Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydus vyras

QUOTE(dsv @ 2007 06 11, 17:39)
o mano vyrui neuztektu zodzio apibudinimo pavydus doh.gif jis ne tik pavydus bet ir is vis, net nezinau kaip tai ivardint ar apibudint verysad.gif as is namu beveik niekur neiseinu, jei susitinku su kokia nors drauge max. iskencia valanda nepaskambines ar neparases doh.gif o kai pradeda, tai prasideda,kad mazdaug vaziuok namo gana blink.gif jau taip viskas igryso doh.gif kai pradedam del to pyktis, sako prasau eik as tau nedraudziu niekur,bet tik kokia drauge pasiulo susimatyt tai sedi susiraukes ir bamba  blink.gif o topinis jo atsakymas,i mano klausyma (kodel as negaliu pasedet su draugem ar siap kur nulekt,kad ir po miesta pasivaiksciot?)yra tu MAMA lotuliukas.gif Man atrodo po paskutinio sak.komentaru nereikia ane?blink.gif ir taip aisku,kad umn.gif

jooo, maniskis irgi nukvakes verysad.gif blink.gif jau 10 metu kartu, o daugiau kaip dvejiems sokiams su svetimu neisleidzia. g.gif tipo myliu, pazydziu doh.gif uzkniso juodai, jis pagal horoskopa liutas,- tai tik pabandyk pakliudyti JO nuosavybe gun_bandana.gif nu jokios kalbos nepadeda. o jei isgeria.... geriau visai i svecius neiti, o apie isejima vienai net ner ko kalbeti nono.gif help.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2007 06 13, 20:53)
jooo, maniskis irgi nukvakes  verysad.gif  blink.gif  jau 10 metu kartu, o daugiau kaip dvejiems sokiams su svetimu neisleidzia.  g.gif  tipo myliu, pazydziu  doh.gif  uzkniso juodai, jis pagal horoskopa liutas,- tai tik pabandyk pakliudyti JO nuosavybe  gun_bandana.gif nu jokios kalbos nepadeda. o jei isgeria.... geriau visai i svecius neiti, o apie isejima vienai net ner ko kalbeti  nono.gif  help.gif  ....

o siaubas,as jau po 4 metu einu is proto ax.gif kaip tuos 10 istvert? :lotuliukas:jau nuo topavydo greit isvaziuosiu pas doctor.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2007 06 13, 19:53)
jooo, maniskis irgi nukvakes  verysad.gif  blink.gif  jau 10 metu kartu, o daugiau kaip dvejiems sokiams su svetimu neisleidzia.  g.gif  tipo myliu, pazydziu  doh.gif  uzkniso juodai, jis pagal horoskopa liutas,- tai tik pabandyk pakliudyti JO nuosavybe  gun_bandana.gif nu jokios kalbos nepadeda. o jei isgeria.... geriau visai i svecius neiti, o apie isejima vienai net ner ko kalbeti  nono.gif  help.gif  ....

tai gerai, kad išleidžia bent dviem šokiams (man tai iš tiesų NET DU), manasis nė iš tolo to netoleruotų. Dėl išėjimo vienai - išleidžia, bet toks įspūdis, kad išėjau už durų ir tuoj pat turiu grįžti - o tai reikia, viskas ataskaitas iki smulkmenų pateikti - jis neprašo, bet jei nėra ataskaitų, pradeda visokius vėjus šnekėti neva "aš taip ir anaip", NUSIBODO! Jis skorpionas jeigu ką... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bla @ 2007 06 13, 23:02)
tai gerai, kad išleidžia bent dviem šokiams (man tai iš tiesų NET DU), manasis nė iš tolo to netoleruotų. Dėl išėjimo vienai - išleidžia, bet toks įspūdis, kad išėjau už durų ir tuoj pat turiu grįžti - o tai reikia, viskas ataskaitas iki smulkmenų pateikti - jis neprašo, bet jei nėra ataskaitų, pradeda visokius vėjus šnekėti neva "aš taip ir anaip", NUSIBODO! Jis skorpionas jeigu ką... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nu o aš kartais pagalvoju,kad saviškiui visai nerūpiu doh.gif galiu lėkt pasitūsint su draugais,tai tik paklaus,ar smagu buvo;galiu visą vakarą su belekuo šokt;per baliukus,ar kur nors išvažiavus gali nueit miegot vienas anksti ir nors aš miegot benušliaužiu paryčiais,ryte nebūna jokių klausimų nei ką veikiau,nei su kuo buvau blink.gif jo draugai gerokai labiau mane saugo ir rūpinasi kur aš ir su kuo doh.gif
Atsakyti
Aha, pries gal 4 metus tada dar busimasis mane isleido i kursioku cementofke as jausdama atsakomybe ir elgiausi atitinkamai ir grizusi viska papasakojau iki smulkmenu. Tai jis sugebejo man prikabinti aplink buvusius vyrus, pradejo kaltint nebutais dalykais ir pats tiek susibiesino, kad trenke i siena su kumsciu blink.gif Buvau pakraupusi kelis menesius negalejau atsigaut. Keitesi jis. Atsiprase, permaste, suprato. Patikejau. Ir praejusia ziema iskele man scena per darbovietes baliu blink.gif ... Dabar nebesijauciu saugiai, einant i koki susiejima mane kausto itampa ir jam atvirai tai sakau, o jis lyg ir supyksta isizeidzia. g.gif
Atsakyti
vargau ir as ilgai su saviskio pavydu, kol kantrybei trukus pasielgiau panasiai, kaip skruzdelyte, tik as jau buvau tokioj busenoj, kad man buvo nebesvarbu - sulaikys, ar ne... Suveike. Pasitaiko ir dabar dar koks kartelis per pusmeti, taciau dabar jau zinau, kaip greitai ir ilgam "nugesinti". Svarbu nieko neaiskinti, nesiteisinti ir neirodineti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2007 06 14, 22:32)
...Svarbu nieko neaiskinti, nesiteisinti ir neirodineti ax.gif

Vat vat, tokia technika ir as emiau praktikuot ax.gif Ignoruoju jo susierzinima tai papyksta ir atsileidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 06 14, 17:13)
Nu o aš kartais pagalvoju,kad saviškiui visai nerūpiu doh.gif galiu lėkt pasitūsint su draugais,tai tik paklaus,ar smagu buvo;galiu visą vakarą su belekuo šokt;per baliukus,ar kur nors išvažiavus gali nueit miegot vienas anksti ir nors aš miegot benušliaužiu paryčiais,ryte nebūna jokių klausimų nei ką veikiau,nei su kuo buvau

ir kur toki gera vyra rdai? thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylute1: 15 birželio 2007 - 08:48
QUOTE(Zylute1 @ 2007 06 15, 09:47)
ir kur toki gera vyra rdai?   thumbup.gif drinks_cheers.gif  thumbup.gif

gal jum ir smagiai skamba,bet man tikrai kartais atrodo,kad jam visai nerūpi nei kur aš,nei su kuo doh.gif Tuo labiau,kad aš pati pavydi( nu ne maniakiškai blush2.gif ),tai man atrodo,kad jei myli,bent kažkiek pavydi blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stigma: 15 birželio 2007 - 09:31
na jis man ne vyras, bet pazistami apie 8 men. bet jo pavydumas.... doh.gif o dar atstumas skiria mus, tai tik kada nebunu normaliu laiku namie, paskui ir gaunu lavina klausimu - kas, kur, su kuo, kiek kompanijoje vyru buvo ir pan.
kaip manot, ar cia tik mus skiriantis atstumas kaltas, ar praeis viskas, kai sugris?
Atsakyti
kartais tokioms moterims pavydžiu kurių vyrai yra pavydūs, nes manau kad jeigu myli tai turi šiek tiek pavydėti, o maniškis pasitiki manimi 100%, jis nepavydi jam kaip tik yra smagu kai kiti vyrai pvz mane šokdina, kalbina ir pan. kartais net nežinau ką galvoti, gal nebemyli
Atsakyti
QUOTE(cover_girl @ 2007 06 20, 11:35)
kartais tokioms moterims pavydžiu kurių vyrai yra pavydūs, nes manau kad jeigu myli tai turi šiek tiek pavydėti, o maniškis pasitiki manimi 100%, jis nepavydi jam kaip tik yra smagu kai kiti vyrai pvz mane šokdina, kalbina ir pan. kartais net nežinau ką galvoti, gal nebemyli

bet tas vpavydas,irgi neturi buti perdetas doh.gif viskas saikingai turetu but ax.gif
Atsakyti