Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

4u.gif Labas rytelis 4u.gif
jau galutinai persikraustau cia. nebedarysim daugiau iui, o taupom pinigelius ir kazkuri menesi po nauju darysim ivf.
aisku visu ciklu nesiruosiu praleist, ir toliau vaziuosiu pas gine iki O, sudarys planiuka, bet dirbsim jau patys blush2.gif

oi, kaip greit ilgas savaitgalis praejo g.gif nespejau ka ir pasidaryt
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 11 01, 10:15)
4u.gif Labas rytelis  4u.gif
jau galutinai persikraustau cia. nebedarysim daugiau iui, o taupom pinigelius ir kazkuri menesi po nauju darysim ivf.
aisku visu ciklu nesiruosiu praleist, ir toliau vaziuosiu pas gine iki O, sudarys planiuka, bet dirbsim jau patys  blush2.gif

oi, kaip greit ilgas savaitgalis praejo  g.gif  nespejau ka ir pasidaryt

Labas rytas 4u.gif saunuoliai, kad nepasiduodam taip ir toliau, juk greitai stebuklu metas Kaledos ir ziurek jums neprireiks nei IUI nei Ivf, nes pastosi naturaliai bigsmile.gif
O jeigu ir prireiks tai linkiu, kad jis butu pirmas ir paskutinis ir kad butu is karto dvynukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 01, 11:41)
Labas rytas 4u.gif saunuoliai, kad nepasiduodam taip ir toliau, juk greitai stebuklu metas Kaledos ir ziurek jums neprireiks nei IUI nei Ivf, nes pastosi naturaliai bigsmile.gif
O jeigu ir prireiks tai linkiu, kad jis butu pirmas ir paskutinis ir kad butu is karto dvynukai lotuliukas.gif

siaip pradziai noreciau vieno blush2.gif bet jei bus du, auginsiu ir du
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 11 01, 11:43)
siaip pradziai noreciau vieno  blush2.gif  bet jei bus du, auginsiu ir du

ka tik i uzpakali susileidau dvi dozes pregnyl'io. tuoj galesiu dirbti sesele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 29, 17:09)
vakar kaip stik sventem bendradarbes gimtadieni pirtij ax.gif
as irgi buvau pirty sestadieni. laaabai faina.

QUOTE(spinsa @ 2011 11 01, 10:15)
4u.gif Labas rytelis  4u.gif
aisku visu ciklu nesiruosiu praleist, ir toliau vaziuosiu pas gine iki O, sudarys planiuka, bet dirbsim jau patys  blush2.gif

oi, kaip greit ilgas savaitgalis praejo  g.gif  nespejau ka ir pasidaryt
Ta prasme, stimuliuosies, bet IUI nedarysi?
As irgi nieko nespejau.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 01, 13:23)
as irgi buvau pirty sestadieni. laaabai faina.
Ta prasme, stimuliuosies, bet IUI nedarysi?
As irgi nieko nespejau.

ir nesistimuliuosi, kolkas pas mane folis auga naturaliai (dar po lp praejo keletas menesiu), nueinu pas gine, sudaro planiuka, o mes jau su MB pasidarom iki galo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 11 01, 17:52)
ir nesistimuliuosi, kolkas pas mane folis auga naturaliai (dar po lp praejo keletas menesiu), nueinu pas gine, sudaro planiuka, o mes jau su MB pasidarom iki galo  biggrin.gif

aaaa, nd plana... nu ta as pati sau pasiskiriu biggrin.gif
Atsakyti
Miau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 11 02, 12:11)

biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano atveju tai ne miau, o MAAAAAAAUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!! wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 02, 14:06)
Mano atveju tai ne miau, o MAAAAAAAUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!  wacko.gif

What's up?

Aš tai va sužinojau įdomių dalykų..Anyta pasipasakojo..svarstydama, iš kur vyro bėdos.. Pasirodo, jie su broliu vaikystėj labai ilgai šlapinosi į lovas, ji vežė juos pas kažkokią..fig snajet, gydytoją ar šarlatanę į Kėdainius, ten davė kažkokių vaistų,nuo kurių mano vyras gulėjo paslikas, vos nenumirė, atėjo pediatrė, davė velnių, ką jūs darot, visą gyvenimą sugadinsit,numarinsit. Broliui tų vaistų nebedavė.
Brolis abiejų vaikų susilaukė iš pirmo bandymų mėnesio.
Kad bent žinotų, kas ten buvo. Gi nė šuns ausies neraukia, o daro nesąmones..
Standartas: visos bėdos per tas anytas cool.gif

Aišku, suprantu, gali būti visai ne čia priežastis, bet...
Rrrrrrrrrr...... mad.gif
Atsakyti
kraustymasis scare.gif

pasiklausinek zolininku. gal kokia jadvygai parasyk eimaila, tiesiog gal kaip ismanantis zmogus, nuopsirdziai neatlygintinai noretu padeti ir bent jau duoti supratima kas per zoles.
tiesa, tom zolem tavo vyras alergiskas... duoti uostyti viska is eiles? (black humor)
Atsakyti