Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 23 tema

Lenkiski geri batai- Rylko, Lasocki, Wojcik thumbup.gif . Gera oda, puikiai nesiojasi, tiesa ju kaina ir atitinkama. Ju galima rasti CCC parduotuveje ir kitose.
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2011 10 27, 23:07)
Lenkiski geri batai- Rylko, Lasocki, Wojcik thumbup.gif . Gera oda, puikiai nesiojasi, tiesa ju kaina ir atitinkama. Ju galima rasti CCC parduotuveje ir kitose.

Buvau "Plazos" "CCC" parduotuvėj, bet vaikiškų odinių su kailiu ar vilna neradau. Gal neatidžiai ieškojau... Bet kiek pamenu tai ten brangiausi buvo apie 119 zl, aš jų net nežiūrėjau, nes iš kainos supratau, kad bus nepašiltinti.
O tai kur dar Suwalkuose galima rasti šių firmų batus ? Ir apie kiek jie kainuoja ?
Atsakyti
gal kas galit patart ar yra prasmes vaziuoti i Bielystoka pirmadieni. Ar ten nebus nedarbo diena? Orientuojames i buitiniu/statybiniu prekiu, batu ir drabuziu parduotuves, maistas nelabai domina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snupe @ 2011 10 27, 23:51)
Buvau "Plazos" "CCC" parduotuvėj, bet vaikiškų odinių su kailiu ar vilna neradau. Gal neatidžiai ieškojau... Bet kiek pamenu tai ten brangiausi buvo apie 119 zl, aš jų net nežiūrėjau, nes iš kainos supratau, kad bus nepašiltinti.
O tai kur dar Suwalkuose galima rasti šių firmų batus ? Ir apie kiek jie kainuoja ?

Už Arkadijos yra dar vienas alia prekybos centras, biški paėjus matosi iš kairės, ten man regis rusy (nes yra keli aukštai) yra daug kokybiškų vaikiškų batų Bartek, Antylopa, Mazurek ir dar kažkokios firmos, pernai mokėjome 170 zl (berniukiški su vilna antylopos firmos, dar dabar kaip nauji atrodo ir antrą ziema tikrai kitas vaikas nešios) o užpernai Mazurek(kokybe puiki, oda vilna, atšvaitai) už 139zl nupirkau. Dar yra prekybos namai Wigry priešais Stokrotka parduotuvę maždaug, kitos gatvės pusei, ten mačiau batų, tik neprisimenu ar buvo vaikiškų, kainos priklauso nuo kokybes smile.gif
O striukių ir aš kažkaip gerų neradau, tiesa sakant nelabai dar ieškojau, tik pastebėjau, kad leliukišku prekių ar bent iki 3 metų žymiai didesnis pasirinkimas.
Atsakyti
dar klausimas apie vaistus smile.gif, ką perkat virškinimui? panašaus į mezimą , na vis tiek kažkas yra smile.gif
ryt ruošiamės važiuoti

o dėl šeštadienių , beveik visada važiuojam šeštadieniais , nes kitaip darbas , apsiperkam puikiausiai , jei vėliau kartais kažko negauni akcijinio, žmonių kaip ir pas mus maxej savaitgalį
Atsakyti
Geras yra Sylimarol (virškinimui). Irtabletesdar lenkiškai Tabletki przeciw niestrawnosci, o mezymo atitikmuo yra Kreon.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ania: 28 spalio 2011 - 08:28
labukas 4u.gif Gundaus ir aš iki Suvalkų pirmadienį, bet kažin kaip ten bus su asortimentu blush2.gif Gal patys lenkai ruošis 1d. ir bus daug žmonių blush2.gif o kainas jie piko bazėj nesukelia šventėm,kaip mūsiškiai mėgsta smile.gif Mums ir batų reikia bigsmile.gif Turguj nebuvus, vis maniau, kad vienintelis tėra centre lotuliukas.gif
Atsakyti
Apsipirkau suvalkuose, surašau tik vaistus, nes apie produktus ir taip info yra daug.

Panadol 120mg/5ml 100ml. Sirupas 13,49zl (10,80lt) – 13lt - 2,00lt
Marsiečiai 100vnt su žaislu 40,00zl(32,00lt) – pas mus apie65-70 lt, beto pradėjo gudrauti ir dėti po 80 tablečių. – 33ltlt.
Sedalia (raminantis sirupas, homeopatinis) 16,99 zl (13,60lt) – 22lt – 8,00lt
Ambrosol 30mg/5ml 200ml 10,99zl (8,80lt.)– mūsų atitikmuo brontex,abroxol, yra tik po 100ml. Ir kaina apie 12-13 lt. – skirtumas apie 16 lt
Actifedas raudonas (pas juos kito nėra) 14,99zl (12lt)- 22lt – skirtumas 10 lt.

Prospan 16,99 (13,60)-21lt – skirtumas 7,00lt
Sinupret tabletės 50vnt. 29,99 zl (24 lt) - 24lt – skirtumas 0lt.
Ranigast (mūsų raniberlas ) 60 tabl. 10,93zl(8,74lt) – mūsų 10 tablečių apie 6 lt.- skirtumas 50 lt.

Propolki 8,99 zl(7,19lt) – 13 lt.- skirtumas 5 lt.
Neo-angin 8,99 zl(7,19lt) – 14lt – skirtumas 6lt
Isla (islandinė kerpena)14,99zl(12lt) – 16 lt- skirtumas 4 lt.
ACC200MG 15,99zl(12,80lt) – 17 LT-skirtumas 4 lt.
Sudafed (mūsų olynt) 8,99zl(7,19lt) – 15lt – skirtumas 8lt.
Visine 16,99zl(13,60lt) - 19 lt- skirtumas 5lt
Nimesil 30 vnt – 20,36 zl.(16,29lt) – 40 lt- skirtumas 24 lt.
NO-spa 8,99 zl (7,19lt) – 10 lt- skirtumas 3lt
Stodal 12,99 zl (10,39lt)– 18 lt- skirtumas 7lt.
Linex forte 21 kapsulė 12,99zl(10,39lt) – 16 kapsulių 22 lt.- skirtumas skaičiuojant 16 kapsulių kainą – 15 lt
Vitaminas c50 draže 4,99 zl(4lt) – pas mus apie 10 lt tikrai, o gal ir brangiau. – skirtumas 6 lt.
Grypolek 4,99ZL(4lt). – šitas stipresnis už gripexą mūsų, o gripekso kaina pas mus 15 lt – skirtumas 11lt
Tymiankowy syrop (čiobrelių sirupas) 3,99zl.125 g(3,20lt).- 10lt- skirtumas 7 lt.

Vermox apie 12lt – pas mus 22 lt – skirtumas 10 lt.
Iki čia sutaupiau 241 lt, čia apvalinant, atsižvelgiant, kad pirkau ne po vieną vienetą, sutaupiau dvigubai.Vitaminas C1000mg 20 tabl. 6 zl.(4,80lt)
Tymianek podbial 24 čiulpiamos pastilės kaip neoanginas ir panašiai – čiobrelis, aliošius, šalpusnis, vit C, citrusiniai bioflavanoidai. 7,99zl. (6,39lt)(šitos man labai patinka)

Rubipect 5,99zl (4,79lt)Sirupas iš erškėtrožių , liepų žiedų, aviečių su cinku. Nuo kosulio ir imuninei sistemai stiprinti.
Dar sirupą pirkau vit b kompleksas su geležimi 250 ml, sudėtis labai gera kaina gavosi apie 11 lt, tuo tarpu pas mus tokios sudėtie kaina apie 30 lt.
Ir vitaminus guminukus pirkau gavosi kaina apie 12 lt. 50 vnt. Derinant su sirupu gaunasi labai geras derinys.

Viską apvalinau skirtumą skaičiuojant, nes berašant aptingau, tiesa kursas buvo 0,80 cnt.
Na manau suprasite ką aš čia surašiau, visoms sėkmės apsiperkant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 28 spalio 2011 - 09:23
didelis dėkui 4u.gif už vaistukų pavadinimus ir kainas , turiu sarašiuką , dabar pirksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2011 10 27, 22:07)
Lenkiski geri batai- Rylko, Lasocki, Wojcik

Ar ne Wojak kartais? Wojak tikrai super, bet apie Wojcik tai negirdėjus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(snupe @ 2011 10 28, 00:51)

Tos firmos vaikiškų batų negamina schmoll.gif Iš minėtų vaikiškų firmų mums geriausiai žieminiai patiko Bartek, basutes tai ne schmoll.gif nes sunkiai sezoną atlaiko doh.gif Bet jie ir ten brangūs bus pigesni tik ant kurso lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(snupe @ 2011 10 27, 19:59)
Turiu dar vieną klausimėlį. Kadangi dukros taip ir neapipirkau, tai mąstau gal važiuoti į šeštadieninį Suwalkų turgų. Gal galėtų kas nors parašyti ar yra ten fabrikinių lenkiškų odinių batų su vilna ar kailiu, žieminių striukių su vilna arba kokybiškų storesnių ? Ar ten prekės tokios pat, kaip 1Maja turguj, tik jų didesnis kiekis ?

Turginių striukių pirkt nerekomenduoju doh.gif Sūnui prieš keletą metų buvau nupirkus tai daugiau gyvenime nieko turguj neperku lotuliukas.gif Kai išskalbiau tai dviem dydžiais susitraukė lotuliukas.gif O mokejau ne tiek ir mažai 150lt. doh.gif Tai jau manau geriau kokiam HM nusipirkt nei turguj, tai bent kokybiška bus g.gif
Atsakyti
Gal kas pirkote Lenkijos internetiniame puslapyje buitine technika ir gali pasidalinti patirtimi? Ar galima susitarti kur atsiimti?
Kadangi mus reikia visos buitines technikos ir mes pasiskaiciavom, kad perkant Lenkijos internetineje parduotuveje sutaupome apie 2500 Lt litu tik su pristatymu neaisku...
Atsakyti