Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 23 tema

QUOTE(Spragtukas @ 2011 10 18, 10:26)
Na, ant etiketes nera parasyta, kad rapsu...

Isrtansleitinau -rafinowany oley rzepakowy -rafinuotas rapsu aliejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agute77: 18 spalio 2011 - 09:29
Jei cia kalba eina apie Olej universalny - rafinuotas rapsu. 14.49pl, tai litras iseina 3.86lt.

Tik man nepatinka rapsu aliejaus kvapas, ypac kai dedi i sriuba kepintus jame svogunus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrina @ 2011 10 18, 10:30)
Jei cia kalba eina apie Olej universalny - rafinuotas rapsu. 14.49pl, tai litras iseina 3.86lt.

Tik man nepatinka rapsu aliejaus kvapas, ypac kai dedi i sriuba kepintus jame svogunus sad.gif

Na sito kvapo tikrai nesijaucia mirksiukas.gif
Atsakyti
Reiskias i sarasiuka desim, aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Taki @ 2011 10 17, 12:29)
Oooo... tai visa laika tik saldyta mesa vartojat..

g.gif o jus pries kiekviena gaminima einat i parduotuve?
Atsakyti
Mes ir anksčiau pirkdavom tą aliejų, normalus, paprastas aliejus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2011 10 17, 10:15)
Kokiam turguj perkat mesa? Gal jau rasete, bet pakartokite, jei nesunku... Siaip seku sia tema, bet gal prazioplinau netycia... unsure.gif

Mes perkam tam, kur miesto centre, kasdien būna mirksiukas.gif
QUOTE(Taki @ 2011 10 17, 11:29)
Oooo... tai visa laika tik saldyta mesa vartojat..

blink.gif o kas čia keisto? na, tikrai nevisada, kai parsiveži iš turgaus, tai dar nebūna sušaldyta biggrin.gif O jei rimtai, tai man geriau valgyti sušaldytą, nei iš Maximos nežinia iš kur atvežtą

QUOTE(Renata123 @ 2011 10 17, 17:57)
Saldyta mesyte ir mes vartojam. Nieko blogo tame nematau  schmoll.gif Cia tiesiog gali buti kazkoks nusistatymas pries saldytus produktus.

Galbut kiti maziau gamina, daugiau valgo uz namu ribu, tada sutinku. Bet kai as ir MB valgome tik namuose (nebent tik extra atvejais kitur) ir man labai patinka gaminti, tai man saldyta mesyte labai tinka ir visad po ranka visko turiu, o ir zymiai pigiau viskas nupirkta nei LT.

drinks_cheers.gif , man tai irgi gerai, sugalvoji iš vakaro, išsiimi iš šaldiklio gabaliuką, ryte pasidarai ką nori ir nereikia bėgti į parduotuvę. O jei rimtai, tai bent jau mes, jei nuvažiuoji čia pas mus į parduotuvę tik mėsos, tai išeini praleidęs nežinia kiek ir nežinia ant ko, prisiperki ko nereikia ir nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 10 18, 10:11)
Man atrodo, kad rapsų. Aš jį visur naudoju - ir kepimui, ir virimui, man jis tinka  mirksiukas.gif

pirksiu ir as ji pabandymui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2011 10 18, 13:13)
pirksiu ir as ji pabandymui  4u.gif

superinis, mes si jau labai seniai naudojam, labai skalsus, butelis iseina 12 lt kai buvom paskutini karta.
Atsakyti
Mes planuojam lėkti ketvirtadienį, tai bus matyt kaip su tom kainom. Tikimės palankyti piką, turgų, vaikų prekes, nors nebuvus niekada, tai nžn ar rasim, bet išsinagrinėjus tai atrodo visai netoli turgaus yra. Ir paskui į Kauflandą. Gal grįždami ar užsuksi seinuose boružė sakė nauja yra. Va taip. Važiuosim anksti, tai matysim kaip pasiseks. Noriu kalakutienos rasti... Ir dar su tais pampersais g.gif Vieni sako lb pigu išeina, va kiti sako kad beveik nesiskiria g.gif Bet jei tas pats, tai bandysim tų lenkiškų kur rekomendavo merginos.
O ar jūs kokį sąrašiuką vežatės ko pirksit, ar nuvažiavę viską iš akies imat??? Ką sugalvojat?
Atsakyti
QUOTE(agute77 @ 2011 10 18, 09:28)
Isrtansleitinau -rafinowany oley rzepakowy -rafinuotas rapsu aliejus.

Aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laima.g @ 2011 10 18, 11:47)
Mes planuojam lėkti ketvirtadienį, tai bus matyt kaip su tom kainom. Tikimės palankyti piką, turgų, vaikų prekes, nors nebuvus niekada, tai nžn ar rasim, bet išsinagrinėjus tai atrodo visai netoli turgaus yra. Ir paskui į Kauflandą. Gal grįždami ar užsuksi seinuose boružė sakė nauja yra. Va taip. Važiuosim anksti, tai matysim kaip pasiseks. Noriu kalakutienos rasti... Ir dar su tais pampersais g.gif  Vieni sako lb pigu išeina, va kiti sako kad beveik nesiskiria g.gif  Bet jei tas pats, tai bandysim tų lenkiškų kur rekomendavo merginos.
O ar jūs kokį sąrašiuką vežatės ko pirksit, ar nuvažiavę viską iš akies imat??? Ką sugalvojat?

As tai susirasau, ko reikia+dar kas krenta i akis, jei matau, kad gera kaina ir jei reikia, imam thumbup.gif
O rast apsipirkimo taskus tikrai ner sudetinga. Suvalkai tikrai nera dideli, ypac Lenkijos mastais, mes vasara po kur kas didesnius miestus vazinejom ir viska radom smile.gif aisku, su draugu GPSu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 18 spalio 2011 - 13:25
QUOTE(Renata123 @ 2011 10 16, 22:03)
Tai apskritai vaistai, vitaminai ir dauguma kitu vaistines prekiu zyyymiai pigiau PL nei LT.
Pvz.: pirkau Nimesil 30 vnt. - 20.36 zl, o Lietuvoje 30 vnt. - 40 Lt.
Va cia tai kainu skirtumas!  blink.gif

Nevartokit Jūs to brudo... ax.gif Ar žinote, kad jis beveik visoje Europoje uždraustas dėl didelio pašalinio poveikio? Negi šeimos daktaras nesakė g.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti