.gif be to, kai ne rimtai vertinu situaciją, tai irnesakyk.gif
manęs namie laukia užsitarnautas po darbo savaitės vyno butelys, o jus man visus planus sujaukėt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 07, 13:27)
ni! aš kantri smile.gif be to, kai ne rimtai vertinu situaciją, tai irnesakyk.gif
manęs namie laukia užsitarnautas po darbo savaitės vyno butelys, o jus man visus planus sujaukėt cool.gif

o! vyno butelys... tai daryk testa dar karta. bo nebezinai ka ten su tuo buteliu daryti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 07, 13:31)
o! vyno butelys... tai daryk testa dar karta. bo nebezinai ka ten su tuo buteliu daryti.

na gerai, blaiviai mąstant, kurią dieną gali/galėjo būti implantaciją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 07 spalio 2011 - 12:40
QUOTE(zuzla @ 2011 10 07, 13:35)
na gerai, blaiviai mąstant, kurią dieną gali/galėjo būti implantaciją?

uzvakar, vakar, siandien ir rytoj paskutine diena. tai turetu buti blankumo isikunijimo antra juostele.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 07, 13:42)
uzvakar, vakar, siandien ir rytoj paskutine diena. tai turetu buti blankumo isikunijimo antra juostele.

na gerai, bandysiu... nusipirksiu du g.gif pasidarysiu po darbo ir rytoj ryte..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 07, 13:45)
na gerai, bandysiu... nusipirksiu du g.gif pasidarysiu po darbo ir rytoj ryte..

aha biggrin.gif uuuuuhhhhhhh, reikalauju NT musu vertinimui. Net jeigu tau atrodys, kad tu ten nieko nematai
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 07, 13:49)
aha  biggrin.gif uuuuuhhhhhhh, reikalauju NT musu vertinimui. Net jeigu tau atrodys, kad tu ten nieko nematai

o šį iš darbo parsivežti namo? lotuliukas.gif
Atsakyti