Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 13, 14:13)
O kaip tada savižudžiai? Dievas apsiskaičiavo, pervertino to žmogaus galimybes?

ne. kaip suprantu, D net neprileidžia tokios minties, kad žmogus gali atimti sau gyvybę, jis juk neturi teisės, D gyvybę davė, jis ją ir gali atimti.. todėl savižudžiai yra didelėj nuodemėj prieš D ir negali niekaip jos išpirkti, nes jau yra mirę... juk už savižudžius net mišios neteikiamos, ar klystu? nors dabar už pinigus viskas įmanoma..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 13 spalio 2011 - 14:40
QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 13, 11:08)
Svekutės

g.gif  Susimėčiau visai. Prieš 1,5 metų buvau pas endokrinologę KMUK (dėl visaikitų priežasčių), atsakymas- visi hormonai ok. BEt dabar ..jeigu gali būti blogai, nors ir telpa į normas..pasimečiau, neturiu tų skaičiukų, niekas niekada neminėjo, kad dėl to TTH gali būti tokios problemos, tai gal reikia tada vėl tirtis? g.gif Jei ne paslaptis, pas ką buvai KMUK?

Buvau pas gyd. Rutkauskiene ir Gyd. Sidlauska (jis KMUK dirba mokslini darba, bet nekonsultuoja). I TTH tyrima endokrinologai kreipia demesi tada, jei norima pastoti, t.y jei jis bus normos ribose ir kreipiates del visai kitu priezasciu, tai jiems tas tyrimas "neuzklius".
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 10 13, 14:24)
ir dabar pasakysiu kas del vezio...kai suzinojau buvo sokas.buvo net tokiu zmoniu,kurie man pasake kaip tu laikais dar,i darba eini,pyraga kepi-as tavo vietoj buciau jau nusizudziusi..vezys tai nera prasmes jau kovoti.

Nu jo.....nu ... blink.gif Kaip galima taip pasakyti,ir iš viso,koks turi būti bukas žmogus,kad taip galvotų, su ŽIV žmonės nugyvena visą gyvenimą,nu tyliu,gi gimdos kaklelio vėžio išgyvenamumo prognozės tikrai didelės, suprantu,su kasos vėžiu jau šiaip sau gal, ten tik 5 proc,. bet šiaip..kiek aplink mane žmonių, išsigydžiusių vėžį prieš n metų..

o dėl viso kito.. drinks_cheers.gif 4u.gif
O šiaip religinėmis temomis daugiau nediskutuosiu, manau, tai netikslinga 4u.gif

QUOTE(Ingbri @ 2011 10 13, 16:02)
Buvau pas gyd. Rutkauskiene ir Gyd. Sidlauska (jis KMUK dirba mokslini darba, bet nekonsultuoja). I TTH tyrima endokrinologai kreipia demesi tada, jei norima pastoti, t.y jei jis bus normos ribose ir kreipiates del visai kitu priezasciu, tai jiems tas tyrimas "neuzklius".

Aš irgi buvau pas Rutkauskienę, bet ėjau tada dėl tinimo, širdies veiklos sutrikimų, bet minėjau jai,kad nepavyksta pastoti,ji nieko dėl to nesakė, sakė, viskas ok. Bet aišku, taip tiksliai apie TTH normas neklausiau, nežinojau to unsure.gif
Atsakyti
Susimaisiau buvau pas gyd.Butkuviene is KMUK
Atsakyti
Labas vakaras, merginos.
Matau, diskutavote apie ta mano fraze.. "D" varda naudoju, nes "visi naudoja" tokiame kontekste. As gal prie liabiau tikinciu, nei prie labiau netikinciu. Bet kaip visi, prisimenu D kai tik bloga buna. Savanaude as siuo klausimu, nieko nepaknisi... Bet del tos frazes. matot, kiekvienas supranta skirtingai ka mato, ka girdi, ka sako. Mano mintis buvo tame, kad viskas ka tenka isgyventi nera kancios, bet isbandymai pries kazkokia labai laiminga atomazga. Taikomojoje ekonomikoje yra toks desnys "nera tokio dalyko kaip nemokomi pusryciai". Uz tuos "pusrycius" vistiek kazkas sumokejo. Tai vat ka betenka isgyventi (siuo atveju labai tinka sis zodis isgyventi), viskas kaip kazkokia imoka busimoms svajonems issipildyti. Kai kas to nesuvokia ir pasitraukia (nors kas cia - tiesiog galva neisnese bedos, nebuvo tinkamo zodzio gal, kuris galetu ka nors pakeisti, o gal pats nenorejo, kad jam padetu), kai kas kovoja ir eina tolyn. O kuo toliau - tuo sviesiau. Tai tik tiek. O religija... ka as zinau, nesvarsciau as apie savo bedas is religines puses.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 13, 11:18)
10 IUI  blink.gif  doh.gif Kodėl tiek daug jų tau darė, jei pirmi penki nedavė rezultatų. Manau, tau tikrai reikėtų ryžtis IVF. Tik kreipkis pas geriausią specelistą. Mergaitės tikrai rekomenduos ką nors. Įvaikinimas irgi puikus sprendimas, bet jeigu bent kabinosi, gal tikrai verta dar pabandyti. Vien dėl to, kad paskui negraužtumei savęs, kad nepadarei visko ką galėjai, kol buvo laikas. Nejaugi tikrai neliko nė lašelio vilties?

1as eugenijos klinikoj, antras trecias VK po trecio pastojau, tada seke dar 6.....tada ilga pertrauka, pabandem dar viena ir nustojom... ivaikinimas ir pastojimas nesusije dalykai, visada sieksiu pagimdyti. Tiesiog su MB sakem nuo pazinties dienu kad turesim savu ir ivaikinsim, tik buvo planas isivaikint po savu, kadangi taip susikloste viskas tai nusprendem eiga apsukti ir pradeti isivaikinimo kelia. Taigi siuo metu dok sutvarkyti beliko sulaukti pasiulymo, tai kuris p0irmas ateis as nzn ar pastosiu ar sulauksiu jau pagimdyto vaikucio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2011 10 13, 20:30)
1as eugenijos klinikoj, antras trecias VK po trecio pastojau, tada seke dar 6.....tada ilga pertrauka, pabandem dar viena ir nustojom... ivaikinimas ir pastojimas nesusije dalykai, visada sieksiu pagimdyti. Tiesiog su MB sakem nuo pazinties dienu kad turesim savu ir ivaikinsim, tik buvo planas isivaikint po savu, kadangi taip susikloste viskas tai nusprendem eiga apsukti ir pradeti isivaikinimo kelia. Taigi siuo metu dok sutvarkyti beliko sulaukti pasiulymo, tai kuris p0irmas ateis as nzn ar pastosiu ar sulauksiu jau pagimdyto vaikucio smile.gif

Man atrodo, turesite abu is karto. Labai daug atveju, kad seima ivaikina ir kai tik naujas seimos narys atkeliauja i namus - cia pat ir naujai iskepta mama suzino, kad tuoj bus broliukas arba sesute. As aibe tokiu pavyzdziu zinau.
Amela, o kodel ne IVF?
Papildyta:
A, tiesa, siandien 23ccd ir as turiu toooooooookia nuostabaus didzio krutine, kad net nueinu prie veidrodzio pasigrozeti. Dupho poveikis man labai patinka smile.gif As kad ir "tuscia" si cikla, nes cista turiu, bet dupha S liepe gerti vistiek. Tai net neisivaizduoju, kaip po to as be jo apseisiu...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 13, 21:08)
A, tiesa, siandien 23ccd ir as turiu toooooooookia nuostabaus didzio krutine, kad net nueinu prie veidrodzio pasigrozeti. Dupho poveikis man labai patinka smile.gif

As kad ir "tuscia" si cikla, nes cista turiu, bet dupha S liepe gerti vistiek. Tai net neisivaizduoju, kaip po to as be jo apseisiu...

kai tokia reklama, kaip čia to dufo gerti nepradėjus bigsmile.gif tuo labiau, kad išrašytas bigsmile.gif prie prg ~50 hihihi.gif

po to dėl kitų priežasčių jin bus graži mirksiukas.gif o va paskui... nežinau, ką darysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 13, 21:08)
Amela, o kodel ne IVF?

ne ivf nes finansai neleidzia, reiketu taupyt, o db isirenginejam naujus namus tai kazkaip norisi susitvarkyt. o ir siaip kazkaip netraukia db nei iui nei ivf vien apie vaistus pagalvojus bloga darosi, o ir siaip su mano bedom tai ir iui turetu padeti bet o taciau... matyt toks laikas, bet kazkaip ziuriu kuo toliau tuo maziau as noriu grizti prie tu proceduru. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 11, 09:04)

Zemyna, o Tu tikek, kad viskas Jums bus gerai group.gif
Papildyta:
QUOTE(regata @ 2011 10 11, 13:44)

Tai asmeniskai ir as taip galvoju, bet kiti keistai i visa tai ziuri smile.gif
Kitu atveju galvoju, na jei ne sau laikau, tai broliui laikui atejus atiduosiu smile.gif
Atsakyti
na o aš jau jaučiu, kaip mano nelabosios atsivelka, geresnio laiko ir negalėjo pataikyti - išvažiuojam šian pailsėt į druskininkus.. juk galėjo porą dienų anksčiau ar vėliau prasidėt doh.gif ir kažkaip pagalvojau, kad man gyvenime nėra pasisekė mastau.gif nu vat šiaip, be jokių pastangų, nu nėra nukritusi iš dangaus sėkmė.. nu reik dar pabandyt teleloto nusipirkt kaip astukijus iš IUI temos lotuliukas.gif

visoms gero savaitgalio 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 13, 21:16)
kai tokia reklama, kaip čia to dufo gerti nepradėjus bigsmile.gif tuo labiau, kad išrašytas bigsmile.gif prie prg ~50 hihihi.gif

po to dėl kitų priežasčių jin bus graži mirksiukas.gif o va paskui... nežinau, ką darysi biggrin.gif
paskui mane isgelbes visagalis silikonas biggrin.gif
o kodel negeri? jeigu israsytas?

QUOTE(amela @ 2011 10 13, 21:46)
ne ivf nes finansai neleidzia, reiketu taupyt, o db isirenginejam naujus namus tai kazkaip norisi susitvarkyt. o ir siaip kazkaip netraukia db nei iui nei ivf vien apie vaistus pagalvojus bloga darosi, o ir siaip su mano bedom tai ir iui turetu padeti bet o taciau... matyt toks laikas, bet kazkaip ziuriu kuo toliau tuo maziau as noriu grizti prie tu proceduru. g.gif

aisku viskas. gerai, kad yra tokiu seimu kaip jus - kas nebijo svetima vaika padaryti savu smile.gif 4u.gif as tai baile siuo atveju - genu nepazistu, tai prisibijau. Bet ka padarysi, gal ir mes kada nors prieisime tokios isvados ir irgi pasiimsim.

Zuzla - ok.ob ir pirmyn tik i atrakcionus smile.gif
Atsakyti