QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 24, 20:05)
nu zinai, jei buciau jos sena paciente kokia ir tureciau jos mob. telefona tai skambinciau jai tartis del vizito, bet kadangi eisiu tik pirma karta tai si karta ir pas kita gydytoja bus gerai, juk ji tik tures mane apziureti ultrogarsu ir pasakyti kaip ten mano foliai, o jau visa kita man reguliuos daktaras is Lv
nu tai del paziurejimo tikrai uzteks ir kitos gydytojos. O S zut-but reiketu jeigu schema reiketu rasyti ir apskritai ziureti kame ten reikalas.
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 25, 09:19)
joooo tos sventes suknisa reikalus visus

kazin jei 10 ciklo diena ispuola lapkricio 1 d. gal galima ehoskopija pasidaryti lapkricio 2 d. ar ne bus per velu gal jau reikes ovitreli leisti
jo, pasirodo, mane irgi. Kazkaip nezinojau, kad bus ilgasis savaitgalis, ir staiga tavo posta skaitydama nusprendziau pasukti i klinika. Nu ka, eisiu 4 dienom anksciau, negu priklausytu. Bus tik penkta stimuliaciju diena. Bet tiketina, kad lapkricio 2-3 turetu buti IUI. Cia bent jau pagal mano paskaiciavimus. Nors, einu as dar paskaiciuoti, kazkaip grybauju pastaruoju metu visame kame.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.