Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 25, 11:36)
O kiek laiko geria zoleles? O kiek vyras turejo per IUI?

nuo liepos pabaigos žoleles, bičių pienelį didelėm dozėm, tą iš M raidės ir bebrus. Per paskutinį IUi buvo 24 mln/ml, seniau būdavo daugiau.

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 25, 12:26)
artimieji nezino 100%, kad jau viskas.

viskas, viskas, jeigu pasakysi "ne", tiesiog atjungs ir palaidos su visais organais. O kažkam jie būtų išgelbėję gyvybę..Tema gal ir ne ta, bet (niekam nelinkiu) kai žmonės atsiduria toje situacijoje, kad pvz jų vaiko gyvybę gali išgelbėti tik donoro organas, turbūt įsivaizduoji,kaip jiems skamba frazė "nenoriu varginti artimųjų" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 25, 15:28)
būtent taip ir bus jei tik uostysi smile.gif nevalgant dar niekas nenumetė svorio, nors nežinau, kaip ten yra, kai hormoninies mastau.gif

as numeciau nevalgant.. nuo 75 iki 53.. per pusmeti.

QUOTE(maika @ 2011 10 25, 15:57)
Esu ir aš praleidus tabletę porą kartų, bet nieko nebuvo smile.gif visų organizmai skirtingi smile.gif (zuzla drąsinu)  ax.gif

kaip as tau pavydziu...

QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 25, 16:39)
nuo liepos pabaigos žoleles, bičių pienelį didelėm dozėm, tą iš M raidės ir bebrus. Per paskutinį IUi buvo 24 mln/ml, seniau būdavo daugiau.

viskas, viskas, jeigu pasakysi "ne", tiesiog atjungs ir palaidos su visais organais. O kažkam jie būtų išgelbėję gyvybę..Tema gal ir ne ta, bet (niekam nelinkiu) kai žmonės atsiduria toje situacijoje, kad pvz jų vaiko gyvybę gali išgelbėti tik donoro organas, turbūt įsivaizduoji,kaip jiems skamba frazė "nenoriu varginti artimųjų" unsure.gif
tai skaityk, tik nuo spalio pabaigos kazkas turi duoti gerus rezultatus... na, plius-minus. Manau, per lapkriti padides kiekis..

Gal jiems skamba ir ziauriai, bet juk as turiu tokia teise nenoreti varginti artimuju, ane? Be to, jeigu as neturesiu donoro korteles, bet turesiu mirusius smegenis, patikek, man bus visiskai dzin ka padarys su mano kepenim ir inkstais ir ar mane ismes i siuksliu deze ar kremuos. As tik sakau, kaip as noreciau, kad butu, bet nera faktas, kad taip bus. Gal is viso as busiu bomze ir nudvesiu po medziu kokia salta ziema.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 25, 16:53)
as numeciau nevalgant.. nuo 75 iki 53.. per pusmeti.

staigiai tu čia smile.gif nėra gerai, koks stresas organizmui.. kada tu čia taip, senai?
aš valgant (nesvarbu ką) 14 numėčiau, bet per du metus smile.gif todėl kg grįžimo nebijau, nekalbu apie kg priaugimą dėl hormonų ar kitų su valgymu nesusijusių dalykų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 25 spalio 2011 - 16:15
QUOTE(zuzla @ 2011 10 25, 17:09)
staigiai tu čia smile.gif nėra gerai, koks stresas organizmui.. kada tu čia taip, senai?
aš valgant (nesvarbu ką) 14 numėčiau, bet per du metus smile.gif todėl kg grįžimo nebijau, nekalbu apie kg priaugimą dėl hormonų ar kitų su valgymu nesusijusių dalykų

hmm... 2002-iais. Be hormonu ir sporto sveriu 57 iki siol. (man 53 mazai - galva svaigsta, tai pasiauginau iki 55, o po to pats organizmas susirguliavo ant 57. netrukdziau jam tame). Su sportu kazkur 60. O hormonai.... jie ant tieeeeeek gadina mano figura, kad man zliumbti norisi. As jiems visiskai nepakanti. Vat dabar vel prasideda sis clostinis kosmaras - uosle tokia, kad sunys ir katinai poilsiauja palyginus, i medziokle mane galima isleisti. O dar uoslines haliucinacijos. Aj, zodziu, ka cia kalbeti. Geriau bromkriptinas su savo "ratu" poveikiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 25, 19:07)
hmm... 2002-iais. Be hormonu ir sporto sveriu 57 iki siol. (man 53 mazai - galva svaigsta, tai pasiauginau iki 55, o po to pats organizmas susirguliavo ant 57. netrukdziau jam tame). Su sportu kazkur 60. O hormonai.... jie ant tieeeeeek gadina mano figura, kad man zliumbti norisi. As jiems visiskai nepakanti. Vat dabar vel prasideda sis clostinis kosmaras - uosle tokia, kad sunys ir katinai poilsiauja palyginus, i medziokle mane galima isleisti. O dar uoslines haliucinacijos. Aj, zodziu, ka cia kalbeti. Geriau bromkriptinas su savo "ratu" poveikiu.  doh.gif

as jau pradejau bijoti tos stimuliacijos paskaicius komentus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 25, 16:18)

visoms skirtinga ta stimuliacija taiko, nuo bedeliu, organizmo viskas priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 25, 19:18)

uoj, nebijok, juk neskauda. Be to - visoms skirtingi vaistai, skirtingos schemos, skirtingai organizmai reaguoja. Gal tu kaip tik isgrazesi. Cia juk kaip su nestumu buna - vienos sustorej, kitos svori pameta, trecioms tik pilvas auga, o figura nepakitusi. Cia gi kiekvienas atvejis individualus.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 25, 19:07)
O hormonai.... jie ant tieeeeeek gadina mano figura, kad man zliumbti norisi. As jiems visiskai nepakanti. Vat dabar vel prasideda sis clostinis kosmaras

eina sau sad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 25, 19:47)

tikrai jau... kad tegul eina sau... tas uoslinis kosmaras dar puse bedos palyginus su tuo, kas auga ant slaunu ir liemens srityje... kaip mieliu tesla.. doh.gif doh.gif nu bet kazka reikia paaukoti vardan nuosavo vaiko.. tik ziauri neteisybe, kad del vyro problemu kenteti turiu AS! ir GN tuo paciu... aaaaa, :zliumbiantiskruvinomasaromsmailikas:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 25 spalio 2011 - 18:58
jooo tas ir yra pikciausia, kad pas mane kaip ir nera problemu, O vyksta pati , kiekviena cikla pagal isskiras jauciu O, folikulai auga, bet po vienos nepasisekusiui IUI natur. cikle jau paprasiu vaistu, gyd. dave pacius paprasciausius. Nu ziuresim kaip cia kas bus smile.gif
Atsakyti
Bent jau mane priverčia nusišypsoti smile.gif paprasta, miela, linksma smile.gif
(po maždaug 17 perklausos/peržiūros pradėjau stebėt kaip tos šokėjos šoka biggrin.gif irgi labai miela biggrin.gif )
http://www.youtube.c...h?v=ZhiyK76j1kA
Visoms gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 26 spalio 2011 - 06:52
QUOTE(maika @ 2011 10 26, 07:49)
Bent jau mane priverčia nusišypsoti smile.gif paprasta, miela, linksma smile.gif
(po maždaug 17 perklausos/peržiūros pradėjau stebėt kaip tos šokėjos šoka  biggrin.gif irgi labai miela  biggrin.gif )
http://www.youtube.c...h?v=ZhiyK76j1kA
Visoms gražios dienos  4u.gif

oola-la-oo-la-la whats a wonderful surprise biggrin.gif

Labas rytas. gero treciadienio.
Atsakyti