Įkraunama...
Įkraunama...

Sterilizatoriai - kokį pasirinkti?

Turėjau nusipirkusi, bet greitai vėl pardaviau, nes tikrai nebūtinas daiktas. Nebent dvynukams... biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Mes naudojames Avent sterilizatoriumi. labai patenkinta. Tikrai viskas vyksta labai greitai, nereikia sukt galvos.
Atsakyti
O kiek galima laikyti issterilizuotus daiktus? As tik ruosiuosi gimdymui, kazkur skaiciau kad reikia i ligonine pasiimti pientrauki ir indeliu pienui laikyti ( jei kartais mastitas uzpultun ) Tai pries kiek laiko man tuos indelius issisterilkizuoti, kad jie nusivezus i ligonine vis dar butu sterilus blush2.gif
Atsakyti
As issterilizavau buteliukus tik pora kartu kai ka tik nusipirkau ( nuo tu gamykliniu dulkiu kaip sakant) Ir nemanau kad tai butina. Vaikas nesiskundzia pienlige. Tiesa, kiekviena karta beveik pries valgant ciulptuka pamirkau i sodos tirpala. Tas padeda neatsirasti pienliges grybui burnyteje. As nemanau kad musu mamos ar mociutes sterilizuodavo buteliukus. Visi sveiki uzaugom. As uztai kad vaiko siltnamio salygomis auginti nereikia. Kuo daugiau saugai nuo bakteriju - tuo daugiau serga. Ne viena toki vaika pazyztu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledukelt: 11 balandžio 2008 - 12:42
as sterilizuoju nuolat, nes man i sterilizatoriu sudet paprasciau nei su soda perplauti, rankos sausos lieka ax.gif
Atsakyti
Mes sterilizavom sterilizatoriuje iki 3 men. o db tiesiog perplaunu karstu vandeniu ir viskas, kartais profilaktiskai perpilu karstu virintu vandeniu. thumbup.gif
Atsakyti
o as tai pavirinu visada smile.gif
Atsakyti
Neturėjau tokio, bet naujam leliukui tikrai pirkčiau. Manau būtų žymiai patogiau. thumbup.gif
Atsakyti
nepamainomas dalykas sterilizatorius,neisivaizduoju kaip be jo isiversciau g.gif
Atsakyti
as irgi isigyjau kam ten dar uzvirint vandeni statyt i kriaukle pilt valyt nusidegini rankas po to o cia tik sudesi i mikre porA min ir viskas
Atsakyti
Aciu temos autorei, nes ir as pasisemiau ziniu smile.gif Jau zinau kaip sterilizuosiu savo Maziuko buteliukus smile.gif
Atsakyti
Sveikutes!

As dar tik nestuke.gif . Bet va niekaip nesugalvoju ar pirkti man ta sterilizatoriu ar ne. Jeigu as tik krutimi maitinsiu ir nesaldysiu pienuko ar man reikes jo? MAn atidave pientrauki avento(naudosi tik nutraukt jei krutine skaudes) , tai sugalvojau pasterizuoti ji 5 min verdanciame vandenyje kaip ten irgi siuloma, tai jis visas kazkokiom nuosedom pasidenge, tai net nezinau ar man reikes sterilizatoriaus, ar as tiesiog nemoku normaliai sterilizuoti vandenyje unsure.gif
Patarkite, a? verysad.gif
Atsakyti