QUOTE(Afrodite69 @ 2011 10 13, 14:24)
ir dabar pasakysiu kas del vezio...kai suzinojau buvo sokas.buvo net tokiu zmoniu,kurie man pasake kaip tu laikais dar,i darba eini,pyraga kepi-as tavo vietoj buciau jau nusizudziusi..vezys tai nera prasmes jau kovoti.
Nu jo.....nu ...

Kaip galima taip pasakyti,ir iš viso,koks turi būti bukas žmogus,kad taip galvotų, su ŽIV žmonės nugyvena visą gyvenimą,nu tyliu,gi gimdos kaklelio vėžio išgyvenamumo prognozės tikrai didelės, suprantu,su kasos vėžiu jau šiaip sau gal, ten tik 5 proc,. bet šiaip..kiek aplink mane žmonių, išsigydžiusių vėžį prieš n metų..
o dėl viso kito..
O šiaip religinėmis temomis daugiau nediskutuosiu, manau, tai netikslinga
QUOTE(Ingbri @ 2011 10 13, 16:02)
Buvau pas gyd. Rutkauskiene ir Gyd. Sidlauska (jis KMUK dirba mokslini darba, bet nekonsultuoja). I TTH tyrima endokrinologai kreipia demesi tada, jei norima pastoti, t.y jei jis bus normos ribose ir kreipiates del visai kitu priezasciu, tai jiems tas tyrimas "neuzklius".
Aš irgi buvau pas Rutkauskienę, bet ėjau tada dėl tinimo, širdies veiklos sutrikimų, bet minėjau jai,kad nepavyksta pastoti,ji nieko dėl to nesakė, sakė, viskas ok. Bet aišku, taip tiksliai apie TTH normas neklausiau, nežinojau to