QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 21, 13:25)
va va, man taip ir aiškino. Dar sakė kad pas mane vyriško harmono trūsta. Nu žiūrėsim ar padės šis vaistukas ką.
Mano vaisingos kaip ir baigėsi. dabar kantriai lauksiu, pavyko, ar ne.
Mano testosteronas irgi buvo 0-inis, tiksliau pasak
Kazanaviciaus per zemas. Tai tiesiog liepe valgyt daaaaug riebalu. Ir man dar sake, kad jokiu dietu nesilaikyciau, o kai atsakiau, kad gyvenime jokiu dietu nesilaikiau, pasake, kad netiki manim

Tai va, ziurkyte, eik, pavalgyk kokiu cepelinu su spirgiu ir grietines padazu, ir viskas susitvarkys
QUOTE(lina_vid @ 2011 10 21, 14:33)
Man po LP irgi gydytoja toki gydyma skyre, nuo 14 CD duphastonu, 3 ciklus, nes pasiskundziau, kad labai skauda O metu ir negaliu ND daryti

bet nieko nepadejo
Taip galima ir cista isivaryt...jei 14 CD folikulas bus dar neovuliaves, o tu pradesi gert dupha, gali but, kad folis taip ir neovuliuos ir tokiu budu gali susidaryt cista.
O del skausmu O metu as klausiau chirurgo, kuris man dare II LP, tai sake, kad skausminga ovuliacija gali but del saaugu.
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 21, 14:42)
linavid ar pakeitei gydytoja?nes jau antra kart man kyla abejones del jos kompetencijos,anakrt kazkas irgi man pas ja kliuvo.
Nes duphastonas O skausmu nemalsina ir isvis jei planuoji pastot tai duphastono per O negalima gerti nes stabdo O.jokio rysio tarp O skausmu ir duphastono nera..nu bet is kur tokiu 'speciu' atsiranda

x: