QUOTE(zuzla @ 2011 10 25, 15:28)
būtent taip ir bus jei tik uostysi

nevalgant dar niekas nenumetė svorio, nors nežinau, kaip ten yra, kai hormoninies
as numeciau nevalgant.. nuo 75 iki 53.. per pusmeti.
QUOTE(maika @ 2011 10 25, 15:57)
Esu ir aš praleidus tabletę porą kartų, bet nieko nebuvo

visų organizmai skirtingi
(zuzla drąsinu)
kaip as tau pavydziu...
QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 25, 16:39)
nuo liepos pabaigos žoleles, bičių pienelį didelėm dozėm, tą iš M raidės ir bebrus. Per paskutinį IUi buvo 24 mln/ml, seniau būdavo daugiau.
viskas, viskas, jeigu pasakysi "ne", tiesiog atjungs ir palaidos su visais organais. O kažkam jie būtų išgelbėję gyvybę..Tema gal ir ne ta, bet (niekam nelinkiu) kai žmonės atsiduria toje situacijoje, kad pvz jų vaiko gyvybę gali išgelbėti tik donoro organas, turbūt įsivaizduoji,kaip jiems skamba frazė "nenoriu varginti artimųjų"
tai skaityk, tik nuo spalio pabaigos kazkas turi duoti gerus rezultatus... na, plius-minus. Manau, per lapkriti padides kiekis..
Gal jiems skamba ir ziauriai, bet juk as turiu tokia teise nenoreti varginti artimuju, ane? Be to, jeigu as neturesiu donoro korteles, bet turesiu mirusius smegenis, patikek, man bus visiskai dzin ka padarys su mano kepenim ir inkstais ir ar mane ismes i siuksliu deze ar kremuos. As tik sakau, kaip as noreciau, kad butu, bet nera faktas, kad taip bus. Gal is viso as busiu bomze ir nudvesiu po medziu kokia salta ziema.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.