Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 24, 19:27)
aaaa, nu tai, matyt, turi ir asmeniniu reikalu daktare... juk ne vien mumis ji gyva..

nu zinai, jei buciau jos sena paciente kokia ir tureciau jos mob. telefona tai skambinciau jai tartis del vizito, bet kadangi eisiu tik pirma karta tai si karta ir pas kita gydytoja bus gerai, juk ji tik tures mane apziureti ultrogarsu ir pasakyti kaip ten mano foliai, o jau visa kita man reguliuos daktaras is Lv ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 24, 21:05)
nu zinai, jei buciau jos sena paciente kokia ir tureciau jos mob. telefona tai skambinciau jai tartis del vizito, bet kadangi eisiu tik pirma karta tai si karta ir pas kita gydytoja bus gerai, juk ji tik tures mane apziureti ultrogarsu ir pasakyti kaip ten mano foliai, o jau visa kita man reguliuos daktaras is Lv ax.gif

del artejanciu ilgu isieginiu ir mane gine priims dviem dienom anksciau. tai gerai kad jai paskambinau (kitu klausimu). butu man viska prapuole si cikla. vadinasi turiu sesta jausma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 25, 08:15)
del artejanciu ilgu isieginiu ir mane gine priims dviem dienom anksciau. tai gerai kad jai paskambinau (kitu klausimu). butu man viska prapuole si cikla. vadinasi turiu sesta jausma  lotuliukas.gif

joooo tos sventes suknisa reikalus visus doh.gif kazin jei 10 ciklo diena ispuola lapkricio 1 d. gal galima ehoskopija pasidaryti lapkricio 2 d. ar ne bus per velu gal jau reikes ovitreli leisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 25, 10:19)
joooo tos sventes suknisa reikalus visus doh.gif kazin jei 10 ciklo diena ispuola lapkricio 1 d. gal galima ehoskopija pasidaryti lapkricio 2 d. ar ne bus per velu gal jau reikes ovitreli leisti g.gif

tikrai ne velu, mano gydytoja man liepia visada 12-14 c.d. pas ja atvaziuoti, ir niekada dar nebuvo velu. tau isvis gerai, o man ispuola mano ciklo vidurys per pat svenciu pika.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 25, 09:34)
tikrai ne velu, mano gydytoja man liepia visada 12-14 c.d. pas ja atvaziuoti, ir niekada dar nebuvo velu. tau isvis gerai, o man ispuola mano ciklo vidurys per pat svenciu pika.

tai gerai tada jei ne velu bus, tai gal tavo gydytoja gales tave priimti per sventes, juk ciklas toks dalykas kaip ispuola taip, manau daktarai ta supranta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 25, 11:04)
tai gerai tada jei ne velu bus, tai gal tavo gydytoja gales tave priimti per sventes, juk ciklas toks dalykas kaip ispuola taip, manau daktarai ta supranta rolleyes.gif

negales, todel liepe atvykti pas ja dviem dienom anksciau. idomu ka nors pamatys gero?
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 25, 10:08)
negales, todel liepe atvykti pas ja dviem dienom anksciau. idomu ka nors pamatys gero?

nu jei gydytoja taip liepe reiskia nieko tokio, pamatys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 24, 20:05)
nu tai del paziurejimo tikrai uzteks ir kitos gydytojos. O S zut-but reiketu jeigu schema reiketu rasyti ir apskritai ziureti kame ten reikalas.

QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 25, 09:19)

jo, pasirodo, mane irgi. Kazkaip nezinojau, kad bus ilgasis savaitgalis, ir staiga tavo posta skaitydama nusprendziau pasukti i klinika. Nu ka, eisiu 4 dienom anksciau, negu priklausytu. Bus tik penkta stimuliaciju diena. Bet tiketina, kad lapkricio 2-3 turetu buti IUI. Cia bent jau pagal mano paskaiciavimus. Nors, einu as dar paskaiciuoti, kazkaip grybauju pastaruoju metu visame kame.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 25, 10:16)
nu tai del paziurejimo tikrai uzteks ir kitos gydytojos. O S zut-but reiketu jeigu schema reiketu rasyti ir apskritai ziureti kame ten reikalas.
jo, pasirodo, mane irgi. Kazkaip nezinojau, kad bus ilgasis savaitgalis, ir staiga tavo posta skaitydama nusprendziau pasukti i klinika. Nu ka, eisiu 4 dienom anksciau, negu priklausytu. Bus tik penkta stimuliaciju diena. Bet tiketina, kad lapkricio 2-3 turetu buti IUI. Cia bent jau pagal mano paskaiciavimus. Nors, einu as dar paskaiciuoti, kazkaip grybauju pastaruoju metu visame kame.

ir as manau, kad apziurai uzteks ir kitos gydytojos.
jooooooo tos sventes mums cia visai ne i nauda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 25, 10:19)
ir as manau, kad apziurai uzteks ir kitos gydytojos.
jooooooo tos sventes mums cia visai ne i nauda schmoll.gif

nu, sakiau, kad nusigrybausiu doh.gif O nusimato tik 11.06... cia pagal prisimink.lt kalendoriu. Paziuresim dar, ka OT sakys. Galejau drasiai eiti lapkricio 2 i priemima. Nu nieko, paziuresim kaip auga viskas. Nes bus jau gonal, o mano organizmas laaabai greitai stimuliacija reaguoja, tai gal ir...
Klausykite, o jums per stimuliacijas mmm nedingsta greiciau? man siaip visada natur cikle tai septynias dienas, o tik sedu ant closto - diena, dvi ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 25, 10:26)
nu, sakiau, kad nusigrybausiu  doh.gif O nusimato tik 11.06... cia pagal prisimink.lt kalendoriu. Paziuresim dar, ka OT sakys. Galejau drasiai eiti lapkricio 2 i priemima. Nu nieko, paziuresim kaip auga viskas. Nes bus jau gonal, o mano organizmas laaabai greitai stimuliacija reaguoja, tai gal ir...
Klausykite, o jums per stimuliacijas mmm nedingsta greiciau? man siaip visada natur cikle tai septynias dienas, o tik sedu ant closto - diena, dvi ir viskas.

as irgi eisiu i klinika tikriausiai lapkricio 1 d., parasiau gyd i lv, kad pas mus bus ne darbo diena , ziuresim ka parasis. Ogo po closto netgi taip buna, nu as dar to nezinau tik pirma stimuliacija turesiu tada galesiu pasakyti, o siaip mani mmm irgi 5-6 dienos, 7 labai jau retai
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 25, 10:30)
as irgi eisiu i klinika tikriausiai lapkricio 1 d., parasiau gyd i lv, kad pas mus bus ne darbo diena , ziuresim ka parasis. Ogo po closto netgi taip buna, nu as dar to nezinau tik pirma stimuliacija turesiu tada galesiu pasakyti, o siaip mani mmm irgi 5-6 dienos, 7 labai jau retai

nesuprask taip, kad visas periodas yra dnie-dvi. Man tai sutrumpeja kai pradedu closta gerti, t.y. si cikla 2 diena be clost + 2 dienas su clost, viso 4, o natur butu buve 7.. O kai stimuliuojuos nuo 5 cd, tada 4 be clost ir 1 su clost, viso 5. Kaip bebutu - man laaabai patinka sitokia organizmo reakcija.
Atsakyti